FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 28 jul 2020, 20:22

scholsey je napisao/la:
28 jul 2020, 20:17
Denchi je napisao/la:
28 jul 2020, 20:08
scholsey je napisao/la:
28 jul 2020, 19:52

To bi bilo nekoliko kategorija, i jedan nepouzdan link. Hocu reci, Kovacevic brate treba puno vise raditi, inace ce postati Haris Duljevic V 2.0. pa cete ga vi prizivati za jedno 3-4 sezone kad propadne u Legiji, il nekom drugom nebitnom klubu. De malo skulirajte.
Nepouzdan link?
Biljezi statistiku tj. U ovom slucaju broj cistih mreza...onako prva statistika za golmana....

Mislim da si prelaka kategorija za ovu diskusiju

Svako dobro
Da, upravo tako. Jer ta stranica ne biljezi kategorije o kojima ti i ja raspravljamo.

Bice da je do mene..

Sve najbolje svakako!
Kao sto rekoh prvu statistiku ko ima najvise cistih mreza je zabiljezio, Vladan je prvi golman lige

Ovaj drugi ne znam da li je u top 10 golmana

Laiku jasno

A ostalo ne vrijedi ici dalje kad nisi mogao osnovno da vidis...kao sto spomenuh prelagan si za ovu diskusiju
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 28 jul 2020, 20:23

Jug Stanojev - Omaleni brzonogi igrač, koji je trebao da bude glavna Zvezdina "uzdanica" za budućnost, igrač koji se kao još vrlo mlad istakao u omladinskoj ligi. Sezonu je proveo u Grafičaru (drugi rang srpskog fubala), gdje je imao zavidnu statistiku od 7 golova i 4 asistencije. Njegov najveći adut je definitivno brzina, i sa tom osobinom u ligi poput naše definitivno može biti dominantan. Sam Stanojev pokazuje velike ambicije, želi debitovati za prvi tim Crvene Zvezde. Ogroman bi ovo bio uspjeh za naš klub, dovesti jednog mladog i vrlo perspektivnog fudbalera. Ovo bi definitivno bilo veće pojačanja od Fanima. Treba još dodati da mu je vrijednost prema TM-u 300 hiljada eura. ODLIČAN IGRAČ!
slika
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 28 jul 2020, 20:27

Denchi je napisao/la:
28 jul 2020, 20:22
scholsey je napisao/la:
28 jul 2020, 20:17
Denchi je napisao/la:
28 jul 2020, 20:08

Nepouzdan link?
Biljezi statistiku tj. U ovom slucaju broj cistih mreza...onako prva statistika za golmana....

Mislim da si prelaka kategorija za ovu diskusiju

Svako dobro
Da, upravo tako. Jer ta stranica ne biljezi kategorije o kojima ti i ja raspravljamo.

Bice da je do mene..

Sve najbolje svakako!
Kao sto rekoh prvu statistiku ko ima najvise cistih mreza je zabiljezio, Vladan je prvi golman lige

Ovaj drugi ne znam da li je u top 10 golmana

Laiku jasno

A ostalo ne vrijedi ici dalje kad nisi mogao osnovno da vidis...kao sto spomenuh prelagan si za ovu diskusiju
Odgovor bi trajao kolumnu. Tako da..

****, sta da radim, naucicu.
The saddest thing in life is wasted talent.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 28 jul 2020, 20:28

Čuj Jug. Treba promjeniti prvo ime.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 28 jul 2020, 20:30

Nekako pored ovih "ohabanih" diskusija, koje "podržavam" jer se radi o našem klubu i pričama naših navijača. Nekako jako malo smo se dotakli ove izjave koja je vezana za proširenje skauting mreže, ukoliko će se to uraditi ozbiljno to bi mogla biti potencijalno najbolja i najveća vijest za budučnost.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 jul 2020, 20:31

scholsey je napisao/la:
28 jul 2020, 20:27

Ma da nema vremena sad niko, poso-kuca-lud nocni zivot :D
Mislim ja sam pocascen da si se uspio registrovati na forum i galantno doci da nam objasnis kako je Pavlovic zapravo dobar golman a reprezentativac BiH jelte ne valja....

