FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 27 jul 2020, 22:40

JVVVST je napisao/la:
27 jul 2020, 21:52
belosevic28 je napisao/la:
27 jul 2020, 21:22
Samo bunarit u Bosanskoj Krupi, i laganih 0:1 u 87' minuti sa 134 % snage ;) Citirajte me.
Zasto bi isli u Bosansku Krupu? :tokralju:
Pa neces valjda u Bosanski Petrovac da bi igrao protiv Krupe ??? :o
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 jul 2020, 23:00

27 jul 2020, 22:40
JVVVST je napisao/la:
Samo bunarit u Bosanskoj Krupi, i laganih 0:1 u 87' minuti sa 134 % snage ;) Citirajte me.
To vam se zove Krupa na Vrbasu

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 27 jul 2020, 23:10

Sad gledam SK i komplikacije golova iz raznih reprezentacija..izmedju ostalog prikazali su gol Beqiraja :(
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 jul 2020, 23:19

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
27 jul 2020, 23:10
Sad gledam SK i komplikacije golova iz raznih reprezentacija..izmedju ostalog prikazali su gol Beqiraja :(
ja bi bio zadovoljan da irfan dođe. Ne znam sta su ga raja uzela na zub u radniku sasvim dobar u zrinjskom jos bolji mislim da bi se kod nas uklopio fino u vec postojeci sistem igre.
You are someone else I am still right here

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 jul 2020, 23:19

Mene je u ovim pripremnim vezni red najviše razočarao, činjenica jest da smo igrali bez 2 najbolja veznjaka al kakvi smo pehovi, bit će takvih utakmica dosta jer nas povrede i kartoni ne zaobilaze. Da se ja pitam, prioritet bi mi bio veznjak tipa Crepulje. Bio bi naravno prezadovoljan sa Anelom al sam i skeptičan nakom svega s njim.

Gavrić ode u nevakat a valjo bi trenutno.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 27 jul 2020, 23:20

fera je napisao/la:
27 jul 2020, 23:19
27 jul 2020, 23:10
ja bi bio zadovoljan da irfan dođe. Ne znam sta su ga raja uzela na zub u radniku sasvim dobar u zrinjskom jos bolji mislim da bi se kod nas uklopio fino u vec postojeci sistem igre.
Slazem se..

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 jul 2020, 23:21

Neki ste stvarno mazohiste i patite za igracima koji eto spletom okolnosti nisu dosli kod nas.

Niko me ne može ubjedite, da ako smo stvarno zeljeli Beciraja i da imamo toliko para za takve igrace, da vec sutra ne bi mogli potpisati nekog igraca slicnog kvaliteta Beciraju.

Za moj pojam nama trebaju pojacanja ovim redoslijedom: desni bocni, napadac, defanzivni vezni.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 27 jul 2020, 23:23

27 jul 2020, 22:40
JVVVST je napisao/la:
Pokusavam skontat jel se zajebavas il si ozbiljan :mrgreen:

FK Krupa nije iz Bosanske Krupe, za slucaj da si ozbiljan :mrgreen:
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 27 jul 2020, 23:24

ElCartel11 je napisao/la:
27 jul 2020, 23:21
Neki ste stvarno mazohiste i patite za igracima koji eto spletom okolnosti nisu dosli kod nas.

Niko me ne može ubjedite, da ako smo stvarno zeljeli Beciraja i da imamo toliko para za takve igrace, da vec sutra ne bi mogli potpisati nekog igraca slicnog kvaliteta Beciraju.

Za moj pojam nama trebaju pojacanja ovim redoslijedom: desni bocni, napadac, defanzivni vezni.
Ma ne patim ja, ali legao bi nam pravo..
Nesto mi je cudno da se spominjao i spic i zadnji vezni, samo desni bek nije :hmmmmm:
Da li racunamo na Hebiba, ili skrivaju nekog beka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 jul 2020, 23:24

BordoSarajevo je napisao/la:
27 jul 2020, 23:19
Mene je u ovim pripremnim vezni red najviše razočarao, činjenica jest da smo igrali bez 2 najbolja veznjaka al kakvi smo pehovi, bit će takvih utakmica dosta jer nas povrede i kartoni ne zaobilaze. Da se ja pitam, prioritet bi mi bio veznjak tipa Crepulje. Bio bi naravno prezadovoljan sa Anelom al sam i skeptičan nakom svega s njim.

Gavrić ode u nevakat a valjo bi trenutno.
Išlo se na Celtic i Borisov i citavu jesen s veznim redom Djokanovic, Velkoski, Gavric, Rahmanovic. Kad sad uporediš puno kvalitetnije trenutno izgleda vezni red nego prošle sezone. A Djokanovic je iskusniji godinu

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 27 jul 2020, 23:28

Aaa šta ti odmah negoduješ svega ti? Ako hoće nek ga šlajfa na njega, šta tebe briga pljuvaču.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 jul 2020, 23:41

AlfredNobel je napisao/la:
27 jul 2020, 23:28

Aaa šta ti odmah negoduješ svega ti? Ako hoće nek ga šlajfa na njega, šta tebe briga pljuvaču.
Dodji i reci mi u lice to
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 jul 2020, 23:45

Cuj nije Krupa iz Bosanske Krupe? Ho's reci da Zepce Limorad nije iz Limorada ? Da Tuzla nije iz Cityja? Da Istanbul nije iz Baskesehira? Ma hajte molim vas...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 27 jul 2020, 23:54

