6
Prizno Janjus
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
6
Vas golman, kad ste namjestalikerimatomic1921 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 17:45Jel' on vasa legenda ili nasa ne do Bog?
Godina, znam teško ti to pada.
ammimr je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:50Pa znate li vi da sam ja Sarajevu donio titulu prvaka bivše Jugoslavije 1985. godine. Namjestio sam meč s Vardarom u Skoplju, koji je završio 2:2. Cijeli stadion je navijao za Sarajevo. To svi znaju, pitajte igrače Sarajeva iz te generacije - kaže Džarovski.
Opet kažem nemojte se brukati.Puno je podataka na netu pa izvolite vjerujte onda i u ovo i prozivajte jedni druge!
Inace: SUD JE DOKAZAO!!!Dalje kaze dzarovski; Svijetsko prvenstvo je nastimano, sve se vec zna; brazil je novi svijetski prvak.. BRAZIL-NJEMACKA 1-7![]()
![]()
Ko se bruka? Posto si tako pametan ja vise vjerujem drzavi koja je vas osudila i izbacila u nizi rang zvanicno za namjestanje tekmi nego nekom prevarantu Dzarovskomammimr je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:50Pa znate li vi da sam ja Sarajevu donio titulu prvaka bivše Jugoslavije 1985. godine. Namjestio sam meč s Vardarom u Skoplju, koji je završio 2:2. Cijeli stadion je navijao za Sarajevo. To svi znaju, pitajte igrače Sarajeva iz te generacije - kaže Džarovski.
Opet kažem nemojte se brukati.Puno je podataka na netu pa izvolite vjerujte onda i u ovo i prozivajte jedni druge!
ammimr je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:50Pa znate li vi da sam ja Sarajevu donio titulu prvaka bivše Jugoslavije 1985. godine. Namjestio sam meč s Vardarom u Skoplju, koji je završio 2:2. Cijeli stadion je navijao za Sarajevo. To svi znaju, pitajte igrače Sarajeva iz te generacije - kaže Džarovski.
De nam malo baci tvoj kratki,strucni osvrt na one izjave Janjusa da ste namjestali tekme? Kod vas otprilike jedna mozda titula validna jer ovo Amaw-Kozaric-Brkovic i poznati njihov kofer namjestali gdje su stiglu al eto kakva vam je historija tj da ste izbaceni iz lige i osudjeni,da ste bacili ljagu na sve bh timove i Jugu cijelu tadasnju i da ste pioniri u najmestanju i ta jedna titula je odlicnakerimatomic1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 00:03ammimr je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:50Pa znate li vi da sam ja Sarajevu donio titulu prvaka bivše Jugoslavije 1985. godine. Namjestio sam meč s Vardarom u Skoplju, koji je završio 2:2. Cijeli stadion je navijao za Sarajevo. To svi znaju, pitajte igrače Sarajeva iz te generacije - kaže Džarovski.
Opet kažem nemojte se brukati.Puno je podataka na netu pa izvolite vjerujte onda i u ovo i prozivajte jedni druge!![]()
![]()
![]()
![]()
1985 dzaro
2015 dino/ibrak/punac
2019 respect![]()
2020 vico/begic
Hocu, cim se edukujes i naucis pisati. Plus, nauci razliku izmedju UIO i PU.zagor1987 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 01:48De nam malo baci tvoj kratki,strucni osvrt na one izjave Janjusa da ste namjestali tekme? Kod vas otprilike jedna mozda titula validna jer ovo Amaw-Kozaric-Brkovic i poznati njihov kofer namjestali gdje su stiglu al eto kakva vam je historija tj da ste izbaceni iz lige i osudjeni,da ste bacili ljagu na sve bh timove i Jugu cijelu tadasnju i da ste pioniri u najmestanju i ta jedna titula je odlicnakerimatomic1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 00:03ammimr je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:50Pa znate li vi da sam ja Sarajevu donio titulu prvaka bivše Jugoslavije 1985. godine. Namjestio sam meč s Vardarom u Skoplju, koji je završio 2:2. Cijeli stadion je navijao za Sarajevo. To svi znaju, pitajte igrače Sarajeva iz te generacije - kaže Džarovski.
Opet kažem nemojte se brukati.Puno je podataka na netu pa izvolite vjerujte onda i u ovo i prozivajte jedni druge!![]()
![]()
![]()
![]()
1985 dzaro
2015 dino/ibrak/punac
2019 respect![]()
2020 vico/begic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.