Hvala ti!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 28 jul 2020, 20:33

Denchi je napisao/la:
28 jul 2020, 20:31
scholsey je napisao/la:
28 jul 2020, 20:27

Ma da nema vremena sad niko, poso-kuca-lud nocni zivot :D
Mislim ja sam pocascen da si se uspio registrovati na forum i galantno doci da nam objasnis kako je Pavlovic zapravo dobar golman a reprezentativac BiH jelte ne valja....

Hvala ti!
Da sam htio objasnit, objasnio bih ti haveru!

Nisi ba moja kategorija. Al ni blizu.
The saddest thing in life is wasted talent.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 28 jul 2020, 20:33

Derdiyok je napisao/la:
28 jul 2020, 20:28
Čuj Jug. Treba promjeniti prvo ime.
Sjever :urnebes:

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 28 jul 2020, 20:34

Vanja8 je napisao/la:
28 jul 2020, 19:50
Laznjak je napisao/la:
28 jul 2020, 19:45
Jedno pitanje.
Sta kad prodje 45godina? Stadion se vraca u vlasnistvo grada?
Ne brat moj...Ako ulaganja u stadion predju vrijednost stadiona ,onda se prilazi dogovoru o prelasku stadiona u vlasnistvo koncesionara...Sa odredjenim privilegijama prema bivse vlasniku i naravno dogovoru obje strane
Pogledaj nas Jarabi
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 28 jul 2020, 20:35

FrancescoTotti je napisao/la:
28 jul 2020, 18:13
mirzatele je napisao/la:
28 jul 2020, 18:10
Nadam se da nije istina za ovog Juga
Cc a da se momak zove Audi bilo bi molim te boze da je istina fuj fuj
Zamisli da se zove Sjever

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 28 jul 2020, 20:36

Surreal je napisao/la:
28 jul 2020, 20:23
Jug Stanojev - Omaleni brzonogi igrač, koji je trebao da bude glavna Zvezdina "uzdanica" za budućnost, igrač koji se kao još vrlo mlad istakao u omladinskoj ligi. Sezonu je proveo u Grafičaru (drugi rang srpskog fubala), gdje je imao zavidnu statistiku od 7 golova i 4 asistencije. Njegov najveći adut je definitivno brzina, i sa tom osobinom u ligi poput naše definitivno može biti dominantan. Sam Stanojev pokazuje velike ambicije, želi debitovati za prvi tim Crvene Zvezde. Ogroman bi ovo bio uspjeh za naš klub, dovesti jednog mladog i vrlo perspektivnog fudbalera. Ovo bi definitivno bilo veće pojačanja od Fanima. Treba još dodati da mu je vrijednost prema TM-u 300 hiljada eura. ODLIČAN IGRAČ!
slika
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 28 jul 2020, 20:36

Napalili se na igraca koji dolazi iz druge lige Srbije.
Da sta valja kaparisala bi njega Zvezda odavno ili barem Vojvodina, Cukaricki itd
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 jul 2020, 20:37

Surreal je napisao/la:
28 jul 2020, 20:23
slika
Ovo je malo preoptimisticno za mene, pogotovo sto ne znamo ni kakvo i da li ce Fanimo biti pojacanje...a ovaj ce biti bolji automatski :D

Ne zamjeri, postujem optimizam, samo moje misljenje

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 jul 2020, 20:38

Jadnimi je napisao/la:
28 jul 2020, 20:35
FrancescoTotti je napisao/la:
28 jul 2020, 18:13
mirzatele je napisao/la:
28 jul 2020, 18:10
Nadam se da nije istina za ovog Juga
Cc a da se momak zove Audi bilo bi molim te boze da je istina fuj fuj
Zamisli da se zove Sjever
Jel se ono kinderce od Kanye Westa zove North :D

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 28 jul 2020, 20:39

HeraklitMracni je napisao/la:
28 jul 2020, 19:00
zagor1987 je napisao/la:
28 jul 2020, 18:57
Kaze Nam akademija ce prosirit skauting na Aziju i Afriku
Kome je kazao ?
Juće na kafi :shifty:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 28 jul 2020, 20:40

Jug je ista pozicija kao Fanimo. Tatar takodjer, sad sva trojica mogu igrati obije strane. Bice gusto za izboriti startnu postavu :)
U novi boj ...

