Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ceka Ayajia, cim ovaj zavrsi vizu, eto ih zajedno.
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2020, 11:28Ako tako kazes..Plavac87 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 11:26GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2020, 11:24
Nije negativnost, ali znas i sam da malo zajebavas, zar ne?
Ne, samo pitam kada potpisuje. Pa šerali ste slike, vjerujem da je to završena priča.
Vjerovatno prije evrope.
Nije jos dogovoren ali je u zavrsnoj fazi..
A vec imamo i alternativu ako ne dodje Anel Hadzic..
Da,nekadasnji reprezentaticac..znati ce se uskoro hoce li potpisati..takodjer mozda dodje na poziciju desnog beka Mateo Susic..igra trenutno za SheriffPlavac87 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 11:57GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2020, 11:28Ako tako kazes..
Koji je Hadžić, onaj reprezentativac? I on treba da potpiše?
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:04Da,nekadasnji reprezentaticac..znati ce se uskoro hoce li potpisati..takodjer mozda dodje na poziciju desnog beka Mateo Susic..igra trenutno za SheriffPlavac87 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 11:57GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2020, 11:28
Ako tako kazes..
Koji je Hadžić, onaj reprezentativac? I on treba da potpiše?
Anelu i nije toliko do inostranstva koliko do zelje da ostane sa zenom jer ce se uskoro poroditi..Plavac87 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:07GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:04Da,nekadasnji reprezentaticac..znati ce se uskoro hoce li potpisati..takodjer mozda dodje na poziciju desnog beka Mateo Susic..igra trenutno za Sheriff
Uh, to bi bila baš beton ekipa, za grupne faze. Jesu dosta skuplji ali zato kvalitetom mogu praviti prevagu. Zna li se do kada imaju rok da se izjasne, vjerovatno imaju i ponude vani.
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:13Anelu i nije toliko do inostranstva koliko do zelje da ostane sa zenom jer ce se uskoro poroditi..Plavac87 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:07GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:04
Da,nekadasnji reprezentaticac..znati ce se uskoro hoce li potpisati..takodjer mozda dodje na poziciju desnog beka Mateo Susic..igra trenutno za Sheriff
Uh, to bi bila baš beton ekipa, za grupne faze. Jesu dosta skuplji ali zato kvalitetom mogu praviti prevagu. Zna li se do kada imaju rok da se izjasne, vjerovatno imaju i ponude vani.
Fatosu nudimo najbolje uslove od svih klubova koji ga hoce..ako dodje imat ce vecu platu nego u svome zadnjem klubu..Mateo i ako dodje to ce vjerovatno biti posudba
A vjerovao ili ne samo na transfere igraca smo do sad potrosili oko 450k maraka..
Pa jeste toliko trazio, ali zna i on dobro da nece to dobiti ni u snovima..Plavac87 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:20GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:13Anelu i nije toliko do inostranstva koliko do zelje da ostane sa zenom jer ce se uskoro poroditi..
Fatosu nudimo najbolje uslove od svih klubova koji ga hoce..ako dodje imat ce vecu platu nego u svome zadnjem klubu..Mateo i ako dodje to ce vjerovatno biti posudba
A vjerovao ili ne samo na transfere igraca smo do sad potrosili oko 450k maraka..
Nešto sam načuo ali ko zna koliko je to tačno, ti sigurno imaš bolje informacije. Recimo kažu ovaj Fatos traži 50 milja platu, što je realno baš ozbiljna cifra. Ne znam je li istina, vjerovatno ti znaš više.
A na koje transfere ste trošili, znam onaj iz Krupe da je bio oko sto milja.
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:26Pa jeste toliko trazio, ali zna i on dobro da nece to dobiti ni u snovima..Plavac87 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:20GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:13
Anelu i nije toliko do inostranstva koliko do zelje da ostane sa zenom jer ce se uskoro poroditi..
