FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Husref nije prodao mujakica.
Da se nije povrijedio bekic ne bi igrao pidro
Da nije bilo srednjaka pavlovica ne bi dosao kova
Janjos ispao od zarije i gospodski otisao, kao pravi navijac i iskreni trener
Husref ispao od atalante
Primio isto toliko u dvomecu sa najgorim neprijateljem i okrivio sve osim njega
U sirokom rekaod a treba poget glavu i otici i trazi oda se mec nastavi
Probao uhljebit jahica
Visi na grbavici i blati klub gdje stigne.
Ovo nije oljuvanje, ovo su cinjenice. Nema logike se raspravljat o ovome
Da se nije povrijedio bekic ne bi igrao pidro
Da nije bilo srednjaka pavlovica ne bi dosao kova
Janjos ispao od zarije i gospodski otisao, kao pravi navijac i iskreni trener
Husref ispao od atalante
Primio isto toliko u dvomecu sa najgorim neprijateljem i okrivio sve osim njega
U sirokom rekaod a treba poget glavu i otici i trazi oda se mec nastavi
Probao uhljebit jahica
Visi na grbavici i blati klub gdje stigne.
Ovo nije oljuvanje, ovo su cinjenice. Nema logike se raspravljat o ovome
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- feniksptica
- Kontakt:
O pleme vam vase koji na razne nacine podbadate klub zbog branjenja jednog covjeka. **** vas i Braco, vidite kakav je on pa se prepoznajte. Il ste mozda svi sitni menadzercici kojim je krivo sto ima para u kllubu a vi ne mozete prismrdit. P..... Uprava ima minusa al dok god vas mahalce drzi daleko branim je
Da hoce doc pojacanja samo zbog ovih likova koji su izronili opet, ne sjecam se da ih je bilo poslije Banja Luke il rotiv Mladosti.
Da hoce doc pojacanja samo zbog ovih likova koji su izronili opet, ne sjecam se da ih je bilo poslije Banja Luke il rotiv Mladosti.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Fanimo gotova stvar
Hvala lijepo,pogodio sam i da ce otici jedan igrac kod njih..:
Sabanovicu
E hajde sad Hadzija beka tog dovedi kojeg si zaciljao

Sabanovicu

E hajde sad Hadzija beka tog dovedi kojeg si zaciljao

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Za kog navijati Celje ili Olimpiju.Koja je bolja opcija.
ovi rega s publikom igraju slovenci
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Istina je da je za Fanima zainteresovano Sarajevo, odnosno transfer je 90 posto završena stvar. Fanimo će postati novi igrač Sarajeva, a klub s Koševa će nama dati jednog igrača plus određeni novac. Sve bi trebalo da bude poznato u narednih dan-dva, ali Fanimo sigurno neće igrati za Mladost u narednoj sezoni. Nadamo se da će se sve završiti na obostrano zadovoljstvo", kazao je za SportSport.ba Mensur Mušija.
12. igrač kluba iz Titove 38b
-
- Kontakt:
Dva zuta celje do 15 min,odma vidis gdje sudija gura jbg..
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Evo Mušija potvrdi da je Fanimo skoro pa naš igrač.
Rekoh ja jutros da će bit zanimljiv dan. Predosjećaj
Rekoh ja jutros da će bit zanimljiv dan. Predosjećaj

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2020, 21:02Fanimo gotova stvar
Sabanovicu
E hajde sad Hadzija beka tog dovedi kojeg si zaciljao![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gdje je rekao.BordoSarajevo je napisao/la: ↑22 jul 2020, 21:04Evo Mušija potvrdi da je Fanimo skoro pa naš igrač.
Rekoh ja jutros da će bit zanimljiv dan. Predosjećaj![]()
-
- Kontakt:
nadam se da je to CruzHztesanj je napisao/la: ↑22 jul 2020, 21:03Istina je da je za Fanima zainteresovano Sarajevo, odnosno transfer je 90 posto završena stvar. Fanimo će postati novi igrač Sarajeva, a klub s Koševa će nama dati jednog igrača plus određeni novac. Sve bi trebalo da bude poznato u narednih dan-dva, ali Fanimo sigurno neće igrati za Mladost u narednoj sezoni. Nadamo se da će se sve završiti na obostrano zadovoljstvo", kazao je za SportSport.ba Mensur Mušija.
500 samo navijaca su pustili .Kapacitet 13 .500 cini mi se.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- feniksptica
- Kontakt:
Celje, u Albaniji se zakomplikovalo zbog namjestanja
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
"Istina je da je za Fanima zainteresovano Sarajevo, odnosno transfer je 90 posto završena stvar. Fanimo će postati novi igrač Sarajeva, a klub s Koševa će nama dati jednog igrača plus određeni novac. Sve bi trebalo da bude poznato u narednih dan-dva, ali Fanimo sigurno neće igrati za Mladost u narednoj sezoni. Nadamo se da će se sve završiti na obostrano zadovoljstvo", kazao je za SportSport.ba Mensur Mušija.
Idemo sada po špica
Idemo sada po špica
Zadnja izmjena: Zundo, dana/u 22 jul 2020, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Cruz,Hebib,Milanović koga hoćeSanchez1987 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 21:05nadam se da je to CruzHztesanj je napisao/la: ↑22 jul 2020, 21:03Istina je da je za Fanima zainteresovano Sarajevo, odnosno transfer je 90 posto završena stvar. Fanimo će postati novi igrač Sarajeva, a klub s Koševa će nama dati jednog igrača plus određeni novac. Sve bi trebalo da bude poznato u narednih dan-dva, ali Fanimo sigurno neće igrati za Mladost u narednoj sezoni. Nadamo se da će se sve završiti na obostrano zadovoljstvo", kazao je za SportSport.ba Mensur Mušija.![]()

vozi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Fakat mislis da mozes da prekines transfer?Nece moci rasistoooMortemHz je napisao/la: ↑22 jul 2020, 21:04GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2020, 21:02Fanimo gotova stvar
Sabanovicu
E hajde sad Hadzija beka tog dovedi kojeg si zaciljao![]()
![]()
![]()
![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Što je najgore, ne igra ni prijateljske uopšteSanchez1987 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 20:55Sto bi,,da poslije grije klupu i igra prijateljske,, kad kovacevic ode dodje ti neka zamjena tipa pavlovic i slicni,isto kao i za djokanovica nazalost.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Po meni on nije toliki kvalitet da se placa obestecenje,a jos i stranac..al haj neka ga da vidimo sta moze..
Sve može osim HebibaDenchi je napisao/la: ↑22 jul 2020, 21:07Cruz,Hebib,Milanović koga hoćeSanchez1987 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 21:05nadam se da je to CruzHztesanj je napisao/la: ↑22 jul 2020, 21:03Istina je da je za Fanima zainteresovano Sarajevo, odnosno transfer je 90 posto završena stvar. Fanimo će postati novi igrač Sarajeva, a klub s Koševa će nama dati jednog igrača plus određeni novac. Sve bi trebalo da bude poznato u narednih dan-dva, ali Fanimo sigurno neće igrati za Mladost u narednoj sezoni. Nadamo se da će se sve završiti na obostrano zadovoljstvo", kazao je za SportSport.ba Mensur Mušija.![]()
![]()
vozi

FKS
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Ferroviere1987, Lavcina, Pena, pitarcenga, zagorski i 61 gost.