FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

benko21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la benko21 » 28 jul 2020, 13:32

belosevic28 je napisao/la:
28 jul 2020, 13:24
Cestitam nasem @skori , decko prekuc'o fakultet ! Svaka cast majstore...
i ja se pridruzujem cestitkama
momak je prekucao igricu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 28 jul 2020, 13:32

FoSte95 je napisao/la:
28 jul 2020, 12:52
Livetv.sx tu imate sve moguce stream-ove
Ovo sam pročitao kao Litex :rol:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 28 jul 2020, 13:33

Sumnjam da ce nam sutra opstinsko vidjece to izglasati. Nekako mi vise djeluje da ce vijece izglasati mogucnost davanja stadiona nama na koncesiju od 30 godina ali da nacelnik dogovori uslove pa da se onda to opet amninuje na vijecu. Potrajace ovo oko stadiona jos bar do izbora.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 28 jul 2020, 13:36

Za sehidske porodice od Ajnadzica

Ovo je tvoj aBd zadnji Bajram u udobnoj stolici opcine centar jazavče lazljivi.

slika
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 jul 2020, 13:42

I od kud mi u pricama sa Bilalagicevim igracima (Irfan)zar se nije taraba pisala istim sta je rec? Kako sad moze(mada ja mislim da nece doc).
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 28 jul 2020, 13:42

Cestitke @skoro :clap: :thumbup:

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 28 jul 2020, 13:44

miky_hz je napisao/la:
28 jul 2020, 13:42
I od kud mi u pricama sa Bilalagicevim igracima (Irfan)zar se nije taraba pisala istim sta je rec? Kako sad moze(mada ja mislim da nece doc).
nece ni doci a ako se i bude vracao u BiH otici dole u zrinjski
ko Šoja Stojan

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 28 jul 2020, 13:53

Kako god potreban nam je jos jedan napadac, nedo Bog neke teze povrede nemoguce je igrati na 3 fronta

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 28 jul 2020, 13:55

Općina Centar planira FK Sarajevo dati stadion Koševo na 30 godina za 1 KM

Problem stadiona Koševo mogao bi dobiti svoj epilog nakon najavljene sutrašnje sjednice Opštinskog vijeća Opštine Centar, saznaje portal Klix.ba.
Naime, načelnik Općine Nedžad Ajnadžić će na sjednici Vijeća predložiti da se FK Sarajevu dodjeli na upravljanje i korištenje Olimpijski stadion "Asim Ferhatović Hase".

Načelnik će Vijeću, koje je jedino nadležno za upravljanje imovinom, predložiti da se FK Sarajevu dodijeli stadion na upravljanje i korištenje putem ugovora na dugoročni zakup za 1 KM na period od 30 godina s mogućnošću produženja.

Općinsko vijeće je jedino nadležno za raspolaganje imovinom te se očekuje da se na sutrašnjoj sjednici referišu i o prijedlogu načelnika Ajnadžića, a povodom informacije koja će biti razmatrana na sjednici.

Iz Fudbalskog kluba Sarajevo će se, kako saznajemo, danas oglasiti povodom najava uoči sutračnje sjednice Vijeća.

Podsjetimo, direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić je nedavno u izjavi za zvaničnu stranicu istakla da Bordo klub treba dobiti Olimpijski stadion "Asim Ferhatović Hase" pod koncesiju te da je stadion Koševo dom aktuelnog prvaka BiH.

Ona je tada istakla da Sarajevo kao klub najbolje zna kako unaprijediti stadion te mu osigurati kategoriju 4, s kojom bi evropske utakmice mogli igrati na najvećem bh. stadionu te bi se samim tim stvorili uslovi i za igranje reprezentacije.

