FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
ajdohordas
- Kontakt:
4-2-4feniksptica je napisao/la: ↑24 jul 2020, 23:48Daj Jos Menala na krilu pa da izmislimo formaciju sa 4 krilna
To ja na menadžeru igram često, puno golova se prima ali puno i daje. Sa tim da ova dva u sredini moraju biti iznivelisana haha jedan je box to box igrač a drugi playmaker.
U vrhu imas dva centralna napadača i dva krila.
Na centralnog bi mogao Tatar da kupi otpatke a na drugog centralnog Merso.
Menalo na jednom krilu Fanimo na drugom.
Malo sam počeo sr.at sad,evo neću više.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Raja sutra mi je dan d, zenim se, ko bude gledo tekmu nek mi preprica u pp ukratko, posebno kakav je fanimo i ostale prinove
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AlfredNobel
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
**** svatove ako ne budes kradom gledo utakmicuAngelDiMaria je napisao/la: ↑25 jul 2020, 00:09Raja sutra mi je dan d, zenim se, ko bude gledo tekmu nek mi preprica u pp ukratko, posebno kakav je fanimo i ostale prinove
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nek je sretno.AngelDiMaria je napisao/la: ↑25 jul 2020, 00:09Raja sutra mi je dan d, zenim se, ko bude gledo tekmu nek mi preprica u pp ukratko, posebno kakav je fanimo i ostale prinove
A sto se tice tekme mozes snimak pogledat nekad narednih dana.Jel stoji na stranici uvijek do sljedece utakmice.Npr sad odes na stranicu jos uvijek stoji snimak sa zadnje utakmice sa Bratstvom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Kod sabre ili
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Brinem se za Sabru u pm...Samo pogledajte kako se naslonio haman lego na nju yebote
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kao sto je neko izletio vise para za Becira, tako ce i za Anelku, Suljica...Ovaj zadnji svakako ne zeli kod nas jos (cuj jos, kao kad se istrosim vani eto mene kod vas da se khurcim po Sa) a Anelu ce lako bilo koji jaci austrijski klub dati vise od nas.
Fanimo je kocka velika, tri godine ugovor, igraca si dao, pare...A vec si prije toga flopao sa Micom, Milanovicem ili Lelicem.
Irfan je super potez ako prodje, neka se bore za poziciju sva trojica.
Fanimo je kocka velika, tri godine ugovor, igraca si dao, pare...A vec si prije toga flopao sa Micom, Milanovicem ili Lelicem.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Hoće li igrati sutra Fanimo ?
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Lahko je tako nagovarati igrace da potpisuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jul 2020, 00:26Brinem se za Sabru u pm...Samo pogledajte kako se naslonio haman lego na nju yebote
- AlfredNobel
- Kontakt:
Svaki igrač je individua za sebe i nikome se ne može cijeniti na osnovu ranijih primjera nekih desetih igrača. Nikakve povezanosti Fanimo nema s tom dvojicom, osim što dolaze iz istog kluba. Tako da ne vidim kakve bitne dodirne tačke imaju i generalno ta teorija mi je čisti nonsense. Svakako da ima toga da takvi igrači koji dolaze iz manjih u velike klubove nemaju pobjednički mentalitet, ali ne mora se vazda generalizovati. Sve je stvar adaptacije, sistema, zdravlja, sreće i ostalih faktora.muhamedhulk je napisao/la: ↑25 jul 2020, 00:27Kao sto je neko izletio vise para za Becira, tako ce i za Anelku, Suljica...Ovaj zadnji svakako ne zeli kod nas jos (cuj jos, kao kad se istrosim vani eto mene kod vas da se khurcim po Sa) a Anelu ce lako bilo koji jaci austrijski klub dati vise od nas.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Znaci mogao bi doci i crnac u napad, dobri su bonusi
-
belosevic28
- Kontakt:
SretnoAngelDiMaria je napisao/la: ↑25 jul 2020, 00:09Raja sutra mi je dan d, zenim se, ko bude gledo tekmu nek mi preprica u pp ukratko, posebno kakav je fanimo i ostale prinove
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nek je sretno brateAngelDiMaria je napisao/la: ↑25 jul 2020, 00:09Raja sutra mi je dan d, zenim se, ko bude gledo tekmu nek mi preprica u pp ukratko, posebno kakav je fanimo i ostale prinove
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nek je s srećom.feniksptica je napisao/la: ↑25 jul 2020, 00:11**** svatove ako ne budes kradom gledo utakmicuAngelDiMaria je napisao/la: ↑25 jul 2020, 00:09Raja sutra mi je dan d, zenim se, ko bude gledo tekmu nek mi preprica u pp ukratko, posebno kakav je fanimo i ostale prinove
Feniks i ja ćemo biti iza s Seatom i javljati ti dešavanja s tekme. I nek mi polako kite Seata, nježno oko retrovizora.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Jel se ovo Sabra zagrijava, vidi gdje prste stavila..
Fanimo je u Mladosti često igrao i kao špic