Zaluto si to decko ovdje, kao i klub ti u PL
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne budi bezobrazan. Ako ne znaš odgovoriti nemoj "prosipati" seljačke fore. Neka udbaški klub pripada i ti sa njim. Klošarska demagogija!Stroj1946 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 14:23Zaluto si to decko ovdje, kao i klub ti u PL
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Objasni mu kroz pe-pe neke stvari!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Eto ti znas ko je sta izmislio.
Sabra vidjena ispod petlje s natpisom

ohani
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Ja i ?
Sto me citiras?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Kockoglavi
- Kontakt:
**** te zeljo
- svrakino1921
- Kontakt:
6
Prizno Janjus
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- kerimatomic1921
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Vas golman, kad ste namjestalikerimatomic1921 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 17:45Jel' on vasa legenda ili nasa ne do Bog?
Ma Janjus sve objasnio ja mislim kad bi se istrazivalo mozda bi ljudi imali jednu titulu. Citam kod njih na forumu izucavaju nas ovi otpadci sto su ostali na ovom forumu tj najgluplje kone ,kazu kad Nam ode moze reci duzni smo mu pare haha pa nek im neko objasni kako moze neko sam sebi dugovat sunce ti zarko lik vlasnik upravljackih uloga. Inace mogul nam ove glupe kone na ovom forumu objasniti jel i dalje mi smo zeljini zeljo je nas jer Boga mole da ih neko kupi pa da nam objasne tu filozofiju jer smo mi "vijetnamci" a kad njih neko kupi oni ce bit i dalje Zeljo haha
Glupi su oni do bola, ali dobro ne bi ih drugacije Amar ni vuko za nos
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hoceli bit aplikacija za fantasy plbih?
- Kockoglavi
- Kontakt:
Godina, znam teško ti to pada.
Pa znate li vi da sam ja Sarajevu donio titulu prvaka bivše Jugoslavije 1985. godine. Namjestio sam meč s Vardarom u Skoplju, koji je završio 2:2. Cijeli stadion je navijao za Sarajevo. To svi znaju, pitajte igrače Sarajeva iz te generacije - kaže Džarovski.
Opet kažem nemojte se brukati.Puno je podataka na netu pa izvolite vjerujte onda i u ovo i prozivajte jedni druge!
Opet kažem nemojte se brukati.Puno je podataka na netu pa izvolite vjerujte onda i u ovo i prozivajte jedni druge!
-
- Kontakt:
ammimr je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:50Pa znate li vi da sam ja Sarajevu donio titulu prvaka bivše Jugoslavije 1985. godine. Namjestio sam meč s Vardarom u Skoplju, koji je završio 2:2. Cijeli stadion je navijao za Sarajevo. To svi znaju, pitajte igrače Sarajeva iz te generacije - kaže Džarovski.
Inace: SUD JE DOKAZAO!!!Dalje kaze dzarovski; Svijetsko prvenstvo je nastimano, sve se vec zna; brazil je novi svijetski prvak.. BRAZIL-NJEMACKA 1-7![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.