Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mišljenja sam da je višak ovaj mali, al eto ne pitamo se mi.
Fakultet Travnik istureno odjeljenje Kobiljaca podruznica breza
Odbranio magistarski danas, riješio se škole nakon 17 godina.AngelDiMaria je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:05Sta se cestitaskoroalen je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:03@belosevic28 @benko21 @dundee hvala momci.![]()
![]()
Tek ulazim na forum pa kasnim s odgovorom.![]()
Kažu da su čuda svijeta piramide afričke
Kažu da su čuda svijeta vel'ke rijeke Indije
Al nijedno čudo nije bilo ravno onome
Kad je Hadžija doveo u Saraj'vo Jugu 45.
(Oremušu uzet broj i dat ovom malom.)
Svaka ti castskoroalen je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:14Odbranio magistarski danas, riješio se škole nakon 17 godina.AngelDiMaria je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:05Sta se cestitaskoroalen je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:03@belosevic28 @benko21 @dundee hvala momci.![]()
![]()
![]()
@GiS hvala brate.![]()
+1Surreal je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:14Meni je ovo nevjerovatno, svaki dan iznova i iznova se zaljubim u ovaj klub, u boju dresova, grb, stadion, navijače i igrače. Suludo je kolika ljubav postoji prema nečemu što nije opipljivo i što "praktično" direktno nema veze sa tobom. Ti si samo jedan u moru simpatizera ovog vječnog kluba. Za mene je ovaj klub sreća, nada, utjeha i život i to stvarno nisu neke izlizane floskule. Ne mogu dočekati utakmicu i totalno razumijem sve navijače ovdje koji pokazuju svoja osjećanja, možda ponekad i previše burno. Ali, eto želim nam titulu i ponovno slavlje.
Valjda neću.
Surreal je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:14Meni je ovo nevjerovatno, svaki dan iznova i iznova se zaljubim u ovaj klub, u boju dresova, grb, stadion, navijače i igrače. Suludo je kolika ljubav postoji prema nečemu što nije opipljivo i što "praktično" direktno nema veze sa tobom. Ti si samo jedan u moru simpatizera ovog vječnog kluba. Za mene je ovaj klub sreća, nada, utjeha i život i to stvarno nisu neke izlizane floskule. Ne mogu dočekati utakmicu i totalno razumijem sve navijače ovdje koji pokazuju svoja osjećanja, možda ponekad i previše burno. Ali, eto želim nam titulu i ponovno slavlje.
Bravo gospodine skoroskoroalen je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:14Odbranio magistarski danas, riješio se škole nakon 17 godina.AngelDiMaria je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:05Sta se cestitaskoroalen je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:03@belosevic28 @benko21 @dundee hvala momci.![]()
![]()
![]()
@GiS hvala brate.![]()
Ma rode, niko nije sumnjao u to, krv je krv...Svaka cast rode i za nagradu sutra idi uzmi ugovor o koncesiji...skoroalen je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:14Odbranio magistarski danas, riješio se škole nakon 17 godina.AngelDiMaria je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:05Sta se cestitaskoroalen je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:03@belosevic28 @benko21 @dundee hvala momci.![]()
![]()
![]()
@GiS hvala brate.![]()
Ja ni nemam 18GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:17Svaka ti cast
Ne znam kako je zavrsiti fakultet..s 18 godina vec krenuo raditi![]()
Pa koliko ti god imas?Zundo je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:21Ja ni nemam 18GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:17Svaka ti cast
![]()
![]()
16GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:22Pa koliko ti god imas?Zundo je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:21Ja ni nemam 18GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:17
Svaka ti cast
![]()
![]()
Kidara ovdje diskutuje sa ozbiljnim likovimaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:26Auuu jebote![]()
Hvala legendo.
Trenutno korisnika/ca: Homelander, johntravolta123, MaroonBjelave, robertkosar i 71 gost.