"Ovo je naša kuća, ovo je sve FK Sarajevo. Smatram da bi mi kao klub najbolje znali unaprijediti stadion i dovesti ga do kategorije 4 koja bi nam omogućila da igramo evropske utakmice i da ovdje igra reprezentacija BiH. Mislim da je vrijeme da FK Sarajevo dobije svoj stadion. Gospodinu Namu su prezentirane sve opcije, od toga da gradimo novi stadion do toga da preuzmemo Koševo", istakla je Buljubašić i nastavila:

"Nakon što smo sve analizirali, smatram da je koncesija Koševa trenutno najbolja opcija i mislim da ovaj stadion treba pripasti FK Sarajevo. Mi smo najveći klub u BiH i kada smo svi zajedno ujedinjeni, to definitivno možemo ostvariti. Jedan je cilj, jedan put i jedan dom", istakla je direktorica aktuelnog prvaka BiH.

klix

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 28 jul 2020, 13:58

Eno neki portal piše da ce Hadzic u Zelju :mrgreen:
Pyro is not a crime !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 jul 2020, 13:59

extazy je napisao/la:
28 jul 2020, 13:53
Kako god potreban nam je jos jedan napadac, nedo Bog neke teze povrede nemoguce je igrati na 3 fronta
Nema niko u PL 3-4 napadaca da se ne lazemo,neke ekipe nemaju ni jednog a igraju PL .I ove ekipe sto Evropu igraju pored nas(Zeljeznicar,Zrinjski,Borac) neki imaju i manje od 3. Zrinjski(Skrbic,Kunic) ,Zeljo (Hajric i ovaj celavi novi,Lendric ide) ,Borac( Kajkut i ovaj novi mali iz Krupe) ...I tako da ne nabrajam dalje.Glede toga sa Velkoskim kao trecim spicem opet smo daleko bolji od konkurencije po tom pitanju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 28 jul 2020, 14:04

THEC je napisao/la:
28 jul 2020, 13:58
Eno neki portal piše da ce Hadzic u Zelju :mrgreen:
:urnebes:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 28 jul 2020, 14:06

Zukanovic je napisao/la:
28 jul 2020, 13:55
Općina Centar planira FK Sarajevo dati stadion Koševo na 30 godina za 1 KM

Problem stadiona Koševo mogao bi dobiti svoj epilog nakon najavljene sutrašnje sjednice Opštinskog vijeća Opštine Centar, saznaje portal Klix.ba.
Naime, načelnik Općine Nedžad Ajnadžić će na sjednici Vijeća predložiti da se FK Sarajevu dodjeli na upravljanje i korištenje Olimpijski stadion "Asim Ferhatović Hase".

Načelnik će Vijeću, koje je jedino nadležno za upravljanje imovinom, predložiti da se FK Sarajevu dodijeli stadion na upravljanje i korištenje putem ugovora na dugoročni zakup za 1 KM na period od 30 godina s mogućnošću produženja.

Općinsko vijeće je jedino nadležno za raspolaganje imovinom te se očekuje da se na sutrašnjoj sjednici referišu i o prijedlogu načelnika Ajnadžića, a povodom informacije koja će biti razmatrana na sjednici.

Iz Fudbalskog kluba Sarajevo će se, kako saznajemo, danas oglasiti povodom najava uoči sutračnje sjednice Vijeća.

Podsjetimo, direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić je nedavno u izjavi za zvaničnu stranicu istakla da Bordo klub treba dobiti Olimpijski stadion "Asim Ferhatović Hase" pod koncesiju te da je stadion Koševo dom aktuelnog prvaka BiH.

Ona je tada istakla da Sarajevo kao klub najbolje zna kako unaprijediti stadion te mu osigurati kategoriju 4, s kojom bi evropske utakmice mogli igrati na najvećem bh. stadionu te bi se samim tim stvorili uslovi i za igranje reprezentacije.

"Ovo je naša kuća, ovo je sve FK Sarajevo. Smatram da bi mi kao klub najbolje znali unaprijediti stadion i dovesti ga do kategorije 4 koja bi nam omogućila da igramo evropske utakmice i da ovdje igra reprezentacija BiH. Mislim da je vrijeme da FK Sarajevo dobije svoj stadion. Gospodinu Namu su prezentirane sve opcije, od toga da gradimo novi stadion do toga da preuzmemo Koševo", istakla je Buljubašić i nastavila:

"Nakon što smo sve analizirali, smatram da je koncesija Koševa trenutno najbolja opcija i mislim da ovaj stadion treba pripasti FK Sarajevo. Mi smo najveći klub u BiH i kada smo svi zajedno ujedinjeni, to definitivno možemo ostvariti. Jedan je cilj, jedan put i jedan dom", istakla je direktorica aktuelnog prvaka BiH.

