Gdje ima prebos mater im j
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Koji glupsoni iz Maribora da nisu pusitli Celje kada su ih navijaci pritisnuli sad bi prvaci bili bez obzira na tekmu veceras.
Jeebo Olimpiju, de nam nađi za Celjefeniksptica je napisao/la: ↑22 jul 2020, 20:20https://sportuzivo.info/
Ovdje ce bit Olimija ako neko nema sportklub slucajno
- Kada je otjeran, u decembru 2013, dok je bio u bolnici, Sarajevo nije bilo prvo, zapravo ni jednom nije bilo na prvom mjestu, u cijeloj sezoni 2013/2014.Pitar6785 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 20:17Fanimo nije puno bolji nego sto je bio kuzmanovic sisic guzina bojo dok su igrali u kaknju. Jedino sto bojo igra u zelji i to kao rezerva ovi ostali nezna im se ni za trag.
Takode sam misljenja da on nece bit bolji od tatara niti hebibovica iz zadnje 3 sezone.. nivo halilovica maks
Ja jos nisam vidio da trener moze podpisat ugovor sa igracem bez uprave i dozvole iste. Procjena kvaliteta je pogresna i Husref je najveci krivac takode krivice ima i sportski direktor, kao sto je za adukora lazica duljevica kriv prvo sportski direktor i uprava, al to je sastavni dio seksa nekad svrsis ti nekad zena nekad oboje nekad ni jedno al zivit se mora.
Pidro nihad kova dzokanovic saban kurdic mustafic su dobili sansu od Husrefa i nemoze niko to pobit. Takode osvoio je duplu krunu sa najmladzim ekipom u histori.
Husref plako, husref imao gresak jeste i pospuno je ispravno smjenjen jer je titula OSVOJENA.
Genk sigma
3 titule kao glavni trener
3 kupa kao glavni trener
Osvoio titulu u ex yugi najbolji igrac strijelac bio
Osvoio dk sa najmladzom ekipom afirmuso 3 omladinca na vrhunskom nivou i 3 za pl bh
Brat mu igracka legenda koja je osvoila titulu prvu sa FK SARAJEVO
OTJERAN sa prvog mjesta dok je bio na hirurskom stolu
Klub ga tjero 3-4 puta pa ga vracali 3-4 puta svi uspjesi posle rata vezani za njeg
Plako po televizi zaomu bilo (nije radi para pare je dobio )
Gledo zelju
Nije doso na proslavu titule
Uhljebio golmana iz amerike
Otjero jeleskovica
Atalanta ga stukla na kosevu
Osim ga ubio u 2 utakmice
Imo fula u procjeni neki igraca
Preso u c zvijezdu
Aliiiiii nadzitemi bilo koga ko radi kao trener sportski direktor uprava ili bilo sta da je u klubu velicine FK SARAJEVA 15 godina da nema gresaka
Sve ove greske su normalne a uspjeh koji on ima nijedan trener u histori posle ratnoj u pl bh nema
Mislim da bi Fanimo izabrao nas, ako bi Tuzla dala više para. Hoće čovjek da igra Evropu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:43Ma kakva Sisa hahaha
Fanimo bi trebao biti nas
Nema Simin Han para da ga plati
Brz oporavak Morto!Da te brzo iskljuce s respiratora
Ne pita se samo Fanima..Mislim da mi nudimo vise para za transfer, a i Musija i Hadzic su u dobrim odnosima i sigurno da smo u prednostifks74 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 20:44Mislim da bi Fanimo izabrao nas, ako bi Tuzla dala više para. Hoće čovjek da igra Evropu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:43Ma kakva Sisa hahaha
pa igro bi evropu da mu se igra, ne bi bio u Mladostifks74 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 20:44Mislim da bi Fanimo izabrao nas, ako bi Tuzla dala više para. Hoće čovjek da igra Evropu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:43Ma kakva Sisa hahaha
Sto bi,,da poslije grije klupu i igra prijateljske,, kad kovacevic ode dodje ti neka zamjena tipa pavlovic i slicni,isto kao i za djokanovica nazalost.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, mosarajvosa83, rimljanin90 i 16 gostiju.