FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@hz033 pa moras imati jednog DM igraca, tj onog trkaca koji ce da odradjuje pocesto 'nevidljivi' dio posla, i koji ce da pomaze odbrani, tesko ce ti se Susic i Rahmanovic/Mustedanagic nesto puno vracati u odbranu
Pyro is not a crime !
Sta se vrtis ni slike na TM nema
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sieb3beiyjqbqjwjwjwwjn kakav **** stoppppperrrrrrr ne treba nammm stoperrrrrr @OsmanhidzicBuco

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Izgleda da ćemo konačno dobiti Koševo... Lično mi reče Ajnadžić jutros.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
ma ne bih ja njemu vjerovo da mi je otac rodjeniKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑28 jul 2020, 16:49Izgleda da ćemo konačno dobiti Koševo... Lično mi reče Ajnadžić jutros.
al vidjet cemo sutra, mozda se fakat napravi pomak ipak ce izbori mora i on nesto "pozitivno" uradit
E vala ovaj mali ima sezonu u drugoj ligi Srbije i ništa više. Daj Bože da nije istina. Šta koji klinac gomilamo krila ?
Je li onda to znači da Tatar odlazi ?
Je li onda to znači da Tatar odlazi ?
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Vjeruj bratu. Prije bi sansu dao Besicu, ili numanu da je ostao. Miličević krampa, nizašta ga Bog nije dao.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jul 2020, 16:49Sieb3beiyjqbqjwjwjwwjn kakav **** stoppppperrrrrrr ne treba nammm stoperrrrrr @OsmanhidzicBuco![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
20 mu godina, ne moze se nesto puno fuliti sa njim jer ne vjerujem da ce ovdje doci za neke ogromne pare, a eto vidjet cemo, a odlazak Tatara se spominje kao moguc, a realno ako ima neka ponuda vjerujem da ce to tako biti jer ne mozes ti njega vise ovdje zadrzati
Pyro is not a crime !
Počinje novi PLBIH Fantasy. Može li mi neko pojasniti ovo u vezi klubova i liga. Razumijev fazon igrice, bodovanje i to, ali ovi klubovi i lige su mi nejasni/e
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ne moze, sjebo si sa pojacanjima, prema tome, nema sanse!
Svi u napad jedan je Hase!!
Ovo je destruktivac, osigurac
Tino je play, igra na centralnom veznom, a igrao i na ofanzivnom pa cak i po krilu....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da slazem se, mada evo kako stvari stoje u pitanju je Jug Stanojev
U novi boj ...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ko sve piše po forumu, razumiju se u fudbal i pozicije ko Mara u kriv ku8ac
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Samo 2 igrača sam zaebo, neću više
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Aloo ne diraj mi MilicevicaOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑28 jul 2020, 16:54Vjeruj bratu. Prije bi sansu dao Besicu, ili numanu da je ostao. Miličević krampa, nizašta ga Bog nije dao.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jul 2020, 16:49Sieb3beiyjqbqjwjwjwwjn kakav **** stoppppperrrrrrr ne treba nammm stoperrrrrr @OsmanhidzicBuco![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Frajer je beton na stoperu ba..dovodimo zadnjeg veznog da mi njega imali na prirodnoj poziciji gdje je masina
Nijw bezveze bio redovan u Seriji B, a odigrao je par tekmi i u seriji A
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Prednost jeste zbog godina (99 godište) i logički gledano ne bi trebao za neke velike pare da igra, nego se čovjek zamisli nakon silnih imena da je u opticaju neki anonimus i to na poziciji na kojoj se nismo riješili sopstvenog viška, da ne kažem škarta, a istovremeno propuh na desnom beku.THEC je napisao/la: ↑28 jul 2020, 16:5520 mu godina, ne moze se nesto puno fuliti sa njim jer ne vjerujem da ce ovdje doci za neke ogromne pare, a eto vidjet cemo, a odlazak Tatara se spominje kao moguc, a realno ako ima neka ponuda vjerujem da ce to tako biti jer ne mozes ti njega vise ovdje zadrzati
Znam da Tatar mora otići kad-tad, al uvijek će biti žao, nadam se da će biti u pitanju pristojna cifra, ako se to i ostvari.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, ŠTA_JE i 51 gost.