NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Iceplayer
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Iceplayer » 28 jul 2020, 13:44

nebeskasila je napisao/la:
28 jul 2020, 13:12
Bihacit1937 je napisao/la:
28 jul 2020, 12:26
28 jul 2020, 12:20
Da on mladji. Da nema tolike probleme dalo bi se to nekako i rijesiti ali opet mislim da bi sa njim usli u PL. Znaci za 30k cemo izgubiti jer mi protiv Goska necemo moci. Nadam se svim.srcem i zelim.to ali sve mi je tanko
Kad mu platis koliko trazi.
De mi reci ko tebi garantuje da ce dati i 10 golova po sezoni? A kamol jos da te fajic uvede u pl ko sto ti pricas.
Jel ti neko garantuje da ibrisimovic,midzic ili haracic nece odigrati sezonu zivota pa dati preko 20 golova i uvesti te u pl.
Bil ti dao fajicu tolike pare i preuzeo odgovornost na sebe?
Ja mislim da je o fajicu sve receno!
Tolike pare jbt za pilice se davalo 50000. Znam ja isto jos igraca dobijali su na ruke po 10 ili 15k pa ne odigra za k a za fajica se zna da ce zabiti eto gdje god ode praticemo ga svi pa cemo.vidjeti hoce ki zabijati. Kazem i ja da to jesu velike pare ali to je ono sto nam fali da udjemo u PL. To da ce Ibrisimovic zabiti 20 golova sve se nadam da hoce vise bi volio da on zabija nefo Fajic ali opet ovo je provjeren igrac
Da se je samo 50k ukralo ne bi mi bili sad gdje smo, nazalost Jedinstvo je sluzilo samo za pranje novca i nista drugo, zato je i pasalo da ostaje u ovoj kriminal ligi.
Evo vidjet cemo koliko ce Cigo izdrzati, dok kane koja marka bore se za Jedinstvo.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 28 jul 2020, 14:42

Iceplayer je napisao/la:
28 jul 2020, 13:44
28 jul 2020, 13:12
Bihacit1937 je napisao/la:
28 jul 2020, 12:26

Kad mu platis koliko trazi.
De mi reci ko tebi garantuje da ce dati i 10 golova po sezoni? A kamol jos da te fajic uvede u pl ko sto ti pricas.
Jel ti neko garantuje da ibrisimovic,midzic ili haracic nece odigrati sezonu zivota pa dati preko 20 golova i uvesti te u pl.
Bil ti dao fajicu tolike pare i preuzeo odgovornost na sebe?
Ja mislim da je o fajicu sve receno!
Tolike pare jbt za pilice se davalo 50000. Znam ja isto jos igraca dobijali su na ruke po 10 ili 15k pa ne odigra za k a za fajica se zna da ce zabiti eto gdje god ode praticemo ga svi pa cemo.vidjeti hoce ki zabijati. Kazem i ja da to jesu velike pare ali to je ono sto nam fali da udjemo u PL. To da ce Ibrisimovic zabiti 20 golova sve se nadam da hoce vise bi volio da on zabija nefo Fajic ali opet ovo je provjeren igrac
Da se je samo 50k ukralo ne bi mi bili sad gdje smo, nazalost Jedinstvo je sluzilo samo za pranje novca i nista drugo, zato je i pasalo da ostaje u ovoj kriminal ligi.
Evo vidjet cemo koliko ce Cigo izdrzati, dok kane koja marka bore se za Jedinstvo.
B R A V O ! :tokralju:

nazalost istina...
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Vinavil
Kontakt:

Post Postao/la Vinavil » 28 jul 2020, 15:02

Kakva je fajda I da dođe sad kad ne bi igrao prve dvije utakmice koje igramo protiv vjerovatno najozbiljnijih konkurenata. Da je došao na početku priprema za ne znam kakve pare imalo bi smisla.. Sad je to bačen novac koliko god da je.