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 28 jul 2020, 20:41

Trener Krupe:
Fudbaleri Krupe se poslije godinu dana igranja u Prvoj ligi Republike Srpske vraćaju u elitni rang bh. fudbala. Trener Krupe, Zoran Marić, u razgovoru za Oslobođenje ističe da su pripreme dobro prošle, ali da je ekipa odigrala manje prijateljskih utakmica od onoga što je potrebno da se uhvati ritam za prvenstvo.

- Momci su dobro radili, to ne mogu da zamjerim nikome. Mi smo bili u malo specifičnoj situaciji u odnosu na ostale klubove, pošto se naš teren radio, tako da smo morali da se selimo po stadionima. Ono što bi nama također mogao da bude problem i sa čim nikako nisam zadovoljan jeste da smo mi odigrali samo četiri prijateljske utakmice. Obično se u pripremnom periodu odigra šest do sedam prijateljskih utakmica prije prve takmičarske utakmice, ali ove godine to nismo bili u prilici da imamo. Biće sigurno u početku malih problema ko toga, dok ne uhvatimo pravi ritam, a posebice tu mislim na naša najnovija pojačanja, Nikolića i Andrejića koji su sa nama tu tek nekih desetak dana i nisu se još uvijek uklopili u ekipu onako kako želimo, rekao nam je Zoran Marić.

Krupa još uvijek traži pojačanja, a razgovori sa nekoliko fudbalera se vode.

- Prelazni rok za nas nije završen. Radimo konkretno na tome i biće sigurno još nekih pojačanja. Mi nemamo širok roster, pa su nam potrebni igrači koji će proširiti konkurenciju. Prije svega, mislim na jednog centralnog veznog fudbalera, gdje mi imamo kvalitetne igrače, ali u slučaju ne daj Bože neke povrede ili kartona, nemamo adekvatne zamjene i zbog toga tu moramo tražiti još jednog igrača. Također, ukoliko bi se do kraja prelaznog roka pojavio jedan kvalitetan štoper, kao i bek, rado bih ga doveo u ekipu.

Ambicije Krupe su, prije svega, opstanak i stabilizacija kluba u Premijer ligi.

- Ambicije Krupe za novu sezonu su prije svega opstanak. Poslije godinu dana u Prvoj ligi se vraćamo u najjači rang takmičenja. Želimo da od Krupe ponovo napravimo stabilnog premijerligaša, kakva je bila i u nekim ranijim godinama i to nam je prvashodni cilj za narednu sezonu.

U prvom kolu Krupa dočekuje Sarajevo, a Marić ističe da će to biti jako težak meč.

- Teška utakmica odmah na startu, ali ako ništa igramo kući. Da sam mogao da biram jednu ekipu koju bih da izbjegnem na samom početku prvenstva, to bi onda sigurno bilo Sarajevo. Aktuelni su prvaci, imaju odličan igrački kadar, odlično su vođeni, svi znamo šta Sarajevo predstavlja u bh. fudbalu, a uz to je i ono što sam vam pomenuo na početku, naša još uvijek nedovoljna pripremljenost za takmičenje. Sigurno da sada kada sam ovo nabrojao jasno je da je Sarajevo favorit u ovoj utakmici, ali igramo na našem terenu, što bi uz činjenicu da nam dolazi aktuelni prvak trebala da bude motivacija da ostvarimo dobar rezultat, a za nas bi to u ovom trenutku bilo da ostanemo neporaženi na bilo koji način.

O ostatku lige Marić ne bi na samom početku, sačekaće ipak da se stvari malo iskristališu.

- Teško je govoriti o ostatku lige u ovom trenutku. Svaka ekipa u prelaznom roku pokušava da bude jača nego prethodne godine, pa vidjećemo koliko su uspjele u tome. Sigurno da će se u prvih 6-7 kola stvari iskristalisati, te da ćemo tada moći da vidimo koje će ekipe da se bore za vrh, a koje za opstanak.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 jul 2020, 20:42

Hvala Tan, Hvala Nam :tokralju:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 jul 2020, 20:42

hz033 je napisao/la:
28 jul 2020, 20:40
Jug je ista pozicija kao Fanimo. Tatar takodjer, sad sva trojica mogu igrati obije strane. Bice gusto za izboriti startnu postavu :)
Samo 2 mogu igrati, ostalih 14 krila ce cekati na nosacu
:D

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 jul 2020, 20:46

Vaha1946 je napisao/la:
28 jul 2020, 20:41
Trener Krupe:
Fudbaleri Krupe se poslije godinu dana igranja u Prvoj ligi Republike Srpske vraćaju u elitni rang bh. fudbala. Trener Krupe, Zoran Marić, u razgovoru za Oslobođenje ističe da su pripreme dobro prošle, ali da je ekipa odigrala manje prijateljskih utakmica od onoga što je potrebno da se uhvati ritam za prvenstvo.

