Vrh, kraj, to kralju. Ahhahagahhahahahahahahhaa.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kakvi debili. 

Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
extazy je napisao/la: ↑24 jul 2020, 14:51Nek je vama um na mjestu, u 2020 godini slavite Zubandan. Djeca rodjena kad je Zeljo zadnji put titulu uzo, odavno u skolu krenula, al idalje neku velicinu glumite, masovna deluzija. Kako kazu na internetu, Rijaliti Chek, to vam je potrebno, previse ste zalutali u mitovima i snovima. Prvom vam timu prosjek godina 30, zadnji put u Europi nesto ostvarili kad ste igrali protiv NjuKasla, al idalje se tjesite da ste najuspjesniji u Europi, a jednom dosli korak do grupne i to 2002, 18 godina niste napravili iskorak prema grupnoj fazi. Dugove i to, to je vise smjesno spominjat, javna tajna, i to sto lazete sami sebe to ce vas pokopat za sva vremena, velicate covjeka koji je ko lesinar dosao u vas klub. "Nikom te ne damo", kad se spomeno Kuvajt, pola vas je slavilo, volili bi da vas ko kupi, al niko nije tolka budala.
Svabo je najbolje izjavio, zeljeznicar je klub nostalgicara, i jest, zivite u proslosti, sadasnjost i sadasnje probleme ne vidite od vas "velicine" ( iako je MDK ozbiljniji klub ), buducnost nemate. Pozdrav za umove nostalgicara skretnice.![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
10 zarazenih dnevno prekid lige, ginemo, prekidaj, dodjeljuj titule, tjeraj u nizi rang.
400 zarazenih dnevno, PUBLIKA se vraca na stadione.
Begicu Dzemidzicu Pilav **** li vam mrtve.
400 zarazenih dnevno, PUBLIKA se vraca na stadione.
Begicu Dzemidzicu Pilav **** li vam mrtve.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Kakvi levati 

idi skupljaj 6 miliona Cantona
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sto ih zaboli istina

@extazy

@extazy

+1
Takođe, pitari su smeće koje zajedno sa Vicom izrežiralo prekid radi koristi!
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nemaš ni ti veze sa mozgom pa pišeš i dalje ovdje. Najmanje tri profila imaš na ovom forumu i pišeš opet, iako je kloniranje zabranjeno. Administrator ti je to dozvolio a ti si to samo iskoristio.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Vaši podveleški kriminalci su falsifikovali ulaznice. I Bradinu spominješ iako veze sa KS nema. Ali probajte opet falsifikovati ulaznice, ako možete. Ako bude gledalaca sedmo kolo.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑23 jul 2020, 18:29Ja jos ne kontam kakve ti imas veze sa utakmicom koja se igrala na Kosevu ili Grbavici, nebitno. Ti si organizator policije bio protiv Olimpicka i rekao si da nece moci doci vise od 200-300 ljudi, svi sa salovima i dresovima ce se vracati sa Bradine.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- svrakino1921
- Kontakt:
Mi prosli Ferencvaros i napravili stadion po Europskim standardima
I da kup uzeli

I da kup uzeli

-
- Kontakt:
-
Lik ratuje sa svima, trola neprekidno a admin i moderator mu to tolerisu
LAHKO JE U ŠEHERU BITI PLAVI I BORDO NAVIJAČ, BUDI KAO ALDIN BRNJO PA ZAVIJAJ ZA OLIMPIC !
Sad sam ti replicirao i nikada više. To je za tebe najveća kazna.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zašto nisi na privatnu poruku odgovorio? Opet si zamijenio profil!?Osim13 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 18:00Sad sam ti replicirao i nikada više. To je za tebe najveća kazna.
Od sada neću replicirati ni na jedan tvoj post, jer kada te čovjek ignoriše to je za tebe najveća kazna.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne laži podveležac. Najveći ljudski šljam ste ubjedljivo ovdje. Petokrakaši komunistički!ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑23 jul 2020, 18:29Ja jos ne kontam kakve ti imas veze sa utakmicom koja se igrala na Kosevu ili Grbavici, nebitno. Ti si organizator policije bio protiv Olimpicka i rekao si da nece moci doci vise od 200-300 ljudi, svi sa salovima i dresovima ce se vracati sa Bradine.Mancini je napisao/la: ↑23 jul 2020, 18:00Nisam ti ga "šuknuo" nego je to tako nekako. Veći ološ od ljudi nisam sreo na ovom forumu a i boravio sam dosta puta u Mostaru i okolini pa znam neke stvari. Čim je petokraka komunistička na dresu sve ti bude jasno.nekoIzMostara je napisao/la: ↑23 jul 2020, 17:44
Jao jesi mi ga sukno uuuuuuu haos. Nisi ni ti meni odg otocki "biseru"![]()
![]()
-
Ovaj levat hajd što trola nego je i glup ko noć
LAHKO JE U ŠEHERU BITI PLAVI I BORDO NAVIJAČ, BUDI KAO ALDIN BRNJO PA ZAVIJAJ ZA OLIMPIC !
Zašto nisi na pp odgovorio?
- Kockoglavi
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.