@Zip ti si godinama u upravi, de sredi šta..

@pitar6785

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bit ce pozdrav za objektivnu istocnu publiku iz Bundes lige.Iz izvora bliskih igraču saznajemo da će Kadušić vjerovatno napustiti Celje nakon evropskih utakmica, a neslužbeno, karijeru bi mogao nastaviti u Bundesligi.
Pregovori su kako saznajemo u završnoj fazi i u narednim danima mnogo toga će po pitanju transfera biti jasnije. Na kraju dodajmo i da je Kadušić osim sa Celjem osvajao titule sa Sarajevom i Zrinjskim.
Hvala drug, jest vala, odličan Bgm.Historicar je napisao/la: ↑28 jul 2020, 22:15Čestitke Škoro, vjerujem da je lijep osječaj, sve najbolje![]()
ajdohordas je napisao/la: ↑28 jul 2020, 22:19Čestitke @skoro. Sad će Numan moram dobro oznojit guzove da ti skine trebu.![]()
Dodje mi da i ja zavrsim ovaj svoj jad od faksa samo da mi ovaj gospodin cestitaPitar6785 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:53Kako to skoro juce tek diplomiro prekodana i magistarski da nije diploma iz sb..
Salim se cestitam da nadzes poso brate u SARAJEVU ne kog hilmut kola, a vrijemetije da u grad doselis..
Dok kurdic nije uradio svoje po 2 godine u jedan razred iso..
Pametna zvijezda cim ima nesto sto na sihribaze posjeca to treba otjerat. Ograjsat klub a tek smo prije 6 godina sihre skinuli
Ti si extra za svoje godine, ne ponašaš se djetinjasto
Htjedoh napisati, čestitke najjačem forumašu... Al @Denchi nešto nervozan ove sedmice, mogo bi se nać uvrijedjenim, i hebat mater i meni.skoroalen je napisao/la: ↑28 jul 2020, 22:21ajdohordas je napisao/la: ↑28 jul 2020, 22:19Čestitke @skoro. Sad će Numan moram dobro oznojit guzove da ti skine trebu.![]()
![]()
![]()
Što je skid'o, skid'o je... treba ga u Rožaje poslat da fasingu dobije ako neku krivo pogleda.
Hvala drug.![]()
![]()
Pitar6785 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 21:53Kako to skoro juce tek diplomiro prekodana i magistarski da nije diploma iz sb..
Salim se cestitam da nadzes poso brate u SARAJEVU ne kog hilmut kola, a vrijemetije da u grad doselis..
Dok kurdic nije uradio svoje po 2 godine u jedan razred iso..
Pametna zvijezda cim ima nesto sto na sihribaze posjeca to treba otjerat. Ograjsat klub a tek smo prije 6 godina sihre skinuli
Samo da ne bude autom preko bradine za mostar taj Ilmaz isao
Ovaj forum treba preimenovati i umjesto Fk Sarajevo staviti ADO_HZ...Legenda je samo jedna...
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers i 21 gost.