Pa vjerovatno neke lokalne tv kuce. Moja tv nece odkupiti posto je mtel konkurencija i izgubili su utrku od njih. Ne znam kako će se ovo rasplesti al nisam siguran da cemo moci gledati sve utakmice FKS u prijenosima kao sto je prošle godine to bilo.Historicar je napisao/la: ↑28 jul 2020, 11:17A koje su to televizije u igri, za prenos u nedjelju, osim Arene ?HeraklitMracni je napisao/la: ↑28 jul 2020, 10:58Mtel prodaje prava , znaci prodali su za one utakmice a za našu još u pregovorima , sigurno će biti samo koja TV to još vidimo ...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Kazu da je prava za prenos otkupio AlfredTV
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Vjerovatno je ekstremno lako navesti par argumenata zasto nije....
Cekam...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da li vam na TV-u mogu sve arene, to jeste da li u paketu imate uključene arene ?
Kad uđete na EON da li idete na HD ili SD Arene ?
Na EONu su zaključane Arene za internet drugog providera
Ma ima te KODI,instalira te i sve arene moguce,pusti EON
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne znam kome treba, nisam upratio, ali najbolje vam je skinuti Nova IPTV na mobitel, i uplatis iptv listu..mozete to, a mozete i KODI
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Sta igra? Nadam se da je krilo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ma sto bi placali kad je KODI djaba i bolji je od svih ti iptv realnoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jul 2020, 12:34Ne znam kome treba, nisam upratio, ali najbolje vam je skinuti Nova IPTV na mobitel, i uplatis iptv listu..mozete to, a mozete i KODI
FK Olimpik je danas dobio vrijedno pojačanje. Radi se o bivšem članu Sarajeva Aladinu Šišiću koji je danas ozvaničio saradnju sa premijerligašem sa Otoke
FKS
Livetv.sx tu imate sve moguce stream-ove
Imam arene na TV-u ali sam maloprije na poslu probao preko 4g mreže da pokrenem Arene (SD) i pise nesto kao ne podržava taj provajder ili tako nesto ugl samo arene ne mogu, ostali kanali rade, ono nije da meni treba jer mogu kuci gledati ali eto raja koja bi htjela na telefonu da gleda preko Eon-a ocito nece moci
Pyro is not a crime !
FKS
Postoji li neki besplatan način za gledanje tekmi na telefonu ili računaru, kod mene je Moja TV
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Mozes li mi poslati link ovdje ili u pp, imaju neke stare verzije pa nezz šta treba?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: Amco46, Bordo10, enzo1, ErosViverosViv, Hajdeee, HariTz, insimadop, jurisicduska, MaroonBjelave, Napapijri, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Sanfrancisco i 83 gosta.