klix
https://sportsport.ba/fudbal/fk-sarajev ... -km/369963

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 28 jul 2020, 14:06

miky_hz je napisao/la:
28 jul 2020, 13:59
extazy je napisao/la:
Nema niko u PL 3-4 napadaca da se ne lazemo,neke ekipe nemaju ni jednog a igraju PL .I ove ekipe sto Evropu igraju pored nas(Zeljeznicar,Zrinjski,Borac) neki imaju i manje od 3. Zrinjski(Skrbic,Kunic) ,Zeljo (Hajric i ovaj celavi novi,Lendric ide) ,Borac( Kajkut i ovaj novi mali iz Krupe) ...I tako da ne nabrajam dalje.Glede toga sa Velkoskim kao trecim spicem opet smo daleko bolji od konkurencije po tom pitanju.
Moje misljenje je da Hare ne moze odigrati citavu tekmu ukoliko se nekim slucajem to bude trazilo od njega, Krste kolko zna dobar bit, tolko ga zna usrat, necu da pljujem covjeka al znao mi je zivce izvuc. Ne zahtjevam neku bombu od transfera, nego nekom igraca sto ce sa klupe uc. Peh smo sa povredama, plus ovaj virus koji moze poremetit citavu ekipu. Ne znam fakat vidjet cemo sta strucni stab konta, bolje znaju od mene sigurno. Moje misljenje ko navijaca, ja se razumijem u njihovu struku ko oni u huliganstvo.
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 28 jul 2020, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2020, 14:12

Meni si najljepši.

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 jul 2020, 14:13

extazy je napisao/la:
28 jul 2020, 14:06
miky_hz je napisao/la:
28 jul 2020, 13:59
extazy je napisao/la:
Moje misljenje je da Hare ne moze odigrati citavu tekmu ukoliko se nekim slucajem to bude trazilo od njega, Krste kolko zna dobar bit, tolko ga zna usrat, necu da pljujem covjeka al znao mi je zivce izvuc. Ne zahtjevam neku bombu od transfera, nego nekom igraca sto ce sa klupe uc. Peh smo sa povredama, plus ovaj virus koji moze poremetit citavu ekipu. Ne znam fakat vidjet cemo sta strucni stab konta, bolje znaju od mene sigurno.
Ma stoji sve sto pises ali generalno sve je na fazonu sta bi bilo kad bi bilo,ako se neko povrijedi ,ako ovo ako ono.Ali opet nije na vrat na nos to ti hocu reci da moras.Kazem opet u odnosu na konkurenciju u puno boljem smo polozaju.Ja sam misljenja a koliko znam i ovi sto vide transfer politiku da nece dolaziti niko da bi popunio samo broj,vec samo neko ko ce biti bolji od trenutnih,jel isti ili losiji nam nije potreban ma koliko se igrali vodovnjaka u tom fazonu sta bi bilo kad bi bilo.A generalno prelazni je jos 2 mjeseca,ako izleti neko jaci od trenutnih u tom periodu zasto ne.Ovako samo radi reda i broja misljenja sam da nece biti.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 28 jul 2020, 14:17

Ko su ovi vječnici u opštini Centar koji ce odlučivati o Koševu, ima li neko naš među njima :D Mene je strah tog glasanja, znam da su 2017 godine, neki njihovi viječnici, odbili da se Sarajevo uvrsti u budžet opštine Centar, tačnije Senad Bosno, Hamdija Hasanović, Lejla Khattab, Edin Mirojević, Salko Pašović, (SDA), Samir Fazlić, Anton Rajić, Amra Zulfikarpašić (NS), Ahmed Gerin (SP), Velija Katica, Sead Srna (SV).

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 28 jul 2020, 14:17

MortemHz je napisao/la:
28 jul 2020, 14:12
Meni si najljepši.

slika
Istok, Sjever i jug bordo stolice, a Zapad u bijele boje

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 jul 2020, 14:18

MortemHz je napisao/la:
Meni si najljepši.

slika
Moze se ovaj stadion fino srediti, samo da bude nas.
Zamisli samo da se prvo fino ocisti i ofarba, pa onda da se stave bordo stolice. To se moze uraditi navijackim akcijama. Pa onda natkriti istok itd.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 jul 2020, 14:19

MortemHz je napisao/la:
Meni si najljepši.

slika
:ljepota: :ljepota: :ljepota:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hamagara, haris004 i 237 gostiju.