BarbareZeljin je napisao/la: ↑24 jul 2020, 11:26
irfo je napisao/la: ↑24 jul 2020, 10:54
delinjo je napisao/la: ↑24 jul 2020, 10:49
Irfoni jel stvarno poredis Dadu i Hajdara ,fkt pitam ?
Sto ne bih poredio, obojica bila standardni prvotimci sa 18 godina u ekipi koja se borila za titulu.
Mnogi zaboravili kako je Hajdar igro one prve sezone, bolji i od Sabana bio
Jedna ili dvije utakmica nisu mjerilo,pogtovo jer je poslije bio sve slabiji i slabiji,ali onaj derbi po blatu kako je odigrao pa to je bilo nevjerovatno. Mene je momak odusevio,mislio sam ako tako nastavi da ce do reprezentacije dogurati.
Mlad igrac ima zestok problem,kad pocnes od njega puno da ocekujes,pogotovo kad na prvim susretima odusevi.
Iskreno ni ja ne vidim neki problem u vezi Hajdara,kao neke rezervne opcije,sto ce svakako biti.
Hajdar i Saban kad su igrali,jako puno se ocekuvalo od njih,jer smo imali poprilicno cudan i dezanzivno orijenisan vezni red. Bili su tu i Jovan,i Zeba,Curjuric,Arezina,Vranjes,Sinan,ali cesto su se skrivali i sve se svodilo nekako hajmo na stranu okrenuti.Nekako smo imali luzerski mentalitet,svako se krio iza svakog,a to je mladom igracu najgore. Onda su i Haris i Saban morali ici u probijanja prema naprijed,sto bas i nije njihova najbolja karakteristika. Oni su destruktivci. A nije da nisu imali finih partija,kad bi i ovi ostali bili u ritmu.
Bogami su mnogi i Dadu osporavali,da ga nije Amar vratio,ne bi on Zelje vidio ponovno. A decko igra fin fudbal,on je neka verzija modernog veznjaka, nit je kreativac nit destruktivac. Mene on cesto stilom igre podsjeca na Balacka.
Tako da mozemo mi ovo krpiti sa Hajdarom,cak i da ne dodje niko do oporavka Boje.
Meni je u glavi samo **** krilo pod neko moranje,pogotovo protiv bunkera,jer ako budemo one Bajramske taktike "baklave" koristili,to je protiv bunkera jako zajebano,jer ti se nabiju u sredinu,i to jedino mozes probit sa Juricicem i ovim malim novim,na neki skok ili niciju loptu.