Pa neces valjda u Bosanski Petrovac da bi igrao protiv Krupe ???JVVVST je napisao/la: ↑27 jul 2020, 21:52Zasto bi isli u Bosansku Krupu?belosevic28 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 21:22Samo bunarit u Bosanskoj Krupi, i laganih 0:1 u 87' minuti sa 134 % snageCitirajte me.
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
bordobijeli
- Kontakt:
To vam se zove Krupa na Vrbasubelosevic28 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:40Pa neces valjda u Bosanski Petrovac da bi igrao protiv Krupe ???JVVVST je napisao/la: ↑27 jul 2020, 21:52Zasto bi isli u Bosansku Krupu?belosevic28 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 21:22Samo bunarit u Bosanskoj Krupi, i laganih 0:1 u 87' minuti sa 134 % snageCitirajte me.
![]()
![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sad gledam SK i komplikacije golova iz raznih reprezentacija..izmedju ostalog prikazali su gol Beqiraja 
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
ja bi bio zadovoljan da irfan dođe. Ne znam sta su ga raja uzela na zub u radniku sasvim dobar u zrinjskom jos bolji mislim da bi se kod nas uklopio fino u vec postojeci sistem igre.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jul 2020, 23:10Sad gledam SK i komplikacije golova iz raznih reprezentacija..izmedju ostalog prikazali su gol Beqiraja![]()
You are someone else I am still right here
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mene je u ovim pripremnim vezni red najviše razočarao, činjenica jest da smo igrali bez 2 najbolja veznjaka al kakvi smo pehovi, bit će takvih utakmica dosta jer nas povrede i kartoni ne zaobilaze. Da se ja pitam, prioritet bi mi bio veznjak tipa Crepulje. Bio bi naravno prezadovoljan sa Anelom al sam i skeptičan nakom svega s njim.
Gavrić ode u nevakat a valjo bi trenutno.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Slazem se..fera je napisao/la: ↑27 jul 2020, 23:19ja bi bio zadovoljan da irfan dođe. Ne znam sta su ga raja uzela na zub u radniku sasvim dobar u zrinjskom jos bolji mislim da bi se kod nas uklopio fino u vec postojeci sistem igre.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jul 2020, 23:10Sad gledam SK i komplikacije golova iz raznih reprezentacija..izmedju ostalog prikazali su gol Beqiraja![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Neki ste stvarno mazohiste i patite za igracima koji eto spletom okolnosti nisu dosli kod nas.
Niko me ne može ubjedite, da ako smo stvarno zeljeli Beciraja i da imamo toliko para za takve igrace, da vec sutra ne bi mogli potpisati nekog igraca slicnog kvaliteta Beciraju.
Za moj pojam nama trebaju pojacanja ovim redoslijedom: desni bocni, napadac, defanzivni vezni.
Niko me ne može ubjedite, da ako smo stvarno zeljeli Beciraja i da imamo toliko para za takve igrace, da vec sutra ne bi mogli potpisati nekog igraca slicnog kvaliteta Beciraju.
Za moj pojam nama trebaju pojacanja ovim redoslijedom: desni bocni, napadac, defanzivni vezni.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Pokusavam skontat jel se zajebavas il si ozbiljanbelosevic28 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 22:40Pa neces valjda u Bosanski Petrovac da bi igrao protiv Krupe ???JVVVST je napisao/la: ↑27 jul 2020, 21:52Zasto bi isli u Bosansku Krupu?belosevic28 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 21:22Samo bunarit u Bosanskoj Krupi, i laganih 0:1 u 87' minuti sa 134 % snageCitirajte me.
![]()
![]()
FK Krupa nije iz Bosanske Krupe, za slucaj da si ozbiljan
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma ne patim ja, ali legao bi nam pravo..ElCartel11 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 23:21Neki ste stvarno mazohiste i patite za igracima koji eto spletom okolnosti nisu dosli kod nas.
