Da se je samo 50k ukralo ne bi mi bili sad gdje smo, nazalost Jedinstvo je sluzilo samo za pranje novca i nista drugo, zato je i pasalo da ostaje u ovoj kriminal ligi.nebeskasila je napisao/la: ↑28 jul 2020, 13:12Tolike pare jbt za pilice se davalo 50000. Znam ja isto jos igraca dobijali su na ruke po 10 ili 15k pa ne odigra za k a za fajica se zna da ce zabiti eto gdje god ode praticemo ga svi pa cemo.vidjeti hoce ki zabijati. Kazem i ja da to jesu velike pare ali to je ono sto nam fali da udjemo u PL. To da ce Ibrisimovic zabiti 20 golova sve se nadam da hoce vise bi volio da on zabija nefo Fajic ali opet ovo je provjeren igracBihacit1937 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 12:26Kad mu platis koliko trazi.nebeskasila je napisao/la: ↑28 jul 2020, 12:20Da on mladji. Da nema tolike probleme dalo bi se to nekako i rijesiti ali opet mislim da bi sa njim usli u PL. Znaci za 30k cemo izgubiti jer mi protiv Goska necemo moci. Nadam se svim.srcem i zelim.to ali sve mi je tanko
De mi reci ko tebi garantuje da ce dati i 10 golova po sezoni? A kamol jos da te fajic uvede u pl ko sto ti pricas.
Jel ti neko garantuje da ibrisimovic,midzic ili haracic nece odigrati sezonu zivota pa dati preko 20 golova i uvesti te u pl.
Bil ti dao fajicu tolike pare i preuzeo odgovornost na sebe?
Ja mislim da je o fajicu sve receno!
Evo vidjet cemo koliko ce Cigo izdrzati, dok kane koja marka bore se za Jedinstvo.