Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
4-2-4feniksptica je napisao/la: ↑24 jul 2020, 23:48Daj Jos Menala na krilu pa da izmislimo formaciju sa 4 krilna
**** svatove ako ne budes kradom gledo utakmicuAngelDiMaria je napisao/la: ↑25 jul 2020, 00:09Raja sutra mi je dan d, zenim se, ko bude gledo tekmu nek mi preprica u pp ukratko, posebno kakav je fanimo i ostale prinove
Nek je sretno.AngelDiMaria je napisao/la: ↑25 jul 2020, 00:09Raja sutra mi je dan d, zenim se, ko bude gledo tekmu nek mi preprica u pp ukratko, posebno kakav je fanimo i ostale prinove
Kod sabre ili
Lahko je tako nagovarati igrace da potpisuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jul 2020, 00:26Brinem se za Sabru u pm...Samo pogledajte kako se naslonio haman lego na nju yebote
Svaki igrač je individua za sebe i nikome se ne može cijeniti na osnovu ranijih primjera nekih desetih igrača. Nikakve povezanosti Fanimo nema s tom dvojicom, osim što dolaze iz istog kluba. Tako da ne vidim kakve bitne dodirne tačke imaju i generalno ta teorija mi je čisti nonsense. Svakako da ima toga da takvi igrači koji dolaze iz manjih u velike klubove nemaju pobjednički mentalitet, ali ne mora se vazda generalizovati. Sve je stvar adaptacije, sistema, zdravlja, sreće i ostalih faktora.muhamedhulk je napisao/la: ↑25 jul 2020, 00:27Kao sto je neko izletio vise para za Becira, tako ce i za Anelku, Suljica...Ovaj zadnji svakako ne zeli kod nas jos (cuj jos, kao kad se istrosim vani eto mene kod vas da se khurcim po Sa) a Anelu ce lako bilo koji jaci austrijski klub dati vise od nas.
Fanimo je kocka velika, tri godine ugovor, igraca si dao, pare...A vec si prije toga flopao sa Micom, Milanovicem ili Lelicem.
Irfan je super potez ako prodje, neka se bore za poziciju sva trojica.
Znaci mogao bi doci i crnac u napad, dobri su bonusi
SretnoAngelDiMaria je napisao/la: ↑25 jul 2020, 00:09Raja sutra mi je dan d, zenim se, ko bude gledo tekmu nek mi preprica u pp ukratko, posebno kakav je fanimo i ostale prinove
Nek je sretno brateAngelDiMaria je napisao/la: ↑25 jul 2020, 00:09Raja sutra mi je dan d, zenim se, ko bude gledo tekmu nek mi preprica u pp ukratko, posebno kakav je fanimo i ostale prinove
Nek je s srećom.feniksptica je napisao/la: ↑25 jul 2020, 00:11**** svatove ako ne budes kradom gledo utakmicuAngelDiMaria je napisao/la: ↑25 jul 2020, 00:09Raja sutra mi je dan d, zenim se, ko bude gledo tekmu nek mi preprica u pp ukratko, posebno kakav je fanimo i ostale prinove
Trenutno korisnika/ca: AngelDiMaria, Hajdeee, Haksss, Hamagara, jurisicduska, MaroonBjelave, mikimaus, moram, nedimmmm1337, pitar, Posejdon, Vanja8 i 110 gostiju.