Nesto mi je cudno da se spominjao i spic i zadnji vezni, samo desni bek nije
Da li racunamo na Hebiba, ili skrivaju nekog beka
-
bordobijeli
- Kontakt:
Išlo se na Celtic i Borisov i citavu jesen s veznim redom Djokanovic, Velkoski, Gavric, Rahmanovic. Kad sad uporediš puno kvalitetnije trenutno izgleda vezni red nego prošle sezone. A Djokanovic je iskusniji godinuBordoSarajevo je napisao/la: ↑27 jul 2020, 23:19Mene je u ovim pripremnim vezni red najviše razočarao, činjenica jest da smo igrali bez 2 najbolja veznjaka al kakvi smo pehovi, bit će takvih utakmica dosta jer nas povrede i kartoni ne zaobilaze. Da se ja pitam, prioritet bi mi bio veznjak tipa Crepulje. Bio bi naravno prezadovoljan sa Anelom al sam i skeptičan nakom svega s njim.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Aaa šta ti odmah negoduješ svega ti? Ako hoće nek ga šlajfa na njega, šta tebe briga pljuvaču.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 23:21Neki ste stvarno mazohiste i patite za igracima koji eto spletom okolnosti nisu dosli kod nas.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Dodji i reci mi u lice toAlfredNobel je napisao/la: ↑27 jul 2020, 23:28Aaa šta ti odmah negoduješ svega ti? Ako hoće nek ga šlajfa na njega, šta tebe briga pljuvaču.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 23:21Neki ste stvarno mazohiste i patite za igracima koji eto spletom okolnosti nisu dosli kod nas.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
belosevic28
- Kontakt:
Cuj nije Krupa iz Bosanske Krupe? Ho's reci da Zepce Limorad nije iz Limorada ? Da Tuzla nije iz Cityja? Da Istanbul nije iz Baskesehira? Ma hajte molim vas...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Historicar
- Kontakt:
Prije dvije godine, bili smo na slatkim mukama, na zadnjem veznom, Adukor, Stanojević i Crepulja.I onda se sve raspalo za par mjeseci, Adukor na tribine, Stanojević teška povreda, sa Crepuljom se nisu mogli dogovoriti i napustio nas.Sve poslije toga na zadnjem veznom je bilo silovanje i improvizacija, jedino se tu Đokanović na nekoliko utakmica istakao, i Oremuš protiv Celtica.Ono što su odigrali Mustafić, Gavrić, Velkoski, te Stanojević i Oremuš nakon povreda, ne treba ni komentarisati. Dakle, mi 14 mjeseci, imamo veliki problem sa tom pozicijom, ja bi volio da nam dođu dva zadnja vezna, a ne jedan.
ja bi volio da andrej dobije sansu kakvu zasluzuje a da se mustafic vrati s posudbe da mu bude rezerva al nista od toga. Gledacemo tandem milicevic oremus dok se tino je oporavi pa cemo onda vidjeti na sto ce to liciti.Historicar je napisao/la: ↑27 jul 2020, 23:54Prije dvije godine, bili smo na slatkim mukama, na zadnjem veznom, Adukor, Stanojević i Crepulja.I onda se sve raspalo za par mjeseci, Adukor na tribine, Stanojević teška povreda, sa Crepuljom se nisu mogli dogovoriti i napustio nas.Sve poslije toga na zadnjem veznom je bilo silovanje i improvizacija, jedino se tu Đokanović na nekoliko utakmica istakao, i Oremuš protiv Celtica.Ono što su odigrali Mustafić, Gavrić, Velkoski i Stanojević nakon povrede, ne treba komentarisati.Dakle, mi 14 mjeseci, imamo veliki problem sa tom pozicijom, ja bi volio da nam dođu dva zadnja vezna, a ne jedan.
Mene ne cudi da i vinko ima dozu tvrdoglavosti jer rijetki su treneri koji nama sto promatramo sa strane ne izgledsju tvrdoglavo.