Nešto sam načuo ali ko zna koliko je to tačno, ti sigurno imaš bolje informacije. Recimo kažu ovaj Fatos traži 50 milja platu, što je realno baš ozbiljna cifra. Ne znam je li istina, vjerovatno ti znaš više.
Milanovica smo proslo ljeto doveli za 50.000€ ali ne racunam njega
Potrosili smo 180k€ na Zinedina, a evo i Fanimo dolazi za 100k maraka
Valjda zbog pandemije covid-19 kasniPiazzaGrande je napisao/la: ↑23 jul 2020, 10:05Gdje je zapelo sa Macronom?svrakino1921 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 09:59A da da da...
Vi morate kupit dresove
Kao sto je bivsi gazda Celika kupio Nike igracima Celika
Izvini molim te
Kako vam nisu poslali opremu za treniranje ako vec nema dresa, pripreme su počele prije mjesec dana...malo čudno
Prvi dres, sa lentom sto se po narudzbi pravi je oko 65€ u fan shopu(sa brojem, imenom igraca, logom sponzora itd ) a drugi i.treci su jeftiniji posto su iz kataloga, oko 50€ dodju sa ovim kerefekama po ledjima i prsima.svrakino1921 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:43
Valjda zbog pandemije covid-19 kasni
Kao i sve u svijetu sto kasni
Koliko kosta vas dres Macron u vasem shopu
Kakav je vama treci dres? Drugi je onaj crveno-bijeli da prugama jel tako?PiazzaGrande je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:55Prvi dres, sa lentom sto se po narudzbi pravi je oko 65€ u fan shopu(sa brojem, imenom igraca, logom sponzora itd ) a drugi i.treci su jeftiniji posto su iz kataloga, oko 50€ dodju sa ovim kerefekama po ledjima i prsima.
Ne znam gdje je kod vas zapelo, nasima je dolazila neka nova oprema za trening
HvalaPiazzaGrande je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:55Prvi dres, sa lentom sto se po narudzbi pravi je oko 65€ u fan shopu(sa brojem, imenom igraca, logom sponzora itd ) a drugi i.treci su jeftiniji posto su iz kataloga, oko 50€ dodju sa ovim kerefekama po ledjima i prsima.svrakino1921 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:43
Valjda zbog pandemije covid-19 kasni
Ne znam gdje je kod vas zapelo, nasima je dolazila neka nova oprema za trening
Na koji njihov dres misliš? Onaj prvi, Veležov ili ovaj drugi, mađarski?svrakino1921 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:43Valjda zbog pandemije covid-19 kasniPiazzaGrande je napisao/la: ↑23 jul 2020, 10:05Gdje je zapelo sa Macronom?svrakino1921 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 09:59
A da da da...
Vi morate kupit dresove
Kao sto je bivsi gazda Celika kupio Nike igracima Celika
Izvini molim te
Kako vam nisu poslali opremu za treniranje ako vec nema dresa, pripreme su počele prije mjesec dana...malo čudno
Racunam samo ovo ljeto..Milanovic se zovePlavac87 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:34GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:26Pa jeste toliko trazio, ali zna i on dobro da nece to dobiti ni u snovima..Plavac87 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:20
Milanovica smo proslo ljeto doveli za 50.000€ ali ne racunam njega
Potrosili smo 180k€ na Zinedina, a evo i Fanimo dolazi za 100k maraka
Kako misliš ne računaš na njega, sto milja transfer? Ali ok, on je mlad, na njemu još možete zaraditi. Zaboravih mu ime.
Znači Zidan preko 300 hiljada? Aferim, dobar igrač. Ove sezone bi on mogao eksplodirati, zajedno sa Tinom sredina iz snova. Hbte vi baš imate love, dajete plate strašne, obeštećenja. Kako sve to uklopite, jesu starosjedioci sretni sa tim?
Ko nema uslove nek ne izlazi na teren
Denchijev mozak
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.