Malo mu fali da bude kao onaj stari Pidro protiv AtalanteBordoSarajevo je napisao/la: ↑25 jul 2020, 23:52Godina 2026, GiS piše kako Pidro nije još spreman i da će moći 90 minuta odigrati tek od 4-5 kola.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jul 2020, 23:40Malo je problem sto Pidro jos nije spreman za 90 minuta..nadam se da ce moci odigrati cijelu tekmu protiv Krupe..
Sjeti se od kad to spominješ![]()
Davno se Pidro povrijedio i davno se oporavio, i na zimu je trenirao sa ekipom, od toga je prošlo preko 8 mjeseci.
Ako se nije do sad spremio, neće nikad se ni spremit. Imao je u međuvremenu neku povredicu al i to je davno iza njega.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ako Anel dodje, to ce biti najjace pojacanje...
Ibisevic bi to bio umjesto Hadzica ako bi dosao
Ibisevic bi to bio umjesto Hadzica ako bi dosao

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma slaba je ova ekipa bez minimalno jos jednog krila..
Hadzija, krila nam treba, pa ti vidi 

20.000€ gore-dole na godišnjem nivou ?jurisicduska je napisao/la: ↑25 jul 2020, 23:36Doće Anel Hadžić ovih dana na finalne razgovore. Bukvalno je u 20.000 eura. Nadam se da će se naći.
Biće i krilni napadač, a bogami i desni bek bi mogo.
Krilni napadač višak, osim ako nije Sterling, ili u najmanju ruku Menalo na posudbu
Desni bek obavezno
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Spic/krilo je u pitanju..
Desni bek ce se dovesti to i nije neka insajderska s obzirom da je Sabanovic syebo ligamente..
Desni bek ce se dovesti to i nije neka insajderska s obzirom da je Sabanovic syebo ligamente..
Da smo malo ozbiljniji, Hodzic bi trebo dobiti sut kartu prije ove sezone. Dva desna beka nam trebaju. Sabanovic je svakako trebo u MDK. Hebibovica ne racunam na beku ovu sezonu, na krilu da, mada je pitanje hoce li od njega vise ista biti.
Na danjasnji dan prije 2 godine sa Atalantom 2-2
A msm da smo i Levskog izbacili.

Sarajevo ljubavi moja.
Meni onaj Oremuš ne zna gdje šiba. Da nije dao gol Selticu niko za njega ne bih čuo.
Niti ko zna na kojoj poziciji bi bio najbolji,a sumnjam da I on sam zna. Sve sam očekivao da ce proraditi, al puste želje.Danas što je odigrao mene je razočarao.
Niti ko zna na kojoj poziciji bi bio najbolji,a sumnjam da I on sam zna. Sve sam očekivao da ce proraditi, al puste želje.Danas što je odigrao mene je razočarao.
Evo neću fkt da budem serator ali mi užasno ide na **** ovo neobjavljivanje vijesti nekih dešavanja u Klubu koja i nisu neka fantazija. Crnički i Salčinović nisu nikad bili igrači na koje se nešto ozbiljno računalo, ali jel tolika frka napisati vijest od dvije rečenice "s danom tim i tim našim igračima je istekao ugovor te oni nisu više dio našeg kolektiva. Želimo im svu sreću u karijeri". "Ahmed Hasanović će ove sezone nasrupati za Olimpik kao posuđen igrač". "Naš Halid Šabanovoć je doživio povredu, u narednim danima će biti jasnija slika o ozbiljnosti povrede".
Mislim ovdje neko napiše vijest, ja kontam jel pratimo isti Klub.
A što se tiče današnje utakmice, pozitivno u samoj utakmici jeste što ce biti ovakvih utakmica vazda, najcesce je to protiv radnika, slobode. Primimo prvi gol i onda obicno znamo kakav ce biti kraj, ili kad ne damo gol do 70.e minute, ne znamo igrati kad se protivnicka ekipa brani i obicno ni takve utakmice ne znamo pobjediti. Više je to mentalne nego tehničke prirode, ali ova utakmica iako pripremna moze sluziti kao urnek u budućnosti kako treba igrati kad se "ganja" rezultat.
Mislim ovdje neko napiše vijest, ja kontam jel pratimo isti Klub.
A što se tiče današnje utakmice, pozitivno u samoj utakmici jeste što ce biti ovakvih utakmica vazda, najcesce je to protiv radnika, slobode. Primimo prvi gol i onda obicno znamo kakav ce biti kraj, ili kad ne damo gol do 70.e minute, ne znamo igrati kad se protivnicka ekipa brani i obicno ni takve utakmice ne znamo pobjediti. Više je to mentalne nego tehničke prirode, ali ova utakmica iako pripremna moze sluziti kao urnek u budućnosti kako treba igrati kad se "ganja" rezultat.
JURIŠ
jesil to ti jos uvijek insajder ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2020, 00:07Spic/krilo je u pitanju..
-
- Kontakt:
Ovo su samo pripremne utakmice, da je igra dobra i nije al ne treba suditi prema ovim prijateljskim utakmicama. Mene brinu povrede Ahmetovica, Sučića i loša forma Rahmanovica, Oremusa i Zinedina. Svi se nadamo do europe da cemo biti pravi.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako te bas zanima rekao mi duskomirzatele je napisao/la: ↑26 jul 2020, 00:23jesil to ti jos uvijek insajder ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2020, 00:07Spic/krilo je u pitanju..