Prije dvije godine, bili smo na slatkim mukama, na zadnjem veznom, Adukor, Stanojević i Crepulja.I onda se sve raspalo za par mjeseci, Adukor na tribine, Stanojević teška povreda, sa Crepuljom se nisu mogli dogovoriti i napustio nas.Sve poslije toga na zadnjem veznom je bilo silovanje i improvizacija, jedino se tu Đokanović na nekoliko utakmica istakao, i Oremuš protiv Celtica.Ono što su odigrali Mustafić, Gavrić, Velkoski, te Stanojević i Oremuš nakon povreda, ne treba ni komentarisati. Dakle, mi 14 mjeseci, imamo veliki problem sa tom pozicijom, ja bi volio da nam dođu dva zadnja vezna, a ne jedan.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 jul 2020, 23:58

Historicar je napisao/la:
27 jul 2020, 23:54
Prije dvije godine, bili smo na slatkim mukama, na zadnjem veznom, Adukor, Stanojević i Crepulja.I onda se sve raspalo za par mjeseci, Adukor na tribine, Stanojević teška povreda, sa Crepuljom se nisu mogli dogovoriti i napustio nas.Sve poslije toga na zadnjem veznom je bilo silovanje i improvizacija, jedino se tu Đokanović na nekoliko utakmica istakao, i Oremuš protiv Celtica.Ono što su odigrali Mustafić, Gavrić, Velkoski i Stanojević nakon povrede, ne treba komentarisati.Dakle, mi 14 mjeseci, imamo veliki problem sa tom pozicijom, ja bi volio da nam dođu dva zadnja vezna, a ne jedan.
ja bi volio da andrej dobije sansu kakvu zasluzuje a da se mustafic vrati s posudbe da mu bude rezerva al nista od toga. Gledacemo tandem milicevic oremus dok se tino je oporavi pa cemo onda vidjeti na sto ce to liciti.
Mene ne cudi da i vinko ima dozu tvrdoglavosti jer rijetki su treneri koji nama sto promatramo sa strane ne izgledsju tvrdoglavo.
You are someone else I am still right here

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 28 jul 2020, 00:03

Cuj 2 zadnja vezna..pa jebote koliko to zadnjih veznih trebamo imati??
Sumnjam da cemo gledati tandem Milicevic-Oremus, prije bi rekao Milicevic-Djokanovic jer se vidilo da Marinovic nije zadovoljan s veznim redom i izveo je Oremusa

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 28 jul 2020, 00:05

fera je napisao/la:
27 jul 2020, 23:58
Prije dvije godine, bili smo na slatkim mukama, na zadnjem veznom, Adukor, Stanojević i Crepulja.I onda se sve raspalo za par mjeseci, Adukor na tribine, Stanojević teška povreda, sa Crepuljom se nisu mogli dogovoriti i napustio nas.Sve poslije toga na zadnjem veznom je bilo silovanje i improvizacija, jedino se tu Đokanović na nekoliko utakmica istakao, i Oremuš protiv Celtica.Ono što su odigrali Mustafić, Gavrić, Velkoski i Stanojević nakon povrede, ne treba komentarisati.Dakle, mi 14 mjeseci, imamo veliki problem sa tom pozicijom, ja bi volio da nam dođu dva zadnja vezna, a ne jedan.
ja bi volio da andrej dobije sansu kakvu zasluzuje a da se mustafic vrati s posudbe da mu bude rezerva al nista od toga. Gledacemo tandem milicevic oremus dok se tino je oporavi pa cemo onda vidjeti na sto ce to liciti.
Mene ne cudi da i vinko ima dozu tvrdoglavosti jer rijetki su treneri koji nama sto promatramo sa strane ne izgledsju tvrdoglavo.
Ma nije ni Tino baš za zadnjeg veznog, on je puno bolji na Rahmanovićevoj poziciji, bojim se, da ce Tino i Rahmanović početi gušiti jedan drugog.Ali da je Tino, bolji od Oremuša i Miličevića na zadnjem veznom, to nema dileme.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 jul 2020, 00:05

Prije dvije godine, bili smo na slatkim mukama, na zadnjem veznom, Adukor, Stanojević i Crepulja.I onda se sve raspalo za par mjeseci, Adukor na tribine, Stanojević teška povreda, sa Crepuljom se nisu mogli dogovoriti i napustio nas.Sve poslije toga na zadnjem veznom je bilo silovanje i improvizacija, jedino se tu Đokanović na nekoliko utakmica istakao, i Oremuš protiv Celtica.Ono što su odigrali Mustafić, Gavrić, Velkoski, te Stanojević i Oremuš nakon povreda, ne treba ni komentarisati. Dakle, mi 14 mjeseci, imamo veliki problem sa tom pozicijom, ja bi volio da nam dođu dva zadnja vezna, a ne jedan.
Slazem se al treba nam bas pravi zadnji vezni, neko danas spomenuo Tomislava Tomica odlican igrac al on mi je vise kao Sušic ili Saric sto je bio a to nam i ne treba. Nama treba sto kazes Adukor, Stanojevic, Cimirot, Muhamed Besic takav nam tip veznjaka treba. Trenutno je to samo Djokanovic ostalo je improvizacija.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 28 jul 2020, 00:07

Pa jedan zadnji vezni je mjera..Tino kao igrac koji ce povuci loptu, i jedan razbijac pored njega

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 jul 2020, 00:11

28 jul 2020, 00:07
Pa jedan zadnji vezni je mjera..Tino kao igrac koji ce povuci loptu, i jedan razbijac pored njega
Da, imamo Djokanovica kao rezervu, a centralnog Sušica i Oremusa pa i Rahmanovica. Tako da jedan zadnji vezni tipa Gattuso bi nam bio sasvim dovoljan.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], keli, Lecler, macahz, Nantess, Posejdon, Samozdravlje, tajsamja, Venom i 108 gostiju.