FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Kosevo ne vjerujem da ce se ista uradit. Ici ce ovi iz Opstine da sve urade kako bi izgledalo "Mi njima nudimo za marku a oni nece.", dok je situacija dosta komplikovanija, to i svak normalan zna, mada ima papaka ko npr kone pa kontaju to se samo tako dadne. Volio bi da se nesto uspije po tom planu, al misljenja sam da cemo napravit pomak u pregovorima tek kad ovi isti odu sa vlasti u opstini.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako ga dobijemo na koristenje, prvo treba sve stolice skinuti i detaljno ocistiti...onda skinuti onu atletsku stazu...zakrpiti sve rupe koje imaju na stadionu(kada hodas moze ti upasti noga u rupu sto se meni desilo
) i onda postaviti bordo stolice(mogu i bordo bijele)

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zip na aparatima. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Odlicno, znaci nas ne interesuje...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Isot nesto napravat ko protiv Borusije kad je bio sjever. Ionako ce dosta raje u Dzehenem..
SAd svi igraci kojim je pritisak smeto mogu doc do izrazaja
SAd svi igraci kojim je pritisak smeto mogu doc do izrazaja
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kako se zove taj portal?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Meni dismr opet sa Ajnadzicem da nebude u folu eto ja hocu al vjecnici odbili prijedlog.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Cim se zeljo spominje znaci pise neko svana, znaci elvis, da bi se mi zakacili....pa cak ni s ove stranice idolopoklonici vise ne pisu da zeljo pregovara ili spekulacije jer znaju da su goli khurac s lovom...
Dakle sve jasno ni na radaru nije....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Malo sam ga masakrirao, al na ovaj fazon, ako zaškiljite oči

Dosta vise z.ajebancije sa stadionom, traziti koncesiju na minimum 90 godina i da nam opstina godisnje placa sto ga koristimo.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
iz prve ruke stadion ce biti nas , uslov je bio od opstine da nasi stave u ugovor tacno koloko ce biti ulozeno para u stadion i rokovi , kao i svake godine koliko se planira , a oni ce 90% ispunit sto smo mi trazili ...
-
- Kontakt:
Zakonski je regulisano 30 + 15 godina.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ma hebo stolice, uklonit atletsku i pokrit istok bar sad za sad, da raja ne kisneDobrinja12345 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 14:43Moze li bez atletske staze![]()
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Pokrivat sad za vrijeme covida je bas bespotrebno...nek urade teren, i srede ostale prostorije za novinare, da bar odma dobijemo trecu cat.
Najvažnije od svega da se uradi teren koji je katastrofa kad kiša padne, a onda tek ukinut atletsku stazu i raditi svlačionice gdje se igrači ne mogu okupat kako treba(ako je neko ulazio)
12. igrač kluba iz Titove 38b
Drugi dan sjebavanja, vadite ga oči nam ispadoše

Hoćeli naši iz kluba prisustvovati sjednici. Treba neki pritisak izvršiti, i javno prozvati oni koji su bili protiv, objaviti njihova imena ,fejsbuk.
Pa i vijecnicima su izbori valjaja i njima opet u fotelje zasjesti.
Dići glas protiv može im se obiti od glavu, ako se imena javno objave.
Ja se nadam da ce ovo proći ne što nas vole, već radi svojih guzica i fotelja.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 28 jul 2020, 14:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: benko21, bhfanatic14, mosarajvosa83, perodeformero, rimljanin90 i 58 gostiju.