Igman ce ove godine biti veoma neugodan protovnik svakom. Mozda i budu iznenadjenje sezone. Igracki medju 3 najjace ekipe.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑21 jul 2020, 22:09meni drago iskreno sto nije kod nas, Igman isto jako fina ekipa mali Mehic iz zelje par dobrih individualaca, steta sto nikad nismo imali odnos sa nekim timom iz vrha PL da nam salju igrace sad trenutno i nije neka potreba ali svakako da treba popraviti odnos
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
tacno tako Bgm trebamo se pojacati mi jos malo ja se ne sjecam ne izjednacenije sezone sve je moguce GOSK neki blagi favorit, vidjecemo sve kad sezona pocneBihacit1937 je napisao/la: ↑21 jul 2020, 22:13Igman ce ove godine biti veoma neugodan protovnik svakom. Mozda i budu iznenadjenje sezone. Igracki medju 3 najjace ekipe.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑21 jul 2020, 22:09meni drago iskreno sto nije kod nas, Igman isto jako fina ekipa mali Mehic iz zelje par dobrih individualaca, steta sto nikad nismo imali odnos sa nekim timom iz vrha PL da nam salju igrace sad trenutno i nije neka potreba ali svakako da treba popraviti odnos
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Ja sam vec davno rekao ,mozes vidjeti. Gosk glavni favorit. Gorazde,igman i posusje ce biti zajebani , a tosk ispada hahahahInatSilniBosanski je napisao/la: ↑21 jul 2020, 22:26tacno tako Bgm trebamo se pojacati mi jos malo ja se ne sjecam ne izjednacenije sezone sve je moguce GOSK neki blagi favorit, vidjecemo sve kad sezona pocneBihacit1937 je napisao/la: ↑21 jul 2020, 22:13Igman ce ove godine biti veoma neugodan protovnik svakom. Mozda i budu iznenadjenje sezone. Igracki medju 3 najjace ekipe.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑21 jul 2020, 22:09meni drago iskreno sto nije kod nas, Igman isto jako fina ekipa mali Mehic iz zelje par dobrih individualaca, steta sto nikad nismo imali odnos sa nekim timom iz vrha PL da nam salju igrace sad trenutno i nije neka potreba ali svakako da treba popraviti odnos
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
dobro jutro crveno-bijela nacijo sta danas imamo na repertoaru 

1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Čeka se subotaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑22 jul 2020, 10:46dobro jutro crveno-bijela nacijo sta danas imamo na repertoaru![]()

- InatSilniBosanski
- Kontakt:
evo jedna pre pre dobra vijest ako se ne budu placala sluzbena lica to su bukvalno na pola srezani troskovi treba dobro te pare iskoristiti da slucajno ne ispare 

1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Nije na pola, ali je ekstra za klubove. 15 domaćih utakmica x cc 2500 KM , nekih 40 hiljada KM.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑23 jul 2020, 13:51evo jedna pre pre dobra vijest ako se ne budu placala sluzbena lica to su bukvalno na pola srezani troskovi treba dobro te pare iskoristiti da slucajno ne ispare![]()
To je 50ak hiljada sigurno...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ja sam se zeznuo racunao sam i gostujuce utakmice... ali opet je super ako se pravilno bude raspolagalo sredstvimaHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑23 jul 2020, 14:32Nije na pola, ali je ekstra za klubove. 15 domaćih utakmica x cc 2500 KM , nekih 40 hiljada KM.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑23 jul 2020, 13:51evo jedna pre pre dobra vijest ako se ne budu placala sluzbena lica to su bukvalno na pola srezani troskovi treba dobro te pare iskoristiti da slucajno ne ispare![]()
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Kako nije, još da što prije krenu utakmice pred navijačima. Ekipe kao TOŠK, Jedinstvo bgm itekako zavise od ulaznica, jer imamo dobru posjetu na domaćim utakmicama.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑23 jul 2020, 14:56ja sam se zeznuo racunao sam i gostujuce utakmice... ali opet je super ako se pravilno bude raspolagalo sredstvimaHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑23 jul 2020, 14:32Nije na pola, ali je ekstra za klubove. 15 domaćih utakmica x cc 2500 KM , nekih 40 hiljada KM.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑23 jul 2020, 13:51evo jedna pre pre dobra vijest ako se ne budu placala sluzbena lica to su bukvalno na pola srezani troskovi treba dobro te pare iskoristiti da slucajno ne ispare![]()
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
hahahahahh mozda vi zavisite kod nas u Bihacu barem prije najcesce su pare od ulaznica nestajale cudom bi se cudili ako bi ostale tamo gdje trebaju biti sad ce sa Hamdom Tigrom sigurno biti drugacije...HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑23 jul 2020, 15:05Kako nije, još da što prije krenu utakmice pred navijačima. Ekipe kao TOŠK, Jedinstvo bgm itekako zavise od ulaznica, jer imamo dobru posjetu na domaćim utakmicama.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑23 jul 2020, 14:56ja sam se zeznuo racunao sam i gostujuce utakmice... ali opet je super ako se pravilno bude raspolagalo sredstvimaHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑23 jul 2020, 14:32
Nije na pola, ali je ekstra za klubove. 15 domaćih utakmica x cc 2500 KM , nekih 40 hiljada KM.
sretno TOSK-u u narednoj sezoni izbijte bodove Gabeli kao prosle sezone mislim... sportski pozdrav druze!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Danas na treningu 19 igraca od toga tri golmana, za Kladara znam da je povrijedjen, nije bilo ni Ojede ne znam jel povreda,
a juniore su izgleda otpisali?
a juniore su izgleda otpisali?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
InatSilniBosanski je napisao/la: ↑23 jul 2020, 16:32hahahahahh mozda vi zavisite kod nas u Bihacu barem prije najcesce su pare od ulaznica nestajale cudom bi se cudili ako bi ostale tamo gdje trebaju biti sad ce sa Hamdom Tigrom sigurno biti drugacije...HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑23 jul 2020, 15:05Kako nije, još da što prije krenu utakmice pred navijačima. Ekipe kao TOŠK, Jedinstvo bgm itekako zavise od ulaznica, jer imamo dobru posjetu na domaćim utakmicama.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑23 jul 2020, 14:56
ja sam se zeznuo racunao sam i gostujuce utakmice... ali opet je super ako se pravilno bude raspolagalo sredstvima
sretno TOSK-u u narednoj sezoni izbijte bodove Gabeli kao prosle sezone mislim... sportski pozdrav druze!

