GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:13Anelu i nije toliko do inostranstva koliko do zelje da ostane sa zenom jer ce se uskoro poroditi..Plavac87 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:07GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:04
Da,nekadasnji reprezentaticac..znati ce se uskoro hoce li potpisati..takodjer mozda dodje na poziciju desnog beka Mateo Susic..igra trenutno za Sheriff
Uh, to bi bila baš beton ekipa, za grupne faze. Jesu dosta skuplji ali zato kvalitetom mogu praviti prevagu. Zna li se do kada imaju rok da se izjasne, vjerovatno imaju i ponude vani.
Fatosu nudimo najbolje uslove od svih klubova koji ga hoce..ako dodje imat ce vecu platu nego u svome zadnjem klubu..Mateo i ako dodje to ce vjerovatno biti posudba
A vjerovao ili ne samo na transfere igraca smo do sad potrosili oko 450k maraka..
Nešto sam načuo ali ko zna koliko je to tačno, ti sigurno imaš bolje informacije. Recimo kažu ovaj Fatos traži 50 milja platu, što je realno baš ozbiljna cifra. Ne znam je li istina, vjerovatno ti znaš više.
A na koje transfere ste trošili, znam onaj iz Krupe da je bio oko sto milja.