FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Susic treba da udje za ‚ne daj Boze‘ ilitiga ‚ako zatreba‘. Inace nema potrebe da se forsira nakon povrede. Nije dzabe Milicevic igrao na DM, kontam da ce ga opet staviti tu, iako sam ja za opciju Djokanovic, Oremus a Milicevic nazad.
Eh sad, napadaca nemamo, ako Hare moze treba poceti pa dokle god (dok mi ne uvali dva komada aBda za poluvrijeme
), kasnije Krste neka udje.
Dileme oko lijevog beka NE SMIJE biti, Pidro i tacka.
Ostalo se zna, Hodzic, Kovacevic, Besim, Tatar, Zizu i Jukic.
Eh sad, napadaca nemamo, ako Hare moze treba poceti pa dokle god (dok mi ne uvali dva komada aBda za poluvrijeme

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
+1Zundo je napisao/la: ↑27 jul 2020, 21:25Iskreno više bih volio Đokanovića i Oremuša u veznom, a Miličevića na stoperaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jul 2020, 21:22Kovačević,Hodžić,Šerbečić,Dupovac,Pidro,Miličević,Đokanović,Tatar,Jukić,Zinedin,Krste
U 2 poluvremenu nekad oko 55 minute ubaci Handzica i Fanima umjesto Velkoskog i Tatara/Jukica zavisi od umora i njegove zamisli
- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sve je bolje od oremus-milicevic u sredini,,ako do sad nije vidio Vinko da to ne ide onda ne znam...muhamedhulk je napisao/la: ↑27 jul 2020, 21:28Susic treba da udje za ‚ne daj Boze‘ ilitiga ‚ako zatreba‘. Inace nema potrebe da se forsira nakon povrede. Nije dzabe Milicevic igrao na DM, kontam da ce ga opet staviti tu, iako sam ja za opciju Djokanovic, Oremus a Milicevic nazad.
Eh sad, napadaca nemamo, ako Hare moze treba poceti pa dokle god (dok mi ne uvali dva komada aBda za poluvrijeme), kasnije Krste neka udje.
Zasto bi isli u Bosansku Krupu?belosevic28 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 21:22Samo bunarit u Bosanskoj Krupi, i laganih 0:1 u 87' minuti sa 134 % snageCitirajte me.

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Ja sa Harisom nebi od prve minute ako nije sprema za 70 min igre minimum. Bolje njega ubacit od 64 minute pa i pocjenu da osvoimo samo bod.
milicevica nema sanse da uveznom starta mislim da ce 100% stoper bit cak ako i dzoka nebude mogo zadovoljit da ce limenig stavi u sredinu.
Susic njega ocekujem max 15 minuta..
Fakticki igracemo bez 3 najbolja igraca sto nije dobro al trebalobi bit dovoljno da uzmemo 0:2
Imal iko u juniorima da je spic, sta je sa on hasanovicem il kako se zove sto smo ga od zelje kupili prosle godine smo ga posudivali gorazdu cinimi se, bilo ko samo da Krste ne igra covjek je ispuho ko kondom, covjek nije za fudbala jedino taj poso moraliste il to sto neki govore raspolozije ekipu..
milicevica nema sanse da uveznom starta mislim da ce 100% stoper bit cak ako i dzoka nebude mogo zadovoljit da ce limenig stavi u sredinu.
Fakticki igracemo bez 3 najbolja igraca sto nije dobro al trebalobi bit dovoljno da uzmemo 0:2
Imal iko u juniorima da je spic, sta je sa on hasanovicem il kako se zove sto smo ga od zelje kupili prosle godine smo ga posudivali gorazdu cinimi se, bilo ko samo da Krste ne igra covjek je ispuho ko kondom, covjek nije za fudbala jedino taj poso moraliste il to sto neki govore raspolozije ekipu..
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 27 jul 2020, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
To nuzno i nije nikako losa opcija.... Jer ocekujemo da se na proljece vrsti sve u normalu...