You are someone else I am still right here
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Cuj 2 zadnja vezna..pa jebote koliko to zadnjih veznih trebamo imati??
Sumnjam da cemo gledati tandem Milicevic-Oremus, prije bi rekao Milicevic-Djokanovic jer se vidilo da Marinovic nije zadovoljan s veznim redom i izveo je Oremusa
Sumnjam da cemo gledati tandem Milicevic-Oremus, prije bi rekao Milicevic-Djokanovic jer se vidilo da Marinovic nije zadovoljan s veznim redom i izveo je Oremusa
-
Historicar
- Kontakt:
Ma nije ni Tino baš za zadnjeg veznog, on je puno bolji na Rahmanovićevoj poziciji, bojim se, da ce Tino i Rahmanović početi gušiti jedan drugog.Ali da je Tino, bolji od Oremuša i Miličevića na zadnjem veznom, to nema dileme.fera je napisao/la: ↑27 jul 2020, 23:58ja bi volio da andrej dobije sansu kakvu zasluzuje a da se mustafic vrati s posudbe da mu bude rezerva al nista od toga. Gledacemo tandem milicevic oremus dok se tino je oporavi pa cemo onda vidjeti na sto ce to liciti.Historicar je napisao/la: ↑27 jul 2020, 23:54Prije dvije godine, bili smo na slatkim mukama, na zadnjem veznom, Adukor, Stanojević i Crepulja.I onda se sve raspalo za par mjeseci, Adukor na tribine, Stanojević teška povreda, sa Crepuljom se nisu mogli dogovoriti i napustio nas.Sve poslije toga na zadnjem veznom je bilo silovanje i improvizacija, jedino se tu Đokanović na nekoliko utakmica istakao, i Oremuš protiv Celtica.Ono što su odigrali Mustafić, Gavrić, Velkoski i Stanojević nakon povrede, ne treba komentarisati.Dakle, mi 14 mjeseci, imamo veliki problem sa tom pozicijom, ja bi volio da nam dođu dva zadnja vezna, a ne jedan.
Mene ne cudi da i vinko ima dozu tvrdoglavosti jer rijetki su treneri koji nama sto promatramo sa strane ne izgledsju tvrdoglavo.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Slazem se al treba nam bas pravi zadnji vezni, neko danas spomenuo Tomislava Tomica odlican igrac al on mi je vise kao Sušic ili Saric sto je bio a to nam i ne treba. Nama treba sto kazes Adukor, Stanojevic, Cimirot, Muhamed Besic takav nam tip veznjaka treba. Trenutno je to samo Djokanovic ostalo je improvizacija.Historicar je napisao/la: ↑27 jul 2020, 23:54Prije dvije godine, bili smo na slatkim mukama, na zadnjem veznom, Adukor, Stanojević i Crepulja.I onda se sve raspalo za par mjeseci, Adukor na tribine, Stanojević teška povreda, sa Crepuljom se nisu mogli dogovoriti i napustio nas.Sve poslije toga na zadnjem veznom je bilo silovanje i improvizacija, jedino se tu Đokanović na nekoliko utakmica istakao, i Oremuš protiv Celtica.Ono što su odigrali Mustafić, Gavrić, Velkoski, te Stanojević i Oremuš nakon povreda, ne treba ni komentarisati. Dakle, mi 14 mjeseci, imamo veliki problem sa tom pozicijom, ja bi volio da nam dođu dva zadnja vezna, a ne jedan.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa jedan zadnji vezni je mjera..Tino kao igrac koji ce povuci loptu, i jedan razbijac pored njega
-
bordobijeli
- Kontakt:
Da, imamo Djokanovica kao rezervu, a centralnog Sušica i Oremusa pa i Rahmanovica. Tako da jedan zadnji vezni tipa Gattuso bi nam bio sasvim dovoljan.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jul 2020, 00:07Pa jedan zadnji vezni je mjera..Tino kao igrac koji ce povuci loptu, i jedan razbijac pored njega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.