- ElCartel11
- Kontakt:
Ma dobro pripremne me nikad nisu toliko doticale. Ali mi samo jedno nece biti jasno i to sam opazio vec unazad toliko godina. Nije bitno ko je trener, da na pripremnim skoro nikad ne zaigraju oni koji ce biti prva postava. Hajd razumijem na početku priprema kad se uigravamo, neke nove rokade, formacije itd.
Al zadnje 2 utakmice pogotovo generalka tu ti mora minimum 60-75 min igrati prva ekipa zajedno. Tu vec polako brusis formu, da se momci osjete i malo uhvate takmicarskog ritma.
Daj tog Hadzica, spica i desnog bocnog pa da Hadzija ide na dopust u miru.
Al zadnje 2 utakmice pogotovo generalka tu ti mora minimum 60-75 min igrati prva ekipa zajedno. Tu vec polako brusis formu, da se momci osjete i malo uhvate takmicarskog ritma.
Daj tog Hadzica, spica i desnog bocnog pa da Hadzija ide na dopust u miru.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dušan Hodžić danas opet doing Dušan things, ali opravdat će se uskoro. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Svaka čast za ovo što si napisao.O tome sam i ja pisao na ovom forumu, još prije dvije godine, pa sam uglavnom bio popljuvan, čak su mi neki napisali "da klub ne mora o svemu izlaziti u javnost"midzuka je napisao/la: ↑26 jul 2020, 00:23Evo neću fkt da budem serator ali mi užasno ide na **** ovo neobjavljivanje vijesti nekih dešavanja u Klubu koja i nisu neka fantazija. Crnički i Salčinović nisu nikad bili igrači na koje se nešto ozbiljno računalo, ali jel tolika frka napisati vijest od dvije rečenice "s danom tim i tim našim igračima je istekao ugovor te oni nisu više dio našeg kolektiva. Želimo im svu sreću u karijeri". "Ahmed Hasanović će ove sezone nasrupati za Olimpik kao posuđen igrač". "Naš Halid Šabanovoć je doživio povredu, u narednim danima će biti jasnija slika o ozbiljnosti povrede".

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jojjjjjj Historicaru ja kad citam tvoj postove sve zapinjem od silnih zareza
Poštuj njegov zarez fetiš!!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2020, 00:38Jojjjjjj Historicaru ja kad citam tvoj postove sve zapinjem od silnih zareza
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- AlfredNobel
- Kontakt:
Još dva krila i da mirno spavamo.
Šaraj Hadžiću da izginemo..
Šaraj Hadžiću da izginemo..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Bordo10, bosnas_, brojjedan, budzak, bvsic, Dave, enzo1, Google Adsense [Bot], Hajdeee, johntravolta123, keli, kogmagie46, NazorUso, Posejdon, riki46, Rule_hz, SilaMoc1946, skoJaa, Tatamata1946, Vanja8 i 181 gost.