Ulaziti u priču sa, likom koji očito nije sav svoj, živi u svom svijetu i do koga teško da neko moze doprijeti vjerovatno bi rezultiralo svađom i tjeranjem nakon psr kola.. A uzeo bi pare..

Mislim da će Pipi tu poziciju popunjavati sa Haracicem, a krila imamo na izvoz.. Mandzo je u najboljoj formi, tankuljić je odličan i mislim da ce njih dvojica startati proti. GOSK-a.. Ani I Muri će kasnije u pogon.. Ali materijala ima i bez Fajica

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 28 jul 2020, 15:21

Ja da dodam za Fajica velik novac ja bi mu ga dao ali pod dva uslova:
1.da udjemo u premijer ligu
2. I da on da 15+ golova u sezoni

Halalio bi mu sve i marku dao za pocetak pola od trazenog mislim da bi i on onda imao motiv vise...

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 28 jul 2020, 15:29

dacco je napisao/la:
28 jul 2020, 15:21
Ja da dodam za Fajica velik novac ja bi mu ga dao ali pod dva uslova:
1.da udjemo u premijer ligu
2. I da on da 15+ golova u sezoni

Halalio bi mu sve i marku dao za pocetak pola od trazenog mislim da bi i on onda imao motiv vise...
Pa i on zavisi od ostatka ekipe ne moze sam davati golove. Ali daju mu pola para udjemo u PL i onda ga zajebu ne trebaju ostatak ni platiti :tralala:

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 28 jul 2020, 16:48

Opet ponavljam, da vam bude jasno:

Više od toga je imao u Veležu.

Zahtjev prema vama je realan.

Vrijedi svake marke, posebno u prvoj ligi. Čisti dominator i igračina.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 28 jul 2020, 16:51

Baader je napisao/la:
28 jul 2020, 16:48

I po meni vrijedi a sad ako ne daju ako se pouzdaju u ove sad igrace ili ako nemaju namjeru ganjati PL onda nam ne treba. Velez ako je dao 80k iako u tu cifru ne vjerujem ali opet se isplatilo jer su u PL jednu sezonu das pare i rijesis sve. Mogli su da hoce

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 jul 2020, 16:54

Baader je napisao/la:

Lik ne trenira vec dugo vremena, niti mu je nogomet na prvom mjestu a uz sebe nosi jos hrpu problema, takvoj osobi treba dati toliko? Da se nakon 4 kola posvadja s nekim i ode a uzeo pare?

Neka je vise od toga imao u Velezu, vi ste bili i sigurni da idete na PL i bilo je sve ili nista, mi nismo niti nam je on toliko potreban. A u Bihacu bi bio blizu kuce i porodice, ako mu to nije prednost ne znam onda... Nerealne su to pare za traziti u ovom trenutku, ako je toliko dobar uzet ce ga neki premijerligas i dati vise od Jedinstva, nece se vuci po Federalnoj. Nije se Jedinstvu toliko zapelo da mu mora dati 30 hiljada na ruke.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 28 jul 2020, 17:21

Baader je napisao/la:

pa da imamo 1 mil maraka ja ga doveo ne bi to sto je njemu Velez dao ne moze ocekivati ni od jednog drugog kluba u BiH obezbjedili bi ga do smrti, drugo on ima 33 godine sta mislis neka povreda ide na tribine a ti ga placas toliko, i na to sve kad dodas njegov problem u glavi i to da bi sigurno 5-6 kola cekao jel je nespreman.

sta mislis isplati li se kad ovako sagledas stvari, a klub tek prodisao da se desi nesto od onog gore neko bi odgovarao...
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 28 jul 2020, 17:23

Jedinstvo bi mu sigurno bila najbolja opcija pored Veleza imao bi i ovdje igrat za koga, bio bi blizu kuce a pare da je realan mogao bi sigurno fine uzeti.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 28 jul 2020, 17:28

Ma hajmo mi zavrsiti sa Fajicem. Logika da lik gleda da uzme sto vise jer je u tim.dugovima i potrebne su mu pare. Ne igra se nogomet iz ljubavi. Vidjecemo gdje ce otici jer sezona pocinje. Mogli poceti i pricati o prvom kolu jer i to je jos malo.