- Momci su dobro radili, to ne mogu da zamjerim nikome. Mi smo bili u malo specifičnoj situaciji u odnosu na ostale klubove, pošto se naš teren radio, tako da smo morali da se selimo po stadionima. Ono što bi nama također mogao da bude problem i sa čim nikako nisam zadovoljan jeste da smo mi odigrali samo četiri prijateljske utakmice. Obično se u pripremnom periodu odigra šest do sedam prijateljskih utakmica prije prve takmičarske utakmice, ali ove godine to nismo bili u prilici da imamo. Biće sigurno u početku malih problema ko toga, dok ne uhvatimo pravi ritam, a posebice tu mislim na naša najnovija pojačanja, Nikolića i Andrejića koji su sa nama tu tek nekih desetak dana i nisu se još uvijek uklopili u ekipu onako kako želimo, rekao nam je Zoran Marić.

Krupa još uvijek traži pojačanja, a razgovori sa nekoliko fudbalera se vode.

- Prelazni rok za nas nije završen. Radimo konkretno na tome i biće sigurno još nekih pojačanja. Mi nemamo širok roster, pa su nam potrebni igrači koji će proširiti konkurenciju. Prije svega, mislim na jednog centralnog veznog fudbalera, gdje mi imamo kvalitetne igrače, ali u slučaju ne daj Bože neke povrede ili kartona, nemamo adekvatne zamjene i zbog toga tu moramo tražiti još jednog igrača. Također, ukoliko bi se do kraja prelaznog roka pojavio jedan kvalitetan štoper, kao i bek, rado bih ga doveo u ekipu.

Ambicije Krupe su, prije svega, opstanak i stabilizacija kluba u Premijer ligi.

- Ambicije Krupe za novu sezonu su prije svega opstanak. Poslije godinu dana u Prvoj ligi se vraćamo u najjači rang takmičenja. Želimo da od Krupe ponovo napravimo stabilnog premijerligaša, kakva je bila i u nekim ranijim godinama i to nam je prvashodni cilj za narednu sezonu.

U prvom kolu Krupa dočekuje Sarajevo, a Marić ističe da će to biti jako težak meč.

- Teška utakmica odmah na startu, ali ako ništa igramo kući. Da sam mogao da biram jednu ekipu koju bih da izbjegnem na samom početku prvenstva, to bi onda sigurno bilo Sarajevo. Aktuelni su prvaci, imaju odličan igrački kadar, odlično su vođeni, svi znamo šta Sarajevo predstavlja u bh. fudbalu, a uz to je i ono što sam vam pomenuo na početku, naša još uvijek nedovoljna pripremljenost za takmičenje. Sigurno da sada kada sam ovo nabrojao jasno je da je Sarajevo favorit u ovoj utakmici, ali igramo na našem terenu, što bi uz činjenicu da nam dolazi aktuelni prvak trebala da bude motivacija da ostvarimo dobar rezultat, a za nas bi to u ovom trenutku bilo da ostanemo neporaženi na bilo koji način.

O ostatku lige Marić ne bi na samom početku, sačekaće ipak da se stvari malo iskristališu.

- Teško je govoriti o ostatku lige u ovom trenutku. Svaka ekipa u prelaznom roku pokušava da bude jača nego prethodne godine, pa vidjećemo koliko su uspjele u tome. Sigurno da će se u prvih 6-7 kola stvari iskristalisati, te da ćemo tada moći da vidimo koje će ekipe da se bore za vrh, a koje za opstanak.
Zoka je namazan lik, dobro cita igru, nadam se da cemo na individualnu klasu napravit nesto, neki brzi gol pa onda pilaj polako....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: laznokrilo i 44 gosta.