FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma mi smo lud klub svake godine imamo tako nelogicnih rupa u ekipi da je to nevjerojatno isto kao da nam je to tradicija pa haj da se ne prekida al sa dva krila uci u sezonu je neozbiljno do bola jer na ermina se ne mozes osloniti al nikako jer ako puhne jaci vjetar bojim se da bi ga ledja ufatila da dva mjeseca bude povrijeđen
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma prelazni rok traje do 1.oktobra. Sabura raja, bice to cakum pakum ekipa 100%.
Uvazavajte i postujte jedni druge, svi smo mi jedna porodica. Svako ima pravo da napise sta misli, a niko nema pravo da namece svoje drugome. Bitno je da se na kraju dana poštuju nase boje, nasi igraci, sve sto ima veze sa plavom bojom.
Uvazavajte i postujte jedni druge, svi smo mi jedna porodica. Svako ima pravo da napise sta misli, a niko nema pravo da namece svoje drugome. Bitno je da se na kraju dana poštuju nase boje, nasi igraci, sve sto ima veze sa plavom bojom.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Svaka ekipa mora imati igraca u rosteru kao Hajdar.Bezideja je napisao/la: ↑24 jul 2020, 11:28Ako tako rezonujes onda niti jedan igrac nije za prvih 11. Moras uzeti u obzir kompletnu ekipu. Mozda Hajdar ne bi imao mjesto u duplo boljoj ekipi od ove, al u ovoj ima prostora da igra i napreduje.
Kad budemo imali 5+ igraca kao Stilil onda bi se moglo diskutovati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nemam pojma kakav će biti Hajdarević, ali kontam možda bude malo rasterećeniji u toj baklava formaciji (ako je budemo igrali) kako bi rekao @barba, nego do sad. Yebiga nije mu isto igrat dok je bio redovan član prvih 11 sa Ramovićem ispred sebe te sa Šabanom pored sebe i igrat u prvih 11 kad si okružen Dadom, Mešom i Štilom.
Samo nagadjam, skroz sam indiferentan što se tiče njega, zato i kažem da nemam pojma šta da mislim.
Samo nagadjam, skroz sam indiferentan što se tiče njega, zato i kažem da nemam pojma šta da mislim.
- Nastrojeni
- Kontakt:
Stigla ponuda za Dadu, a Bojo ti se povrijedi. J*** nas usrane...
Ako se moze dovesti tu jedan igrac mozda ne bi bilo lose prodati Dadu ako je ponuda koja klub zadovoljava sto se tice financija. Jedino da ostane samo prvo kolo jer nema Mese.Nastrojeni je napisao/la: ↑24 jul 2020, 12:06Stigla ponuda za Dadu, a Bojo ti se povrijedi. **** nas usrane...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nije nemoguce ni da potrazimo jos jednog veznjaka, do sad nismo trazili, sto ne znaci da ce ostati tako ako izleti neka dobra opcija, moramo imati u vidu da tek ovih dana zavrsava vecina liga u evropi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ne vjerujem da će iko više dolazit, bar ne dok Brko ne kaže "ima do januara vremena"
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Bojo se povrijedi, Dado ode a Mese nema prvo kolo. Neka me neko ošamari.
Ma ja Dadaru sad ne bi pustio nikad.' Produzi mu ugovor, daj vecu platuni otici ce on za lijepe pare sljedece godine. Gdje ces sada pustiti prvu violinu i zilu kucavicu iz ekipe.
Ma ja Dadaru sad ne bi pustio nikad.' Produzi mu ugovor, daj vecu platuni otici ce on za lijepe pare sljedece godine. Gdje ces sada pustiti prvu violinu i zilu kucavicu iz ekipe.
Ma ja iskreno mislim da mi trebamo nekog prodati ako ima ponuda. Mozda bi ti mogao i pregovorit da ostane prvo kolo tj. sljedece hefte jos i onda da ide. Ti sad se zarovi mozes naci solidnu zamjenu pogotovo kad tako znas da imas dodatnu cifru na racunu. Nas kljuc u sredini je Mesa.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Jbg, ode Dado, Boje nema. Opet ti fale onda 2 veznjaka i krilo. I ode ti onda prica o okosnici ekipe niz vodu. Ja to licno ne bi uradio, ali jbg, mozda je zor veliki.
Mislim da nismo tonu prilici sada uraditi. Ostali smo bez Evrope prosle godine, a samim time i dobrog novca.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 12:12Bojo se povrijedi, Dado ode a Mese nema prvo kolo. Neka me neko ošamari.
Nismo prodavali nikoga, nismo imali prihoda.
Tekmi nema, ako zanemarimo Tuzla City, ni na Grbavici nismo odigrali 8-9 mjeseci tekmu, nema ni tih prihoda.
Dolazi novac od stalnih sponzora, ali to nije dovoljno da nadoknadi ovo gore.
Istina, sad dolazi uplata od saveza, bila je od opstine, ide evropa ali ona tek dolazi u decembru/januaru, a nece biti gledalaca. Imamo puno troskova, sa ovim sada prilivom novca i prodajom nekoga cemo itekako dobro stati na noge.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- kerimatomic1921
- Kontakt:
U potpunosti te razumijem, zato sam i napisao da je vjerovatno zor veliki. Nego me brine uigranost i cuvanje kadra. Haj ti sad iskopaj veznjaka, upari ga s Mehmedom...Argentina je napisao/la: ↑24 jul 2020, 12:21Mislim da nismo tonu prilici sada uraditi. Ostali smo bez Evrope prosle godine, a samim time i dobrog novca.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 12:12Bojo se povrijedi, Dado ode a Mese nema prvo kolo. Neka me neko ošamari.
Nismo prodavali nikoga, nismo imali prihoda.
Tekmi nema, ako zanemarimo Tuzla City, ni na Grbavici nismo odigrali 8-9 mjeseci tekmu, nema ni tih prihoda.
Dolazi novac od stalnih sponzora, ali to nije dovoljno da nadoknadi ovo gore.
Istina, sad dolazi uplata od saveza, bila je od opstine, ide evropa ali ona tek dolazi u decembru/januaru, a nece biti gledalaca. Imamo puno troskova, sa ovim sada prilivom novca i prodajom nekoga cemo itekako dobro stati na noge.
Jos se moze neko od bivsih prodati. Onda imas sigurnost sto se tice financija veliku i miran si.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
izmedju 100 i 200 hiljada eura, nije nesto ali u ovoj situaciji bi nam leglo ko budali samar, ali eto povrijedi se Bojo pa sad ne znam sta je pametno, da je Bojo fit ja bih Dadu glat prodao, ali ovako...jos poslali Osmanovica i Mehica na posudbu tako da zamjena za Dadu ako ode moze biti samo Jamak ili Hajdarevic, jesmo nesretni u pm
FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.