FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Surreal
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Surreal » 28 jul 2020, 20:08

Ognjen Gnjatić - 190cm visok defanzivni vezni, dijete FK "Gradiška" Kozara. Do sada je pored pomenutog kluba nastupao za FK Rad u Beogradu, Platanias, Rodu JC kao i za Koronu Kielce. Igrao je Ognjen i za "mladu" reprezentaciju naše zemlje (U21). Eventualni transfer u naš klub bi bio iznenađenje iz razloga što je sam Ognjen navodio da postoji interes drugih klubova iz Poljske, tako da ako se vodimo prethodnim slučajevima, teško da će odabrati naš klub. CV mu je stvarno respektabilan, a gledajući kakve je partije pružao za Rad bio bi fenomenalno pojačanje. Sigurno da mu je velika prednost visina, te potencijalna igra glavom. Iskreno volio bih da se ovo desi, ali teško.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 28 jul 2020, 20:14

Surreal je napisao/la:
28 jul 2020, 20:08
Ognjen Gnjatić - 190cm visok defanzivni vezni, dijete FK "Gradiška" Kozara. Do sada je pored pomenutog kluba nastupao za FK Rad u Beogradu, Platanias, Rodu JC kao i za Koronu Kielce. Igrao je Ognjen i za "mladu" reprezentaciju naše zemlje (U21). Eventualni transfer u naš klub bi bio iznenađenje iz razloga što je sam Ognjen navodio da postoji interes drugih klubova iz Poljske, tako da ako se vodimo prethodnim slučajevima, teško da će odabrati naš klub. CV mu je stvarno respektabilan, a gledajući kakve je partije pružao za Rad bio bi fenomenalno pojačanje. Sigurno da mu je velika prednost visina, te potencijalna igra glavom. Iskreno volio bih da se ovo desi, ali teško.
ABD ce doci..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 28 jul 2020, 20:17

Denchi je napisao/la:
scholsey je napisao/la:
28 jul 2020, 19:52
Denchi je napisao/la:
28 jul 2020, 19:45

Srecom statistika sve govori
+ Godine
+ Stil igre(tzv. Ofanzivni Golman)
+ Baratanje loptom

https://www.transfermarkt.de/premijer-l ... ewerb/BOS1
To bi bilo nekoliko kategorija, i jedan nepouzdan link. Hocu reci, Kovacevic brate treba puno vise raditi, inace ce postati Haris Duljevic V 2.0. pa cete ga vi prizivati za jedno 3-4 sezone kad propadne u Legiji, il nekom drugom nebitnom klubu. De malo skulirajte.
Nepouzdan link?
Biljezi statistiku tj. U ovom slucaju broj cistih mreza...onako prva statistika za golmana....

Mislim da si prelaka kategorija za ovu diskusiju

Svako dobro
Da, upravo tako. Jer ta stranica ne biljezi kategorije o kojima ti i ja raspravljamo.

Bice da je do mene..

Sve najbolje svakako!
The saddest thing in life is wasted talent.

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 28 jul 2020, 20:20

Pojedinci su ovdje najpametniji i niko ništa ne zna, glup je za njih ko god ne dijeli isto mišljenje kao oni 🤦🏻
12. igrač kluba iz Titove 38b

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 jul 2020, 20:22

scholsey je napisao/la:
28 jul 2020, 20:17
Denchi je napisao/la:
scholsey je napisao/la:
28 jul 2020, 19:52

To bi bilo nekoliko kategorija, i jedan nepouzdan link. Hocu reci, Kovacevic brate treba puno vise raditi, inace ce postati Haris Duljevic V 2.0. pa cete ga vi prizivati za jedno 3-4 sezone kad propadne u Legiji, il nekom drugom nebitnom klubu. De malo skulirajte.
Nepouzdan link?
Biljezi statistiku tj. U ovom slucaju broj cistih mreza...onako prva statistika za golmana....

Svako dobro
Da, upravo tako. Jer ta stranica ne biljezi kategorije o kojima ti i ja raspravljamo.

Bice da je do mene..

Sve najbolje svakako!
Kao sto rekoh prvu statistiku ko ima najvise cistih mreza je zabiljezio, Vladan je prvi golman lige

Ovaj drugi ne znam da li je u top 10 golmana

Laiku jasno

A ostalo ne vrijedi ici dalje kad nisi mogao osnovno da vidis...kao sto spomenuh prelagan si za ovu diskusiju
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 28 jul 2020, 20:23

Jug Stanojev - Omaleni brzonogi igrač, koji je trebao da bude glavna Zvezdina "uzdanica" za budućnost, igrač koji se kao još vrlo mlad istakao u omladinskoj ligi. Sezonu je proveo u Grafičaru (drugi rang srpskog fubala), gdje je imao zavidnu statistiku od 7 golova i 4 asistencije. Njegov najveći adut je definitivno brzina, i sa tom osobinom u ligi poput naše definitivno može biti dominantan. Sam Stanojev pokazuje velike ambicije, želi debitovati za prvi tim Crvene Zvezde. Ogroman bi ovo bio uspjeh za naš klub, dovesti jednog mladog i vrlo perspektivnog fudbalera. Ovo bi definitivno bilo veće pojačanja od Fanima. Treba još dodati da mu je vrijednost prema TM-u 300 hiljada eura. ODLIČAN IGRAČ!
slika

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 28 jul 2020, 20:27

Denchi je napisao/la:
28 jul 2020, 20:22
scholsey je napisao/la:
28 jul 2020, 20:17
Denchi je napisao/la:

Nepouzdan link?

Svako dobro

Bice da je do mene..

