Potpuno se slažem al to sam napisao na tonu ove evropske priče i iskoraka.Ako se već prica o pojačanjima onda je potreban takav tip špica.Jer ćeš tu imati prostor da igraš brzu tranziciju gdje sa drugačijim tipom napadaca možeš biti konkretniji.skoroalen je napisao/la: ↑27 jul 2020, 17:40Teško da ćemo takvog ganjat, jer protiv nas jedva iko izađe visoko, da bi se mogao iskoristit prostor iza štopera. Svi igraju bunkere. Jedino kad bi se iskombinovalo nešta s dva špica, sidraš i niski brzi napadač, tandem tipa Heskey - Owen ili Van Nistelrooy - Rooney. To bi bilo zanimljivo vidjet.michplatini je napisao/la: ↑27 jul 2020, 17:28Mislim da je potreban skroz drugi tip napadača koji može donjeti brzinu i koji će tražiti prostor i loptu po dubini a ne kopiju Ahmetocića i Handžića.
Ako je on uopšte u opticaju s obzirom ko ga zastupa.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- ThrillerHz
- Kontakt:
To neki problem? HmmmmmVenamaHrabrih je napisao/la: ↑27 jul 2020, 17:45Ako još neko napiše mmmm pored imena, predložit ću da se domen promijeni u Gayrajevo.
Mutni ste mi sa tim hmmmmkanjem...![]()
1946~
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
ado-hz je napisao/la: ↑27 jul 2020, 17:22GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jul 2020, 17:16Ado drzi se aviona..
Bolje ti je gledaj gdje ce Irfan H. sletiti...
Evo bacam se na posao....valja ovo sve pregledati gdje koji ide.
Cuo sam da Irfan uvijek sjedi do prozora pa cu ga lakse naci![]()
![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jaah može, jer znas sta Denchi, ti meni trebas, moramo ovog Mortu maci sa trona, pocinje Igra Prijestolja...Tiranin mora pasti... ali bi ga ja opet vratio jer je on moj gospodarDenchi je napisao/la: ↑27 jul 2020, 17:39Dobro , znaci sad ti ja na ovo odgovorim psovkama i bogaranjem onda se ti trebas kontrolisat jel tako?Vanja8 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 17:21Ako jedna strana ili druga neki post shvata pogresno, onda je razumnije da se komunikacija prekine...
Niti je supacki, niti zlonamjerno...
Neko ne može skontati zajebanciju, a neko ne može iskontrolisati istu, tako da preraste u nesto ružno...
Iskreno nisam tvoj post shvatio kao nesto sto može iziritirati psovke, ali bar ti si stari zayebant ovdje da kad vidis da izmice kontroli jednostavno ignorises odgovore...
Ili da se svadjamo ti i ja...?![]()
![]()
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ima li kakvih indicija šta je s Mustafićem? U Slovačkoj je ovih dana, znači li to da ostaje tamo?
JURIŠ
Ma jok, ba, samo udrite. Svuda mu je bolje nego u gaćama...ThrillerHz je napisao/la: ↑27 jul 2020, 17:58To neki problem? HmmmmmVenamaHrabrih je napisao/la: ↑27 jul 2020, 17:45Ako još neko napiše mmmm pored imena, predložit ću da se domen promijeni u Gayrajevo.
Mutni ste mi sa tim hmmmmkanjem...![]()
A mogu i sobu iznajmit. Što bi reko Frojd; Vaka napetost morebit samo sexualske prirode.ThrillerHz je napisao/la: ↑27 jul 2020, 18:14Najbolje da se nadjete negdje i to rijesite u 4 oka ko pravi forumasi!
Vanja8 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 18:12Jaah može, jer znas sta Denchi, ti meni trebas, moramo ovog Mortu maci sa trona, pocinje Igra Prijestolja...Tiranin mora pasti... ali bi ga ja opet vratio jer je on moj gospodarDenchi je napisao/la: ↑27 jul 2020, 17:39Dobro , znaci sad ti ja na ovo odgovorim psovkama i bogaranjem onda se ti trebas kontrolisat jel tako?Vanja8 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 17:21
Ako jedna strana ili druga neki post shvata pogresno, onda je razumnije da se komunikacija prekine...
Niti je supacki, niti zlonamjerno...
Neko ne može skontati zajebanciju, a neko ne može iskontrolisati istu, tako da preraste u nesto ružno...
Iskreno nisam tvoj post shvatio kao nesto sto može iziritirati psovke, ali bar ti si stari zayebant ovdje da kad vidis da izmice kontroli jednostavno ignorises odgovore...
Ili da se svadjamo ti i ja...?![]()
![]()
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 27 jul 2020, 19:37, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Sta je sa sezonskim ulaznicama niko se ne oglasava ja je zelim kupiti bez obzira na sve
Alen Halilovic, hmmmm 

Bez vulgarnosti molim da ne bi Denchi kome yebo mater 
.
P.s. bzvz se svađate.
P.s. bzvz se svađate.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Otkad je šarn'o Fanimo, Morti značajno opala aktivnost. Slučajnost ili..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Braća Vranješ hm 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tu sam ja, FK Sarajevo mi znači više od bilo kakve ideologije.AlfredNobel je napisao/la: ↑27 jul 2020, 18:39Otkad je šarn'o Fanimo, Morti značajno opala aktivnost. Slučajnost ili..

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne dokazuješ to..MortemHz je napisao/la: ↑27 jul 2020, 18:41Tu sam ja, FK Sarajevo mi znači više od bilo kakve ideologije.AlfredNobel je napisao/la: ↑27 jul 2020, 18:39Otkad je šarn'o Fanimo, Morti značajno opala aktivnost. Slučajnost ili..![]()

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sabrina Buljubašić hmmmmmmm...
Iako je krilo Fanimo ima tu brzinu i voli ubacivati u protivnički sesnesterac.Upravo je on taj tip igrača koji će razvlaciti protivničku odbranu.Jak je fizicki izdržljiv, radi strašan presing na protivničku odbranu, tako je dao par golova za Mladost.michplatini je napisao/la: ↑27 jul 2020, 17:28Mislim da je potreban skroz drugi tip napadača koji može donjeti brzinu i koji će tražiti prostor i loptu po dubini a ne kopiju Ahmetocića i Handžića.
Ako je on uopšte u opticaju s obzirom ko ga zastupa.
Mislim kad uđe u formu da ce nam biti najjače pojačanje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj da hoće više početi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, MaroonBjelave, N3R3D, riki46, rimljanin90, skoJaa i 62 gosta.