Kae, umro Amar Osim i ošo u džehenem. I tako, hoda on po džehenemu sav ljut što je tamo dospio i naleti na đavola i sav frustriran poče mu se žaliti:
- Znate, ovo nema nikakvog smisla! Pa znate li ko sam ja?? Ja sam najuspješniji trener u BiH, imam međunarodno iskustvo, moj otac je igračka legenda....
- Dobro, dobro, gospodine Osim, smirite se,.nije džehenem toliko loš koliko se misli. Eto, naprimjer, volite li pojesti?
- Hmmm, pa volim, vidi se, jel'te...
- Eto, volit će te ponedjeljak. Ponedjeljkom organizujemo zakuske, gozbe... Možete jesti koliko god i šta god poželite. Naime, mi u paklu nemamo želudac, tako da nema prejedanja. 24h samo žderanje... Volit ćete ponedjeljak!
- Pa dobro, nije to nešto za najtrofejnijeg trenera, složit ćete se?
- Svakako, gospodine Osim, a pijete li, možda?
- Pa, bogami, volim, nije da ne volim...
- Eto, vidite... Mi utorkom organizujemo derneke sa rijekama najfinijih i najboljih pića. Pijemo šta god želimo i koliko želimo. Znate, u paklu nema ni glavobolje, ni mamurluka, tako da možemo 24h samo se oblokavati. Obožavat ćete utorak!
- Hmmm, pa to već nije loše, ali je opet nedovoljno, ne mislite li?
- Naravno, gospodine Amare. Naprimjer, pušite li?
- Pa sad, tu i tamo, samo Marlboro...
- Hahahaha, svakako gospodine Osim. Volit ćete srijedu. Srijedom organizujemo sjedeljke uz konzumiranje najfinijih sorta duhana! Cohiba, Virginija, Marlboro, Danhil... Ma šta god želite. Mi u džehenemu nemamo pluća, tako da pušimo 24h bez ikakvih posljedica. Obožavat ćete srijedu.
- To mi se već sviđa, sad već poprilično odobrovoljen, zaključi Osim junior. Ima li još šta?
- Svakako, gospodine Osim! Da niste, možda, kojim slučajem, ****?
- Ma šta Vam pada na pamet???!!! Naravno da nisam!!
- Auuuuuuu... Mrzit ćete četvrtak...!