Što ispravljaš čovjeka ako ne znaš?bombaysaphire je napisao/la: ↑25 jul 2020, 20:43Nije Madzarska , nego Mađarska .chily-rz je napisao/la: ↑25 jul 2020, 20:27Koliko je dzamija srušeno ili pretvoreno u crkve samo u Španiji ?Drape je napisao/la: ↑25 jul 2020, 19:04Kako su jadni argumenti ovih koji podržavaju što je Aja Sofija opet otvorena kao džamija
"Sultan je kupio crkvu od kršćana, ima papir". I Bošnjaci su u Bijeljini 1992. godine prodavali imovinu, imaju potpisi
“Pobjednik rata postaje vlasnikom svega na teritoriji koju osvoji", to je rekao Ahmet Yaman iz Visokog odbora za vjerska pitanja pri Upravi za vjerske poslove Republike Turske . Onda se ni muslimani nemaju pravo buniti kad osvajač raspolaže sa njihovom imovinom i vjerskim objektima kako želi?
Bošnjaci i njihovi vjerski objekti su u Europi najveće žrtve "pobjednika koji imaju pravo raditi šta žele" i zadnji su koji bi trebali braniti taj opasni princip.
Najglasnije zemlje u osudi su Grčka, Madzarska i Srbija, tri zemlje koje su historijski gledano vjerovatno porušile najviše dzamija u Evropi, u Atini nema ni jedne dzamije u gradu a ovamo nešto morališu i traže neku pravdu,.
Licemjerna Evropa bi trebalo prvo poraditi u svom dvorištu pa onda suditi drugima.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
I po ko zna koji put, čili nestade bez tragaHeller je napisao/la: ↑25 jul 2020, 21:20Velika džamija u Kordobi je prvo bila crkva, pa džamija pa katedrala.chily-rz je napisao/la: ↑25 jul 2020, 20:50Pa poenta je u tome da niko ne spominje veliku dzamiju u Kordobi koja je pretvorena u crkvu ili da je Beograd beli grad zato što se nekad belio od džamija sa većinskim muslimanskim stanovništvom.
Što sad Turci trebaju da pravdaju nekom svoje postupke a drugi to ne moraju ?
Da se razumijemo, meni je apsolutno nebitno da li će Aja Sofija biti dzamija ili muzej ali ne mogu licemjernih optužbi i selektivne pravde.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
A gdje policija USK? Sto dopusta autobuse da prolaze? Predpostavljam da je ono na entitetskoj liniji bosanski novi- bosanska otoka.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Jeste. Puste ih iz busa na teritoriji RS-a, a policija čeka na cesti u FBiH par stotina metara dalje. Migranti ih zaobiću kroz okolne šume ili preko pruge, nemoguće za spriječiti
Uz pravu volju moguce ih je sprijeciti. Svakako mi nije jasno sto oni svi zele u kladusu i bihac. Nije tu jedini prolaz za hrvatsku. Veoma los posao USK policije i granicara na kantonu USK. Nije valjda da se planira te migrante 20-30 godina drzati tu. Svakako ne zele biti tu.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Uključite malo mozak i otvorite oči, ne žele migranti da budu tu ali želi Bakir ...Maestro je napisao/la: ↑26 jul 2020, 11:54Uz pravu volju moguce ih je sprijeciti. Svakako mi nije jasno sto oni svi zele u kladusu i bihac. Nije tu jedini prolaz za hrvatsku. Veoma los posao USK policije i granicara na kantonu USK. Nije valjda da se planira te migrante 20-30 godina drzati tu. Svakako ne zele biti tu.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Jel Bake drzi USK? Imaju B Gradiska i ostala mjesta isto prelaz za HR.bombaysaphire je napisao/la: ↑26 jul 2020, 12:07Uključite malo mozak i otvorite oči, ne žele migranti da budu tu ali želi Bakir ...Maestro je napisao/la: ↑26 jul 2020, 11:54Uz pravu volju moguce ih je sprijeciti. Svakako mi nije jasno sto oni svi zele u kladusu i bihac. Nije tu jedini prolaz za hrvatsku. Veoma los posao USK policije i granicara na kantonu USK. Nije valjda da se planira te migrante 20-30 godina drzati tu. Svakako ne zele biti tu.
Jel oni stvarno misle da iz Kladuse i Izacica mogu u HR? Pa tamo je na svakom koraku HR policija spremna. Neka malo teren mjenjaju.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Mutna se igra igra sa migrantima, nekome odgovara ovo sve.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sto ces ici za Gradisku kad iz Bihaca i Kladuse mozes pljunuti u Sloveniju. Jos bukvalno od Pljesevice do Slovenije sve suma, idealno za ilegalce.Maestro je napisao/la: ↑26 jul 2020, 12:11Jel Bake drzi USK? Imaju B Gradiska i ostala mjesta isto prelaz za HR.bombaysaphire je napisao/la: ↑26 jul 2020, 12:07Uključite malo mozak i otvorite oči, ne žele migranti da budu tu ali želi Bakir ...Maestro je napisao/la: ↑26 jul 2020, 11:54
Uz pravu volju moguce ih je sprijeciti. Svakako mi nije jasno sto oni svi zele u kladusu i bihac. Nije tu jedini prolaz za hrvatsku. Veoma los posao USK policije i granicara na kantonu USK. Nije valjda da se planira te migrante 20-30 godina drzati tu. Svakako ne zele biti tu.
Jel oni stvarno misle da iz Kladuse i Izacica mogu u HR? Pa tamo je na svakom koraku HR policija spremna. Neka malo teren mjenjaju.
Hrvatska da tako cuva granicu, vjerovatno bi se barem neko okrenuo i rekao ode negdje drugdje pokusati. Broj prelazaka u Hrvatsku i odlazak u Sloveniju iz USK se samo ove godne mjeri u hiljadama.
Pa migranti pokusavaju uglavnom kopnenim putem preci u Hrvatsku, zato ih i nema puno na rijecnoj granici.Maestro je napisao/la: ↑26 jul 2020, 12:11Jel Bake drzi USK? Imaju B Gradiska i ostala mjesta isto prelaz za HR.bombaysaphire je napisao/la: ↑26 jul 2020, 12:07Uključite malo mozak i otvorite oči, ne žele migranti da budu tu ali želi Bakir ...Maestro je napisao/la: ↑26 jul 2020, 11:54
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Žao mi je gore ovih ljudi iz USK, ali morate se malo trznuti. Imat ćemo velikih problema sa migrantima na duže staze.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Treba ih usmjeravat preko Zapadne Hercegovine pajdo.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Sta ce uradit kad politicko Sarajevo boli ku.rac za Krajinom i Krajisnicima jos od kraja rata?
Udomit migrante u prazne kuće Zapadne Hercegovine.
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.