FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Financijski izvjestaj je pokazao da lose stojimo i ljudi u klubu trebaju raditi da se dug kluba smanji.
Kod nas Ikić nakon povratka iz Konjica,temperatura,upalio se sav,nije 4 dana trenirao,nakon pregleda i testa,prehlada,satrala ga Neretva onaj dankerimatomic1921 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 11:42Ubiparip preskocio tekmu protiv zvijezde zbog temperature. Testiran i negativan na coronu. Kako se moze razgraniciti sta je korona a sta prehlada...

MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
znaci istina je ovo sto sam cuoirfo je napisao/la: ↑25 jul 2020, 12:01Jasko je vjerovatno donio najvise para u klub od svih u upravi, ali nije jedini, ima jos ljudi koji su uradili ogroman poso, samo sto se to radi u tisini i ne eksponira svaka aktivnost kao nekad.
Ono sto je glavno je da se radi na statutu, koji ce vjerujem biti usvojen cim bude mogucnost za organizovanje skupstine.
Time ce se napraviti ogroman korak naprijed u buducem radu kluba.

Ali ne pita se tu samo klub. Eto, i da postoji ta ponuda i da je dobra financijski za Dadu logicno je da ce dobiti zelju da ide jer vakat je takav da bolje ti je da iskoristis nesto sto ti se nudi sad jer Bog zna hoce li za 6 mjeseci ili godinu.MrkiMedo je napisao/la: ↑25 jul 2020, 12:02Znat cemo kakva je situacija ako prodamo Dadu. Po mom misljenju, ako bi ga prodali, to bi znacilo da para nema i da se u klubu boje i nemaju nacina da namaknu pare pa im je to spas u zadnji cas.
Svi znamo koliko bi bilo neozbiljno deset dana pred utakmicu prodati kljucnog igraca.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kako cemo prodat Dadu kad nema ponude nikakve 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nadam se da je istina ali kad i kako ce biti nesto konkretno po tom pitanju,to me brine jer je to najavljeno prije par mjeseci i od tada ni traga ni glasa tomeKANA je napisao/la: ↑25 jul 2020, 12:05znaci istina je ovo sto sam cuoirfo je napisao/la: ↑25 jul 2020, 12:01Jasko je vjerovatno donio najvise para u klub od svih u upravi, ali nije jedini, ima jos ljudi koji su uradili ogroman poso, samo sto se to radi u tisini i ne eksponira svaka aktivnost kao nekad.
Ono sto je glavno je da se radi na statutu, koji ce vjerujem biti usvojen cim bude mogucnost za organizovanje skupstine.
Time ce se napraviti ogroman korak naprijed u buducem radu kluba.![]()

Uglavnom ako je istina onda je neko konacno shvatio kako treba i da nema nista od prezivljavanja.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zna Kera za to kaj se desava 
Pitaj njega u pp, Dela. Ne treba o tome javno.

Pitaj njega u pp, Dela. Ne treba o tome javno.
A i kad bude stogodisnjica vidjet cete sta su sve uradili iz kluba, moro je neko to sve organizovat, bice dobrih stvari
Takodjer stigla ponuda za Veselog, nude turci kamion paradajza, neckaju se u klubu....

Takodjer stigla ponuda za Veselog, nude turci kamion paradajza, neckaju se u klubu....
Da su sljive razmislio bih, paradajz jok.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Samo sa tobom ne smije pisat u pp

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Nemam ja pojma buraz. Ne zavaravaj raju.
Dela je upuceniji.
Dela je upuceniji.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Naravno da se radi,malo strpljenja,velike su to stvari,neće preko noći neko uložiti novac,mora se statut malo dotjerati,da ne peglam,otom potom.KANA je napisao/la: ↑25 jul 2020, 12:05znaci istina je ovo sto sam cuoirfo je napisao/la: ↑25 jul 2020, 12:01Jasko je vjerovatno donio najvise para u klub od svih u upravi, ali nije jedini, ima jos ljudi koji su uradili ogroman poso, samo sto se to radi u tisini i ne eksponira svaka aktivnost kao nekad.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Jel ponuda za Dadu stigla prije ili poslije Bojine povrede?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Bas tako. Nije to prosto ko otvaranje kafica. Ja fkt pojma nemam sta se planira ali ako je to u pitanju, to je dugotrajan i mukotrpan proces. To je pravni dokument na 200 stranica.UBIPITAR je napisao/la: ↑25 jul 2020, 12:21Naravno da se radi,malo strpljenja,velike su to stvari,neće preko noći neko uložiti novac,mora se statut malo dotjerati,da ne peglam,otom potom.KANA je napisao/la: ↑25 jul 2020, 12:05znaci istina je ovo sto sam cuoirfo je napisao/la: ↑25 jul 2020, 12:01Jasko je vjerovatno donio najvise para u klub od svih u upravi, ali nije jedini, ima jos ljudi koji su uradili ogroman poso, samo sto se to radi u tisini i ne eksponira svaka aktivnost kao nekad.
S druge strane, ono sto mi moramo je da se u ova teska vremena stane uz klub i ekipu maksimalno. Pod tim mislim da se igracima ne skace po glavi i da ih se ne pljuje. Drugo, trebamo pomoci klubu preko clanskih karata. Trece, fanshop. Kupovati koliko ko moze. Nekima je to sitnica, ali kap po kap...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Eric
Stevanovic-Aco-Aco-Sehic
Dado
Hajdar Veseli
Stila
Juricic Lendric
Kaze Robsi da Stilic nije trenirao sa ekipom sve vrijeme. Da li ce on igrati danas? Ako nije jos spreman ne treba ga stavljati.
Joj, jbt ovo vrijeme i ova objava na instagramu podsjeti me na onaj 8.3. kad smo igrali “pravu” sa njima utakmicu
Joj, jbt ovo vrijeme i ova objava na instagramu podsjeti me na onaj 8.3. kad smo igrali “pravu” sa njima utakmicu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.