FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A jel to 100% stigla ponuda za Dadu?
Ma zaebavam se ba 
Jednu je cini mi se pauzirao zbog kartona.

Jednu je cini mi se pauzirao zbog kartona.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
@Nastrojeni je pouzdan insajder znaci jes

jeste, nisu neke pare realno to sto se prica, ali ako ga sad ne prodamo necemo nikad+bitan nam je svaki dinar, a opet s druge strane nemamo adekvatnu zamjenu, ne znam...
FKŽ !
Jest, al' na forum. A po sinanovom Bojo ide na operaciju i nema ga min po godine. Vazda je pogađao.
Znaju ljudi sve, upućeni do detalja.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Bojo mi je licno potvrdio da ga nema 4-5 mjeseci. Nada se samo da nije najtezi oblik povrede.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- Nastrojeni
- Kontakt:
Ma pusti ga vazda nešta u kontru i na silu.
Sve insajderi na baterije a do sad nisu pogodili pola igraca.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ništa na klub nije stiglo,provjereno a i za Boju,ja bih ipak još malo pričekao !
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Sacekajte malo prije nego napadnete Plavca sto se tice Bojine povrede 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Nisam nikoga napao Allaha mi dragog, samo sam rekao sta mi je momak licno napisao.
A ne fakat je Keri Bojo napisao da ga nema sigurno 4-5 mjeseci. Nije njega Kera napao nego samo prenio sve sto mu je Bojo napisao.
Pa dobro, ali Bojo je fudbaler, nije doktor

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Bilo kako bilo, drzimo fige i molimo Allaha da nam vezni red ostane kakav je bio jer je to nasa najveca snaga uz armirani tonbe na stoperskim pozicijama.
Napisao mu je da ce danas znati 100% sta je odnosno jesu li krizni kako mu je doktor rekao prvi put i onda je to napisao da ga nema sigurno 4-5 mjeseci. Nista Kera nije slagao vec prenio Bojine rijeci.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 24 jul 2020, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
Cime se vi bavite kontaktirate igrace Boze sacuvaj.
Posaljite mail Dadi s pitanjem, dragi Dado da li si dobio ponudu od 150k e da ides? Tvoji forumasi
Posaljite mail Dadi s pitanjem, dragi Dado da li si dobio ponudu od 150k e da ides? Tvoji forumasi
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
U septembru Bojo na terenu

A mozda neko zna privatno nekog igraca pa normalno da ce pitati prije svega prijateljski da vidi kako je, sta je u pitanju.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Moj otac je nekada radio sa firmom bojo metali. Logicno je i ljudski je pitati prijatelja kako je.
Zasto klub ne razmislja dugorocno? Evo Sehicu ugovor istice 2021. Boji isto. Sto se ceka sa produzenjem ugovora? Evo sad zamislite da Sehic eksplodira i pokaze se i vec nakon prve polusezone on moze potpisati predugovor sa drugim klubom..
Ista stvar sa Durakovicem i Gasalom koji imaju stipendijske i amaterske ugovore?
Ista stvar sa Durakovicem i Gasalom koji imaju stipendijske i amaterske ugovore?
Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 24 jul 2020, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.