FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Edin Dzeko ce biti ponosa

Mišljenja sam da je višak ovaj mali, al eto ne pitamo se mi.
Jug jug jug je samo jedan a Fanima stotinu i sedam...
Mislim da tako ide ovo nadahnuće od stiha, spoj klasične lirike i modernog hip-hopa, napisan švrakinskim narječjem
Fakultet Travnik istureno odjeljenje Kobiljaca podruznica breza
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Odbranio magistarski danas, riješio se škole nakon 17 godina.AngelDiMaria je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:05Sta se cestitaskoroalen je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:03@belosevic28 @benko21 @dundee hvala momci.![]()
![]()
Tek ulazim na forum pa kasnim s odgovorom.![]()
Kažu da su čuda svijeta piramide afričke
Kažu da su čuda svijeta vel'ke rijeke Indije
Al nijedno čudo nije bilo ravno onome
Kad je Hadžija doveo u Saraj'vo Jugu 45.
(Oremušu uzet broj i dat ovom malom.)
@GiS hvala brate.
Meni je ovo nevjerovatno, svaki dan iznova i iznova se zaljubim u ovaj klub, u boju dresova, grb, stadion, navijače i igrače. Suludo je kolika ljubav postoji prema nečemu što nije opipljivo i što "praktično" direktno nema veze sa tobom. Ti si samo jedan u moru simpatizera ovog vječnog kluba. Za mene je ovaj klub sreća, nada, utjeha i život i to stvarno nisu neke izlizane floskule. Ne mogu dočekati utakmicu i totalno razumijem sve navijače ovdje koji pokazuju svoja osjećanja, možda ponekad i previše burno. Ali, eto želim nam titulu i ponovno slavlje.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Svaka ti castskoroalen je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:14Odbranio magistarski danas, riješio se škole nakon 17 godina.AngelDiMaria je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:05Sta se cestitaskoroalen je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:03@belosevic28 @benko21 @dundee hvala momci.![]()
![]()
![]()
@GiS hvala brate.![]()
Ne znam kako je zavrsiti fakultet..s 18 godina vec krenuo raditi
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
+1Surreal je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:14Meni je ovo nevjerovatno, svaki dan iznova i iznova se zaljubim u ovaj klub, u boju dresova, grb, stadion, navijače i igrače. Suludo je kolika ljubav postoji prema nečemu što nije opipljivo i što "praktično" direktno nema veze sa tobom. Ti si samo jedan u moru simpatizera ovog vječnog kluba. Za mene je ovaj klub sreća, nada, utjeha i život i to stvarno nisu neke izlizane floskule. Ne mogu dočekati utakmicu i totalno razumijem sve navijače ovdje koji pokazuju svoja osjećanja, možda ponekad i previše burno. Ali, eto želim nam titulu i ponovno slavlje.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Valjda neću.
Ima, viđam ga u "Čardaku" stalno, pije pive.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Surreal je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:14Meni je ovo nevjerovatno, svaki dan iznova i iznova se zaljubim u ovaj klub, u boju dresova, grb, stadion, navijače i igrače. Suludo je kolika ljubav postoji prema nečemu što nije opipljivo i što "praktično" direktno nema veze sa tobom. Ti si samo jedan u moru simpatizera ovog vječnog kluba. Za mene je ovaj klub sreća, nada, utjeha i život i to stvarno nisu neke izlizane floskule. Ne mogu dočekati utakmicu i totalno razumijem sve navijače ovdje koji pokazuju svoja osjećanja, možda ponekad i previše burno. Ali, eto želim nam titulu i ponovno slavlje.
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Bravo gospodine skoroskoroalen je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:14Odbranio magistarski danas, riješio se škole nakon 17 godina.AngelDiMaria je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:05Sta se cestitaskoroalen je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:03@belosevic28 @benko21 @dundee hvala momci.![]()
![]()
![]()
@GiS hvala brate.![]()
Ma rode, niko nije sumnjao u to, krv je krv...Svaka cast rode i za nagradu sutra idi uzmi ugovor o koncesiji...skoroalen je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:14Odbranio magistarski danas, riješio se škole nakon 17 godina.AngelDiMaria je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:05Sta se cestitaskoroalen je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:03@belosevic28 @benko21 @dundee hvala momci.![]()
![]()
![]()
@GiS hvala brate.![]()
Ja ni nemam 18GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:17Svaka ti cast
Ne znam kako je zavrsiti fakultet..s 18 godina vec krenuo raditi![]()
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa koliko ti god imas?Zundo je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:21Ja ni nemam 18GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:17Svaka ti cast
![]()
![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
16GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:22Pa koliko ti god imas?Zundo je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:21Ja ni nemam 18GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:17
Svaka ti cast
![]()
![]()
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kidara ovdje diskutuje sa ozbiljnim likovimaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:26Auuu jebote![]()
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Hvala legendo.
@Vanja hvala rode, sad ću se učlanit u SDA i onda je samo nebo granica.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jug Stanojev, Ognjen Gnjatić, Irfan Hadžić...
To je dakle nova tura imena u opticaju. Ono sto su najavili da će se sjebati nacija, sa ovim imenima sigurno neće. Sad je samo pitanje koliko je ovo tačno i da li se pod ovim "sjebavanjem" možda mislilo na nešto drugo(ovo za Koševo npr.).
To je dakle nova tura imena u opticaju. Ono sto su najavili da će se sjebati nacija, sa ovim imenima sigurno neće. Sad je samo pitanje koliko je ovo tačno i da li se pod ovim "sjebavanjem" možda mislilo na nešto drugo(ovo za Koševo npr.).