FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj da hoće završit ovaj prelazni rok, tačno mi se smučilo ovo sve Allaha mi
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Transfer hadzica je zaustavio vincent tan koji ne prati mnogo fudbal i nije povjerovao da je hadzic fudbaler. Kad je cuo da nas hadzic pregovara sa jos dvojicom hadzica, nazvao je sabrinu i rekao da njega niko nece praviti budalom i dovoditi fameliju u klub a puna bosna fudbalera
- ElCartel11
- Kontakt:
Probili smo budjet
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Vecina navijaca ocekuje ove godine iskorak u europi, nekako se tako stvorila atmosfera dvije titule u nizu ocekuje raja neka top pojačanja svi nekako ocekujemo vise u europi nego dosad. Medjutim pripreme i prelazni rok vracaju nas u stvarnost. Klub i nije najavljivao al ovdje se dosta rajcalo da se pravi ekipa za iskorak itd. Sto se tice mog nekog stava ne znam sta bi rekao po rosteru smo ok al ovo dosad na terenu ne ulijeva sigurnost al vidjet ćemo, nisam ni pesimista a ni u nekoj euforiji,teren ce pokazati.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Jos samo 2 i kusur mjeseca

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Bez da pišemo o tome nadugo i naširoko, i lijepimo printove, situaciju oko Anela, a Bgm i Fatosa ćemo objasniti ovako, shvatit će svi. "Mi bi da gu.zimo, a hargija nam mala.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Famozna finansijska injekcija

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Manite se mahalanja, Sarajevo je kompletiralo ekipu.
Bilo nam krivo ili pravo tako je kako je ...
Igra se jedna utakmica, do izrazaja ce doci tehnicki i fizicki bolje ekipe, a mi nismo medju njima.
Igra se jedna utakmica, do izrazaja ce doci tehnicki i fizicki bolje ekipe, a mi nismo medju njima.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovi "branioci" uprave i naprave euforiju s kapitalcima Hajrovic i slicna imena, pa pricom idu ulaganja, napadamo grupne faze itd. Prave euforiju da kao uljepšaju stvari a ustvari kontra efekat stvaraju.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑26 jul 2020, 23:16Manite se mahalanja, Sarajevo je kompletiralo ekipu.
Treba se okrenuti akademiji Djokanovicu, Pidri, Salcinu itd to je jedini pravi put, podrzati tu djecu ne stavljati im prevelik teret i pritisak.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kaze nema nikakvih vise pojacanja a Hadzija sam najavio da cemo dovesti minimalno 2 pojacanja 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ovom napadacu nasi nude 100 000KM mjesecnu platu
Evo jos insajdera. Nego tehnicki i fizicki bolje ekipe dolaze do izrazaja to nisam znao ovo je za mene neki novi momenat u svijetu fudbalaFRANK RIBERY je napisao/la: ↑26 jul 2020, 23:16Manite se mahalanja, Sarajevo je kompletiralo ekipu.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Da pojednostavi tvom nivou inteligencije, Sarajevo je tim pun mana, to su donekle pokazale i pripremne utakmice, nije Ateltiko da se zna zatvoriti i igrati na nulu.zagor1987 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 23:38Evo jos insajdera. Nego tehnicki i fizicki bolje ekipe dolaze do izrazaja to nisam znao ovo je za mene neki novi momenat u svijetu fudbalaFRANK RIBERY je napisao/la: ↑26 jul 2020, 23:16Manite se mahalanja, Sarajevo je kompletiralo ekipu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Mislim da pises gluposti i stvari u koje "blago se tebi"nisi upucen,evo kod mene hargija mala pa opet gu.zim...drzi se ti tema u koje se vise razumijes.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Navukli nas.
Mi mladi, glupi željni pič...ovaj pojačanja
Kontali možemo do grupa...
Ne bi nama ovako guzica zinula da nam nisu dali povoda, nije samo do pitarluka
Mi mladi, glupi željni pič...ovaj pojačanja
Kontali možemo do grupa...
Ne bi nama ovako guzica zinula da nam nisu dali povoda, nije samo do pitarluka
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ulazu se pare u akademiju, a ganjaju pojacanja od 30 i kusur godina. Povlace se besmisleni potezi da bi se dodvoriti navijačima. Sarajevo nece igrati grupni fazu dok uprava bude slusala sta mahala i navijaci zele.bordobijeli je napisao/la: ↑26 jul 2020, 23:27Ovi "branioci" uprave i naprave euforiju s kapitalcima Hajrovic i slicna imena, pa pricom idu ulaganja, napadamo grupne faze itd. Prave euforiju da kao uljepšaju stvari a ustvari kontra efekat stvaraju.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑26 jul 2020, 23:16Manite se mahalanja, Sarajevo je kompletiralo ekipu.
Treba se okrenuti akademiji Djokanovicu, Pidri, Salcinu itd to je jedini pravi put, podrzati tu djecu ne stavljati im prevelik teret i pritisak.

Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 26 jul 2020, 23:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, rimljanin90 i 30 gostiju.