Sto znaci da dovodis igraca koji ce odigrati 10 tak utakmica + pripreme zimi i utakmice do ljeta...
Jel istina da je Cardif i Tan definitivno digli ruke od nas???
Hasanović je na posudbi u OlimpikuPitar6785 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 21:52Ja sa Harisom nebi od prve minute ako nije sprema za 70 min igre minimum. Bolje njega ubacit od 64 minute pa i pocjenu da osvoimo samo bod.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Deset godina je prošlo i svaka godina je bila poseban izazov. Iskreno, nikada nisam mogao ni da zamislim da ću da uplovim u sferu fudbala i da ću imati klub koji se takmiči u Engleskoj. Zahvalan sam što je to postala i realnost, a moja želja je da Maleziju promovišem u najboljem svijetlu u svijetu. Volim izazove i nastaviću. Prodao sam Sarajevo prošle godine Vijetnamcima jer želim da se u potpunosti fokusiram na Cardiff i Kortrijk, rekao je između ostalog Vincent Tan.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
On idalje ima udio u klubu samim time ima idalje neke veze s klubomZundo je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:27Deset godina je prošlo i svaka godina je bila poseban izazov. Iskreno, nikada nisam mogao ni da zamislim da ću da uplovim u sferu fudbala i da ću imati klub koji se takmiči u Engleskoj. Zahvalan sam što je to postala i realnost, a moja želja je da Maleziju promovišem u najboljem svijetlu u svijetu. Volim izazove i nastaviću. Prodao sam Sarajevo prošle godine Vijetnamcima jer želim da se u potpunosti fokusiram na Cardiff i Kortrijk, rekao je između ostalog Vincent Tan.
Pametan je Tan..kada kupimo zemljiste i ulozimo pare u to zemljiste moze prodati dionice kluba
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kad je to najavio, prije ili poslije Fanima?
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Zundo je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:36
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Prije Fanima..onda kad je najavio da ce Zinedin ostati kod nas, najavio je jos minimalno 2 pojacanja
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ne znam šta ste navalili na ta pojačanja jbt. Isto da vam je dosadno pa hocete bilo šta da se dešava.
Za ligu i kup ova ekipa je i više nego dovoljna, pogotovo ako i Handžić proradi, pa ne bude palo sve na Mersu.
Za Evropu nam svejedno niko ne garantuje, mogu se dovesti 4 igraca tipa Ahmetović i TSS i naletiš na ekipu tipa Atalante i dzaba sve....
Ne kazem da se ne treba pokusati dovesti dobar igrac ako postoji mogucnost, ali nije smak svijeta ako ne dodje niko. Ovdje svaki dan priča samo pojačanja pojačanja pojačanja, hoce li biti, najavljeno je, nije najavljeno, Hadzija rekao jos dva, sto ne potpisuju itd.
Mi kad se natovarimlo na jednu temu, onda je samo jedna tema i o njoj se pise 718519 stranica.
Za ligu i kup ova ekipa je i više nego dovoljna, pogotovo ako i Handžić proradi, pa ne bude palo sve na Mersu.
Za Evropu nam svejedno niko ne garantuje, mogu se dovesti 4 igraca tipa Ahmetović i TSS i naletiš na ekipu tipa Atalante i dzaba sve....
Ne kazem da se ne treba pokusati dovesti dobar igrac ako postoji mogucnost, ali nije smak svijeta ako ne dodje niko. Ovdje svaki dan priča samo pojačanja pojačanja pojačanja, hoce li biti, najavljeno je, nije najavljeno, Hadzija rekao jos dva, sto ne potpisuju itd.
Mi kad se natovarimlo na jednu temu, onda je samo jedna tema i o njoj se pise 718519 stranica.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, bvsic, Direktorcic, Google Adsense [Bot], Hajdeee, kogmagie46, Lavcina, mire971, MSOZ101, nedimmmm1337, PapakIzSa, Proximic, riki46, SineTalexy, Vanja8, Zuzinho i 80 gostiju.