Sve najbolje svakako!
Kao sto rekoh prvu statistiku ko ima najvise cistih mreza je zabiljezio, Vladan je prvi golman lige

Ovaj drugi ne znam da li je u top 10 golmana

Laiku jasno

A ostalo ne vrijedi ici dalje kad nisi mogao osnovno da vidis...kao sto spomenuh prelagan si za ovu diskusiju
Odgovor bi trajao kolumnu. Tako da..

****, sta da radim, naucicu.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 28 jul 2020, 20:28

Čuj Jug. Treba promjeniti prvo ime.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 28 jul 2020, 20:30

Nekako pored ovih "ohabanih" diskusija, koje "podržavam" jer se radi o našem klubu i pričama naših navijača. Nekako jako malo smo se dotakli ove izjave koja je vezana za proširenje skauting mreže, ukoliko će se to uraditi ozbiljno to bi mogla biti potencijalno najbolja i najveća vijest za budučnost.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 jul 2020, 20:31

scholsey je napisao/la:
28 jul 2020, 20:27

Ma da nema vremena sad niko, poso-kuca-lud nocni zivot :D
Mislim ja sam pocascen da si se uspio registrovati na forum i galantno doci da nam objasnis kako je Pavlovic zapravo dobar golman a reprezentativac BiH jelte ne valja....

Hvala ti!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 28 jul 2020, 20:33

Denchi je napisao/la:
28 jul 2020, 20:31
scholsey je napisao/la:
28 jul 2020, 20:27

Ma da nema vremena sad niko, poso-kuca-lud nocni zivot :D
Mislim ja sam pocascen da si se uspio registrovati na forum i galantno doci da nam objasnis kako je Pavlovic zapravo dobar golman a reprezentativac BiH jelte ne valja....

Hvala ti!
Da sam htio objasnit, objasnio bih ti haveru!

Nisi ba moja kategorija. Al ni blizu.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 28 jul 2020, 20:33

Derdiyok je napisao/la:
28 jul 2020, 20:28
Čuj Jug. Treba promjeniti prvo ime.
Sjever :urnebes:

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 28 jul 2020, 20:34

Vanja8 je napisao/la:
28 jul 2020, 19:50
Laznjak je napisao/la:
28 jul 2020, 19:45
Jedno pitanje.
Sta kad prodje 45godina? Stadion se vraca u vlasnistvo grada?
Ne brat moj...Ako ulaganja u stadion predju vrijednost stadiona ,onda se prilazi dogovoru o prelasku stadiona u vlasnistvo koncesionara...Sa odredjenim privilegijama prema bivse vlasniku i naravno dogovoru obje strane
Pogledaj nas Jarabi
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 28 jul 2020, 20:35

FrancescoTotti je napisao/la:
28 jul 2020, 18:13
mirzatele je napisao/la:
28 jul 2020, 18:10
Nadam se da nije istina za ovog Juga
Cc a da se momak zove Audi bilo bi molim te boze da je istina fuj fuj
Zamisli da se zove Sjever

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 28 jul 2020, 20:36

Surreal je napisao/la:
28 jul 2020, 20:23
Jug Stanojev - Omaleni brzonogi igrač, koji je trebao da bude glavna Zvezdina "uzdanica" za budućnost, igrač koji se kao još vrlo mlad istakao u omladinskoj ligi. Sezonu je proveo u Grafičaru (drugi rang srpskog fubala), gdje je imao zavidnu statistiku od 7 golova i 4 asistencije. Njegov najveći adut je definitivno brzina, i sa tom osobinom u ligi poput naše definitivno može biti dominantan. Sam Stanojev pokazuje velike ambicije, želi debitovati za prvi tim Crvene Zvezde. Ogroman bi ovo bio uspjeh za naš klub, dovesti jednog mladog i vrlo perspektivnog fudbalera. Ovo bi definitivno bilo veće pojačanja od Fanima. Treba još dodati da mu je vrijednost prema TM-u 300 hiljada eura. ODLIČAN IGRAČ!
slika
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 28 jul 2020, 20:36

Napalili se na igraca koji dolazi iz druge lige Srbije.
Da sta valja kaparisala bi njega Zvezda odavno ili barem Vojvodina, Cukaricki itd
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 jul 2020, 20:37

Surreal je napisao/la:
28 jul 2020, 20:23
slika
Ovo je malo preoptimisticno za mene, pogotovo sto ne znamo ni kakvo i da li ce Fanimo biti pojacanje...a ovaj ce biti bolji automatski :D

Ne zamjeri, postujem optimizam, samo moje misljenje

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 jul 2020, 20:38

Jadnimi je napisao/la:
28 jul 2020, 20:35
FrancescoTotti je napisao/la:
28 jul 2020, 18:13
mirzatele je napisao/la:
28 jul 2020, 18:10
Nadam se da nije istina za ovog Juga
Cc a da se momak zove Audi bilo bi molim te boze da je istina fuj fuj
Zamisli da se zove Sjever
Jel se ono kinderce od Kanye Westa zove North :D

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 28 jul 2020, 20:39

HeraklitMracni je napisao/la:
28 jul 2020, 19:00
zagor1987 je napisao/la:
28 jul 2020, 18:57
Kaze Nam akademija ce prosirit skauting na Aziju i Afriku
Kome je kazao ?
Juće na kafi :shifty:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 28 jul 2020, 20:40

Jug je ista pozicija kao Fanimo. Tatar takodjer, sad sva trojica mogu igrati obije strane. Bice gusto za izboriti startnu postavu :)
U novi boj ...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 26 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []