FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zeljo92
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zeljo92 » 24 jul 2020, 13:54

Ne valja vam to da se svadjate, ko je upravu a ko nije, pogotovo kad je podrska klubu najpotrebnija!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 jul 2020, 13:57

Brkooo je napisao/la:
24 jul 2020, 13:53
Zasto klub ne razmislja dugorocno? Evo Sehicu ugovor istice 2021. Boji isto. Sto se ceka sa produzenjem ugovora? Evo sad zamislite da Sehic eksplodira i pokaze se i vec nakon prve polusezone on moze potpisati predugovor sa drugim klubom..

Ista stvar sa Durakovicem i Gasalom koji imaju stipendijske i amaterske ugovore?
Razmislja se, ima se dzentlmentski dogovor, uglavnom to su sve pravi zeljovci koji nece otici za dzaba kao neki lazni khm Sinan khm
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 24 jul 2020, 14:06

irfo je napisao/la:
24 jul 2020, 13:57
Brkooo je napisao/la:
Zasto klub ne razmislja dugorocno? Evo Sehicu ugovor istice 2021. Boji isto. Sto se ceka sa produzenjem ugovora? Evo sad zamislite da Sehic eksplodira i pokaze se i vec nakon prve polusezone on moze potpisati predugovor sa drugim klubom..

Ista stvar sa Durakovicem i Gasalom koji imaju stipendijske i amaterske ugovore?
Razmislja se, ima se dzentlmentski ugovor, uglavnom to su sve pravi zeljovci koji nece otici za dzaba kao neki lazni khm Sinan khm
Pusti to dzentlmentski, to je mrtvi amaterizam. Treba staviti na papir visegodisnje ugovore i potpisati. To je jedina ispravna stvar. Tako se pokazuje ljubav prema klubu.

Kad se sjetim tako na rijec kad smo prodali Sehica onim Turcima, pa ih kasnije godinama ganjali da nam isplate novac od transfera.

Igraci su kvarljiva roba. Nijedan od gore nabrojanih nema karijeru Stilica i nije zaradio od fudbala kao Stilic pa da bi odbio desetine ili stotine hiljada eura..
Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 24 jul 2020, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 24 jul 2020, 14:06

Zeljo92 je napisao/la:
24 jul 2020, 13:54
Ne valja vam to da se svadjate, ko je upravu a ko nije, pogotovo kad je podrska klubu najpotrebnija!
:salut:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 jul 2020, 14:11

Brkooo je napisao/la:
24 jul 2020, 14:06
irfo je napisao/la:
Brkooo je napisao/la:

Razmislja se, ima se dzentlmentski ugovor, uglavnom to su sve pravi zeljovci koji nece otici za dzaba kao neki lazni khm Sinan khm
Pusti to dzentlmentski, to je mrtvi amaterizam. Treba staviti na papir visegodisnje ugovore i potpisati. To je jedina ispravna stvar. Tako se pokazuje ljubav prema klubu.

Kad se sjetim tako na rijec kad smo prodali Sehica onim Turcima, pa ih kasnije godinama ganjali da nam isplate novac od transfera.

Igraci su kvarljiva roba. Nijedan od gore nabrojanih nema karijeru Stilica i nije zaradio od fudbala kao Stilic pa da bi odbio desetine ili stotine hiljada eura..
Ma opusteno Brkoo, vjeruj da je to gotova stvar vec, nije ovo bas Njemacka da se tako potpisuje, a ja ti garantujem da niko od tih nabrojanih nece dzaba otici.
A sto se tice Sehica, nije na rijec prodat, nego ugovor je bio. Druga je stvar sto turci nisu ispostovali taj ugovor, ne moze ti niko garantovat da se to nece dogovdit, eno imas primjer kako Sevilla nije htjela isplatit onom francuskom klubu za Lengleta, i imas jos mali milion takvih primjera.
Sve cemo te sto si ih nabrojo da prodamo za ozbiljne pare aBd ;)
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 24 jul 2020, 14:12

E cuj na rijec prodali Sehica😂😂😂😂 znas kad bi dobili pare da je tako, nikad. I ove budalastine ljudi citaju, sutra ce pricati da je to istina.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 24 jul 2020, 14:19

@Irfo, Drago mi je da je tako i da je to gotova stvar. Da bi nekog prodali za ozbiljan novac taj neko osim kvaliteta, potencijala, itd, mora imati i visegodisnji ugovor. Samo u tom slucaju ce klub dobiti ozbiljne pare za igrace..