Ojede nema nikako, ni prijateljske ne igra. Negdje je pisalo da je povrijedjen, sad potanje je stepen povrede.
Vidjet cemo protiv Krupe na sta to lici sada.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
suzava se roster Ojeda bi trebao biti spreman za sezonu lagano mu se diktira tempo, Kladar je isto hvala Bogu bolje trebao bi se skoro vratiti jos jedan napadac se ceka i onda idemo jako

1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Za laku noc ❤
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Willi
Borovcanin(21) Kladar Koprivica ????
Besagic Tankuljic(21)
Mujagic Ojeda Nuspahic
Haracic
Klupa: Muratspahic, Kremenovic, Ibrisimovic, Devedzic, Galin, Makic, Hadrovic...
Po meni nesto ovako bi trebalo to izgledati, fali taj lijevi bocni i jos jedan igrac ispod 21 godine, (Olic bi dobro dosao na toj poziciji). Muju je za ocekivati u prvih 11 jer je ujedno i kapiten, Ojeda mislim prije Ibrisimovica, dok za Kremenovica ne vidim mjesto u nekoj formaciji, osim ako ne bi bilo nekog rotiranja igraca na pozicije koje nisu njima prirodne.
Kako vi vidite sastav Jedinstva ??
Borovcanin(21) Kladar Koprivica ????
Besagic Tankuljic(21)
Mujagic Ojeda Nuspahic
Haracic
Klupa: Muratspahic, Kremenovic, Ibrisimovic, Devedzic, Galin, Makic, Hadrovic...
Po meni nesto ovako bi trebalo to izgledati, fali taj lijevi bocni i jos jedan igrac ispod 21 godine, (Olic bi dobro dosao na toj poziciji). Muju je za ocekivati u prvih 11 jer je ujedno i kapiten, Ojeda mislim prije Ibrisimovica, dok za Kremenovica ne vidim mjesto u nekoj formaciji, osim ako ne bi bilo nekog rotiranja igraca na pozicije koje nisu njima prirodne.
Kako vi vidite sastav Jedinstva ??
Devedzic i Hadrovic su ispod 21 godine. Mislim da tek od iduce sezone izlaze iz zasticenog godista. Sa Kremenovicem ce sigurno pocinjati, jedan od najiskusnijih je u ekipi a pretpostavljam, na osnovu ovoga sto trenutno imamo, da ce igrati 3 5 2, devedzic kladar koprivica, kremenenovic besagic ojeda sa strane mujo i borovcanin, napad ani i haracic. Jos je ovo sve po meni tanko ali mlada je ekipa, nadam se da su zeljni uspjeha ako nista.
Hadrovic i Besagic prvo kolo nece igrati zbog kartona iz prosle sezone.
Devedzic i Hadrovic su 98 godiste, provjerio sam ja to prije nego sam stavio ovaj sastav, mora tu igrati i Tankuljic jer je zasticeno godiste, moze se igrati 3-5-2 vrlo lako al fali taj treci zasticeni pored Tankuljica i Borovcanina.tropic je napisao/la: ↑24 jul 2020, 00:32Devedzic i Hadrovic su ispod 21 godine. Mislim da tek od iduce sezone izlaze iz zasticenog godista. Sa Kremenovicem ce sigurno pocinjati, jedan od najiskusnijih je u ekipi a pretpostavljam, na osnovu ovoga sto trenutno imamo, da ce igrati 3 5 2, devedzic kladar koprivica, kremenenovic besagic ojeda sa strane mujo i borovcanin, napad ani i haracic. Jos je ovo sve po meni tanko ali mlada je ekipa, nadam se da su zeljni uspjeha ako nista.
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 24 jul 2020, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
preglupo ostajemo bez najboljeg pojedinca Besagica ne valja nikako, zaboravio si Tankuljica on sigurno treba igrati znam da je prvobitna ideja bila 4 4 2tropic je napisao/la: ↑24 jul 2020, 00:32Devedzic i Hadrovic su ispod 21 godine. Mislim da tek od iduce sezone izlaze iz zasticenog godista. Sa Kremenovicem ce sigurno pocinjati, jedan od najiskusnijih je u ekipi a pretpostavljam, na osnovu ovoga sto trenutno imamo, da ce igrati 3 5 2, devedzic kladar koprivica, kremenenovic besagic ojeda sa strane mujo i borovcanin, napad ani i haracic. Jos je ovo sve po meni tanko ali mlada je ekipa, nadam se da su zeljni uspjeha ako nista.
willi
borovcanin (21) kladar koprivica Olic (21)
nuspahic(c) mujagic besagic ojeda
haracic tankuljic (21)
ja ne vidim kremenovica ovdje ni u zadnjem veznom a ni na stoperu ova formacija bi sigurno najvise odgovarala po meni rizicno je igrati sa 3 stopera tanko sigurno jeste ali moramo se nadati to nam jedino ostaje
ps. Ani je opet kapiten 100%

1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !