Odakle ti sad on ?tuzlak1987 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 16:48Avenijo, tebi ce Ramo Isak da unisti zivot![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidim nesto se naostrio, hoce da uzme grad pod svoje 
*insert pretends to be shocked gif*NJEMAČKA DIPLOMATKINJA: Gudrun Steinacker: U BiH je nemoguće vladati, sve vrijedno među sobom dijele Izetbegović i Dodik
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Srbenda sa čisto turskim prezimenom. Igor "Bezobraznik".
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Kako su jadni argumenti ovih koji podržavaju što je Aja Sofija opet otvorena kao džamija
"Sultan je kupio crkvu od kršćana, ima papir". I Bošnjaci su u Bijeljini 1992. godine prodavali imovinu, imaju potpisi
“Pobjednik rata postaje vlasnikom svega na teritoriji koju osvoji", to je rekao Ahmet Yaman iz Visokog odbora za vjerska pitanja pri Upravi za vjerske poslove Republike Turske . Onda se ni muslimani nemaju pravo buniti kad osvajač raspolaže sa njihovom imovinom i vjerskim objektima kako želi?
Bošnjaci i njihovi vjerski objekti su u Europi najveće žrtve "pobjednika koji imaju pravo raditi šta žele" i zadnji su koji bi trebali braniti taj opasni princip.
"Sultan je kupio crkvu od kršćana, ima papir". I Bošnjaci su u Bijeljini 1992. godine prodavali imovinu, imaju potpisi
“Pobjednik rata postaje vlasnikom svega na teritoriji koju osvoji", to je rekao Ahmet Yaman iz Visokog odbora za vjerska pitanja pri Upravi za vjerske poslove Republike Turske . Onda se ni muslimani nemaju pravo buniti kad osvajač raspolaže sa njihovom imovinom i vjerskim objektima kako želi?
Bošnjaci i njihovi vjerski objekti su u Europi najveće žrtve "pobjednika koji imaju pravo raditi šta žele" i zadnji su koji bi trebali braniti taj opasni princip.
Ma to su @drape likovi koji su ideološki "zglajzali". Njihovo ponašanje ide na ruku onima koji žele da nas nema. Nije se moglo bolje posložiti.
To za mene nisu Bošnjaci, doživljavam ih kao muslimane sa velikim M. Dalje od toga nisu evoluirali.
To za mene nisu Bošnjaci, doživljavam ih kao muslimane sa velikim M. Dalje od toga nisu evoluirali.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
zanima me da li je ko od vas bio Dark Webu...sta ima tamo( malo vise detalja osim onih sa skice ako moze
)...treba li neka posebna tehnicka obucenost da bi se pristupilo i kako vec to ide
- ArtVandelay
- Kontakt:
Po facama im se vidi da su pravi telektualci, rajko vasic je ponosan.
Problem migranata ne bi postojao da srbija radi svoj posao.
Problem migranata ne bi postojao da srbija radi svoj posao.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Nemaš neku toleranciju na alkohol. Ja ev sad ustoAsteriks je napisao/la: ↑25 jul 2020, 12:40Naravno da je zabrinjavajuce. Citav zivot sam u pokretu, radio poslove za koje trebas top spremu, pocev od hladnjaca (preko - 20) do kruzera, od po 11 sati dnevno, bez dana odmora. Vjezbam barem tri puta sedmicno i opet kad me nekad prenese koja pivica vise, ne mogu sebi doci naredni dan, totalni K.O. Sreca to se desi par puta godisnje.
Mos mislit stanje organizma kod ucestalih pijanki, pocev od one psiho strane.
Da ne pominjem kako volan ne trpi ni 0,5 promila.
Smetlje.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Koliko je dzamija srušeno ili pretvoreno u crkve samo u Španiji ?Drape je napisao/la: ↑25 jul 2020, 19:04Kako su jadni argumenti ovih koji podržavaju što je Aja Sofija opet otvorena kao džamija
Najglasnije zemlje u osudi su Grčka, Madzarska i Srbija, tri zemlje koje su historijski gledano vjerovatno porušile najviše dzamija u Evropi, u Atini nema ni jedne dzamije u gradu a ovamo nešto morališu i traže neku pravdu,.
Licemjerna Evropa bi trebalo prvo poraditi u svom dvorištu pa onda suditi drugima.
Ja osuđujem taj čin a nisam ni predstavnik licemjerne Europe, ni Grčke, ni Mađarske. Pozivanje na primjere odnosa prema džamijama u drugim državama, primjere koji se očito smatraju pogrešnim postupanjem, samo se priznaje da i muslimani u Turskoj rade nešto pogrešno, ali kad mogu drugi mogu i oni.chily-rz je napisao/la: ↑25 jul 2020, 20:27Koliko je dzamija srušeno ili pretvoreno u crkve samo u Španiji ?Drape je napisao/la: ↑25 jul 2020, 19:04Kako su jadni argumenti ovih koji podržavaju što je Aja Sofija opet otvorena kao džamija
Najglasnije zemlje u osudi su Grčka, Madzarska i Srbija, tri zemlje koje su historijski gledano vjerovatno porušile najviše dzamija u Evropi, u Atini nema ni jedne dzamije u gradu a ovamo nešto morališu i traže neku pravdu,.
Licemjerna Evropa bi trebalo prvo poraditi u svom dvorištu pa onda suditi drugima.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Nije Madzarska , nego Mađarska .chily-rz je napisao/la: ↑25 jul 2020, 20:27Koliko je dzamija srušeno ili pretvoreno u crkve samo u Španiji ?Drape je napisao/la: ↑25 jul 2020, 19:04Kako su jadni argumenti ovih koji podržavaju što je Aja Sofija opet otvorena kao džamija
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pa poenta je u tome da niko ne spominje veliku dzamiju u Kordobi koja je pretvorena u crkvu ili da je Beograd beli grad zato što se nekad belio od džamija sa većinskim muslimanskim stanovništvom.
Što sad Turci trebaju da pravdaju nekom svoje postupke a drugi to ne moraju ?
Da se razumijemo, meni je apsolutno nebitno da li će Aja Sofija biti dzamija ili muzej ali ne mogu licemjernih optužbi i selektivne pravde.
Da se razumijemo, meni je apsolutno nebitno da li će Aja Sofija biti dzamija ili muzej ali ne mogu licemjernih optužbi i selektivne pravde.
Velika džamija u Kordobi je prvo bila crkva, pa džamija pa katedrala.chily-rz je napisao/la: ↑25 jul 2020, 20:50Pa poenta je u tome da niko ne spominje veliku dzamiju u Kordobi koja je pretvorena u crkvu ili da je Beograd beli grad zato što se nekad belio od džamija sa većinskim muslimanskim stanovništvom.
Nullius in verba
na chatu standardno, heller uci ljude o historiji islama
Ma nema nista od njega jer ga narod ne prihvata sta god uradio. Iako je manja varalica od seoske varalice iz Vakufa. Takav ti je debilan narod u Zenici, opljaho frajer 5 miliona imovine kao clan SDA i kada je obezbjedio praunuke sad je heroj jer se bori protiv onoga sto je radio 20 godina
King Shisha njegov sin uradi finog posla za godinu dana ali babo Ramo mu kvari rejting. On misli da ga promovise a upravo mu sjebaje rejting jer se narod sprda zbog toga sa njim.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], muhamedhulk i 18 gostiju.