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 24 jul 2020, 14:22

:hmmmm:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 24 jul 2020, 14:23

Brkooo je napisao/la:
24 jul 2020, 14:06
irfo je napisao/la:
Brkooo je napisao/la:

Ono oko Šehe su bile kurdske varalice,na kraju smo naplatili sa kamatama,a za ove nabrojane,ima ko da procjenjuje,koliko,čega,otkud mi znam,šta njihov "babo" ili "menadžer"želi,imaš normalne i nenormalne(Kemo Osmanković),a iskreno ne brinem oko toga sekunde
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 jul 2020, 14:25

U augustu ćemo igrati 7 utakmica, 6 u ligi i 1 u europi koja nije na ovoj slici koju ću postavit. U europi igramo 27. augusta dakle pred ovu utakmicu sa Zrinjskim. Ukoliko prođemo u drugo pretkolo, igramo ga 17. septembra tj. poslije utakmice sa Širokim u gostima. Treće pretkolo bi igrali 24. septembra pred derbi na Koševu. Dakle sve ove europske utakmice se igraju pred/poslije jakih ligaških utakmica. Pogotovo sa Zrinjskim i pitarima kao dvije najkvalitetnije ekipe uz nas. Kad sam već nabrojao skoro sva pretkola, red je da spomenem čisto reda radi da se playoff igra 1. oktobra. dakle pred tekmu sa Tuzlom City.

Čeka nas interesantan period.

slika

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 24 jul 2020, 14:29

August je najgori. Gorit ce na sve strane.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 jul 2020, 14:31

Ja iskreno mislim da je dobro sto su nasi u ovim prijateljskim na Grbavici usli bez nekog pretjeranog opustanja cisto jer protiv Veleza ce biti isti ambijent tj. bez publike. I dobro je sto su haman sve na Grbavici i sto je bio veci broj. Cini mi se 7 prijateljskih na Grbavici ce biti ukupno. Ovako su igraci donekle naviknuti na nove uslove i atmosferu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 jul 2020, 14:42

kerimatomic1921 je napisao/la:
24 jul 2020, 14:29
Yebem ti qrčevu koronu, gledaj jakih domaćih utakmica na Grbavici u augustu plus evropa. Pa na svakoj bi bilo bruku raje još top vrijeme, noćne tekme. Došlo bi sigurno i dosta gostujućih budući da su ti 3 jake grupe u pitanju. Atmosfera bi bila fantastična na tekmama.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 24 jul 2020, 14:43

braco je napisao/la:
24 jul 2020, 14:42
Yebem ti qrčevu koronu, gledaj jakih domaćih utakmica na Grbavici u augustu plus evropa. Pa na svakoj bi bilo bruku raje još top vrijeme, noćne tekme. Došlo bi sigurno i dosta gostujućih budući da su ti 3 jake grupe u pitanju. Atmosfera bi bila fantastična na tekmama.
I ja sam na to mislio. U ovo vrijeme obicno ima i dijaspore. Opustose fanshop, dodju na tekme... joj sta smo para popusili majku joj **** i koronu i kineze i sismisojede i sve
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 jul 2020, 14:47

Hajde sreca jedina pa je dozvoljeno gledati treninge :mrgreen:

Mala utjeha da odes vidis igrace, stadion.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 24 jul 2020, 14:55

LjoZee je napisao/la:
24 jul 2020, 14:47

ima li vcrs ljoze treninga u pola sedam

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 jul 2020, 14:56

Robust je napisao/la:
24 jul 2020, 14:55
LjoZee je napisao/la:
24 jul 2020, 14:47

ima li vcrs ljoze treninga u pola sedam
Trebalo bi da ima.

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 24 jul 2020, 14:58

braco je napisao/la:

Pisao sam o ovome čim se izvlačenje završilo, nije moglo gore. Na papiru izgleda ok ali u normalnim okolnostima. Skoro sve jake utakmice, mi smo bez gledalaca što je šamar, samo takav. Bez podrške, plus bez love kao najposjećeniji domaćin, dubioza žestoka.

Edit. Ne znam za vas ali bi ja, ako se može naravno, u prenose ubacio navijanje Manijaka. Ima samo na youtubu na desetine klipova sa utakmica, mislim da je to izvodivo, bar da se malo začini atmosfera i da ne slušam Veselog: Dado, Dado, Dado... :mrgreen:
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 jul 2020, 15:03

Plavac87 je napisao/la:
24 jul 2020, 14:58
braco je napisao/la:

Pisao sam o ovome čim se izvlačenje završilo, nije moglo gore. Na papiru izgleda ok ali u normalnim okolnostima. Skoro sve jake utakmice, mi smo bez gledalaca što je šamar, samo takav. Bez podrške, plus bez love kao najposjećeniji domaćin, dubioza žestoka.
A kakvi smo maleri tamo nekad krajem oktobra do početka decembra kad mi budemo gostovali ovim ekipama biće dozvoljena publika. :mrgreen:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 jul 2020, 15:05

Plavac87 je napisao/la:
24 jul 2020, 14:58
Edit. Ne znam za vas ali bi ja, ako se može naravno, u prenose ubacio navijanje Manijaka. Ima samo na youtubu na desetine klipova sa utakmica, mislim da je to izvodivo, bar da se malo začini atmosfera i da ne slušam Veselog: Dado, Dado, Dado... :mrgreen:
:kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kompromis, Vanja8 i 44 gosta.