Vinavil
Kontakt:

Post Postao/la Vinavil » 28 jul 2020, 17:30

Više od toga je imao u Veležu. NEKA JE

Zahtjev prema vama je REALAN. NIJE REALAN

Vrijedi svake marke, posebno u prvoj LIGI. NE VRIJEDI

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 28 jul 2020, 17:49

Vinavil je napisao/la:
28 jul 2020, 17:30

Više od toga je imao u Veležu. NEKA JE

Zahtjev prema vama je REALAN. NIJE REALAN

Vrijedi svake marke, posebno u prvoj LIGI. NE VRIJEDI
Nusmir Fajić da je spreman i sa 33 godine je top 3 napadača premier lige i vrijedio bi minimalno 100-150 hiljada po sezoni.Neznam koliko ste ga imali priliku gledati, ima nevjerovatno precizan šut i nogama i glavom, zna se graditi, zna napraviti fintu vazda su na njemu 2 igrača, namazan je do bola.U Veležu mislim da nije nijedne pripreme komplet prošao a bio je ponajbolji igrač, čak i u PL uz Kostu Maneva.Njegov problem je život van terena, meni ga je iskreno žao.Ja bih ga volio vidjeti i iduću sezonu u Veležu ali od toga neće biti ništa.On sigruno i nespreman oskače daleko od ijednog napadača iz ove lige gdje ste vi i to za par klasa.Jedan Bagarić iz ŠB je nama tražio 120.000KM za sezonu, Fajke je za njega doktor!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 28 jul 2020, 18:21

Ok, momci, ne valja vam Fajić. Šta me boli qrko, neću se zbog njega raspravljati.

Sretno.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 28 jul 2020, 18:30

Baader je napisao/la:
28 jul 2020, 18:21
Ok, momci, ne valja vam Fajić. Šta me boli qrko, neću se zbog njega raspravljati.

Sretno.
Ma valja Fajic svima. O Fajicu se pise vec 5 stranica i sbi bi voljeli da je dosao al sad kad nece svi pisu ma ne treba nam. Vrijedi sve i marku

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 28 jul 2020, 18:35

28 jul 2020, 18:30
Baader je napisao/la:
28 jul 2020, 18:21

Sretno.
Ma valja Fajic svima. O Fajicu se pise vec 5 stranica i sbi bi voljeli da je dosao al sad kad nece svi pisu ma ne treba nam. Vrijedi sve i marku
🤣🤣🤣
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 jul 2020, 20:57

Pa da je dosao kad se spominjao i prosao kompletne pripreme, OK. Ovak malo prije sezone ti dajes liku 30k na ruke.. ne hvala.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 28 jul 2020, 22:19

harden je napisao/la:
28 jul 2020, 20:57
Pa da je dosao kad se spominjao i prosao kompletne pripreme, OK. Ovak malo prije sezone ti dajes liku 30k na ruke.. ne hvala.
Aferim ljudino!
Cudi me kako nije potpisao za zelju ili zrinjski...
Slobodan igrac vec 2 mjeseca
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 28 jul 2020, 22:27

ja sam zaboravio Fajica ne znam uopce ko je lik?
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 29 jul 2020, 00:15

-----------Haračić
- - - - - - - - - - Ibrišimović

Tankuljić - - - - - - - - - - - - Nuspahić
----------------------Ojeda

- - - - - - - - - - -Bešagić

Olić---Kladar---Koprivica---Brovčanin
----------------------Willi

Evo neka po papiru postava, ma da ima tu jos igrača tipa: Mujagić, Midžić, Galin, Makić, Devedžić, Bećirbašić, Radalj.
Ima tu fine šitine i kadra, prvi put po meni da baš možemo mijenjati taktike, te fino i otvoriti i zatvoriti utakmicu. Sad fino je sve na papiru, vidjet cemo kad počne prvenstvo.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 5 gostiju.