FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
izmedju 100 i 200 hiljada eura, nije nesto ali u ovoj situaciji bi nam leglo ko budali samar, ali eto povrijedi se Bojo pa sad ne znam sta je pametno, da je Bojo fit ja bih Dadu glat prodao, ali ovako...jos poslali Osmanovica i Mehica na posudbu tako da zamjena za Dadu ako ode moze biti samo Jamak ili Hajdarevic, jesmo nesretni u pm
FKŽ !
Svaka ponuda od 200.000 eura pa na više se ne može odbiti. Nismo u situaciji da takav novac odbijamo za bilo kojeg igrača u timu. Dado nam je jako bitan ali bitan je i novac bez kojeg se nažalost ne može, plus i Dado je zaslužio da naplati svoj talenat. Loše u svemu ovome je i ta povreda Boje ali opet imamo tu Bekrića, Jamaka, Hajdarevića pa i Durakovića koji možda baš iskoristi ovu šansu.
Ma prodati sve osim Stile i Kengura ako imamo priliku,sve se i nadoknadi ali oni ne mogu ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kad smo se mogli Zajmovića riješiti možemo vala i Štile što se mene tiče.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Post je prijavljen

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Otprilika ta cifra od 200k eura mislim da je i maksimum koji mozes ti uzeti za Dadu. Kazem opet samo nek bude tu prvo kolo jer nema Mese. Ti kad imas sigurnu lovu mozes krenuti u “lov” na dobru, dobru zamjenu. Ne moraju 2 veznjaka doci. Jedan kao zamjena za Dadu je dovoljno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Malo je smijesno obradovati se 150.000eura za izgradjenog igraca, izdanak tvoje skole i clanu prvih 11, sponi ekipe.
Ostajes na Stili, Mesi, koji su velemajstori ali nisu u cvijetu mladosti. Bojo se povrijedio, imas jos na toj poziciji Jamaka, Hadara i Durakovica. Od te 3 jedan mora igrati.
Loša situacija Bgm.
Ostajes na Stili, Mesi, koji su velemajstori ali nisu u cvijetu mladosti. Bojo se povrijedio, imas jos na toj poziciji Jamaka, Hadara i Durakovica. Od te 3 jedan mora igrati.
Loša situacija Bgm.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Pa ako ode Dado sigurno da bi paznja bas posvetila da se sto prije nadje zamjena. Ne bi Osim do novembra cekao da dodje neko na tu poziciju.
I Kera, Dado nije spona realno. Znam da ti je pulen, ali
Uzmi utakmice koje nije igrao Mesa pa ces vidjeti koliko njegovim izostankom nasa sredina gubi i on je ta zila kucavica ekipe. Dado je uz njega i napredovao.
I Kera, Dado nije spona realno. Znam da ti je pulen, ali

Uzmi utakmice koje nije igrao Mesa pa ces vidjeti koliko njegovim izostankom nasa sredina gubi i on je ta zila kucavica ekipe. Dado je uz njega i napredovao.
- kontrasviju
- Kontakt:
Nema mi nikakvog smisla sada prodavati Dadu. Da se Bojo nije povrijedio donekle bi i shvatio čisto sa finansijskog aspekta ali ja to sada ne bi radio.
Jedino ako nemaju u planu neku zamjenu istog kvaliteta, ali prodavati Dadu i onda dovesti npr. nekog novog Mujezinovića, nema nikakve logike.
Jedino ako nemaju u planu neku zamjenu istog kvaliteta, ali prodavati Dadu i onda dovesti npr. nekog novog Mujezinovića, nema nikakve logike.
1921
Irfoni, na Viber sibni Osim link.braco je napisao/la: ↑24 jul 2020, 13:06Morel' ovaj iz moje agencije?
https://www.transfermarkt.com/mario-kve ... ler/166173
E ne znam majku mu,nikako mi se ne svidja ovo ...valjda izdobri..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma kakvi bracini polovnjaciLjoZee je napisao/la: ↑24 jul 2020, 13:08Irfoni, na Viber sibni Osim link.braco je napisao/la: ↑24 jul 2020, 13:06Morel' ovaj iz moje agencije?
https://www.transfermarkt.com/mario-kve ... ler/166173
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dobar ti avatar moj Ljoze
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma nema to veze sa tim sto je pulen. Dadara da ima jos samo 300grama u mudima vise, on bi igrao po Belgiji i Holandiji. On je jedini igrao sve tekme od pocetka do kraja prosle sezone, bez kartona, bez povreda. Uvijek na nivou. 99% slucajeva sa najvise pretrcanih kilometara u ekipi. Nije on prevaga, ne rjesava potezom tekme ali je po meni on to ljepilo izmedju navale i odbrane, skroz drugacija uloga od jos jednog majstora Meše.LjoZee je napisao/la: ↑24 jul 2020, 13:05Pa ako ode Dado sigurno da bi paznja bas posvetila da se sto prije nadje zamjena. Ne bi Osim do novembra cekao da dodje neko na tu poziciju.
I Kera, Dado nije spona realno. Znam da ti je pulen, ali![]()
Ode li on, prvo kolo ti igraju Stila, Jamak, Hajdarevic vezu. I da dodje neko, dok se uigra, spremi itd itd. Ne znam. Ja ne bih. Ali ako ce klub rahat biti par mjeseci, onda podrska. Ali da ne bude **** majki i mrtvih kad ti sredinu pritisnu konkurenti. Mislim da bi to bilo posteno.
Josipov rođo, ništa ti sveto nije
Nemoj dva puta reci, Kera, da nije pauzirao zbog kartona. 
U klubu najbolje znaju. Sjesti i fino razmisliti sta dobija, sta gubis i koja strana je prevaga u ovoj situaciji.

U klubu najbolje znaju. Sjesti i fino razmisliti sta dobija, sta gubis i koja strana je prevaga u ovoj situaciji.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma nisam mislio bukvalno ba ljoze. Poenta je da ne fasuje zuti svaku tekmu pa da ga nema svaku trecu ko sinana. Pouzdan. Šut sa distance.To ti hocu reci. Konstantan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.