Nadati se samo da je tebe vid izdao
Ozbiljno sada, ako se opet povrijedio
Valjda dodje Gnjatic, pa ce sve biti lakse..
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nadati se samo da je tebe vid izdao
I ja se nadam da me vid izdao..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jul 2020, 01:29Nadati se samo da je tebe vid izdao![]()
Ozbiljno sada, ako se opet povrijedio![]()
Valjda dodje Gnjatic, pa ce sve biti lakse..
Ma znaš koliko me to zanima.. Svakako sam prihvatio da ovdje na prste jedne ruke možeš nabrojati one koji prate fudbal, racionalno razmišljaju i iole nešto znaju. Uglavnom 70% i više raje se loži na imena, trči pred rudu, niti čuju za nekog a već znaju kakav je i jedino mjerilo im je pogled na igračev CV na TM-u. Maloprije pročitah komentar u fazonu 'neki najaviše bum ovu sedmicu a s ovim imenima to je nemoguće'. Smiješno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jul 2020, 01:25AlfredNobel je napisao/la: ↑29 jul 2020, 01:21Ako je istina ovo za Stanojeva, pozdravljam potez. Mali izgleda ima finog šlifa da bude odličan. Optimističan sam u vezi njega, naravno ako parafira.![]()
Ovdje ljudi okrenu odmah na negativu
Nemamo sta fuliti yebote, momak talenat samo takav..jedva cekam kad prosirimo skauting na Afriku![]()
![]()
Pa kada nam dodje neki mladi garo ala Adukor![]()
Ili neki ludjacki napadac![]()
+1AlfredNobel je napisao/la: ↑29 jul 2020, 01:35Ma znaš koliko me to zanima.. Svakako sam prihvatio da ovdje na prste jedne ruke možeš nabrojati one koji prate fudbal, racionalno razmišljaju i iole nešto znaju. Uglavnom 70% i više raje se loži na imena, trči pred rudu, niti čuju za nekog a već znaju kakav je i jedino mjerilo im je pogled na igračev CV na TM-u. Maloprije pročitah komentar u fazonu 'neki najaviše bum ovu sedmicu a s ovim imenima to je nemoguće'. Smiješno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jul 2020, 01:25AlfredNobel je napisao/la: ↑29 jul 2020, 01:21Ako je istina ovo za Stanojeva, pozdravljam potez. Mali izgleda ima finog šlifa da bude odličan. Optimističan sam u vezi njega, naravno ako parafira.![]()
Nemamo sta fuliti yebote, momak talenat samo takav..jedva cekam kad prosirimo skauting na Afriku![]()
![]()
Mali Zvezdina škola, talenat, ali nema mjesta u Zvezdi, što je sasvim normalno za takvu jednu veličinu od kluba. Ne mora značiti da je neko loš ili odron ako igra u drugoj ligi. Ako već iole pratite fudbal, znate da Partizan i CZ imaju svoje filijale i tamo šalju igrače da se nametnu. Jedan od primjera je ovaj Grafičar, uz Teleoptik.
Optimističniji sam za Stanojeva nego za Fanima, jer mi se čini da ovaj mali ima fudbalsku inteligenciju, mimo vidljive agilnosti i hitrosti.
Kao Sedin Torlak birvaktilefeniksptica je napisao/la: ↑29 jul 2020, 00:52Cijela strana i jedna i druga ce nam bit krila i napad i odbrana. Jos kad bi imali jednog stopera krilo da moze potegnut kad treba i dosta.
Može li ovakav jedanGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jul 2020, 01:25
jedva cekam kad prosirimo skauting na Afriku![]()
![]()
Ako je stoper stavit cu te na listu gnjavatoraDerdiyok je napisao/la: ↑29 jul 2020, 01:52Može li ovakav jedanGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jul 2020, 01:25
jedva cekam kad prosirimo skauting na Afriku![]()
![]()
Pogodi ko je![]()
Kad si vec spomenuo menadžere, agente i Manchester City, odmah mi pao na pamet slucaj iz 2012 godine. Tada su pojedini naši portali (plačeni naravno) pisali o dvojcu iz Tuzle, Ervinu Jusufoviću i Semiru Musiću, kao o nogometnim čudima, koji imaju dobre menadžere i koje će neki skauti odvesti na probu u City.Iako nisam vjerovao, fakat njih dvojica otišla u City na probu, ubrzo u novinama i portalima, prica kako su zadovoljili i da ce ih City ubrzo, ponovo kontaktirati.2020 godina, Jusufovic davno batalio fudbal, Musić prošlu sezonu bio rezerva rezervi u ČelikuPantelija je napisao/la: ↑29 jul 2020, 01:50Zato sto menageri s kojima radis nemaju taj domet. Ako mislite da je samo kvalitet taj koji prodaje igrace varate se. Najvecu ulogu imaju menageri. Ako radis sa Bilalagicem sigurno neces prodati djete u mancester city.
Isto tako, sigurno neces dobiti ponudu man c. ako nemas ljude koji ce dovesti skaute istog da prate klub ili igraca.
Stvar je da od 100 talenata ekstra levela najcesce isplivaju oni sa jakim agentima a ne oni sa jakim znanjem.
Neki dan napisah izjavu Radomira Antića koja mi vazda zvoni u glavi. 'Na sve se može uticati kod dovođenja, samo ne na prilagodbu igrača u novoj sredini'. To mi je dovoljno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jul 2020, 01:47+1AlfredNobel je napisao/la: ↑29 jul 2020, 01:35Ma znaš koliko me to zanima.. Svakako sam prihvatio da ovdje na prste jedne ruke možeš nabrojati one koji prate fudbal, racionalno razmišljaju i iole nešto znaju. Uglavnom 70% i više raje se loži na imena, trči pred rudu, niti čuju za nekog a već znaju kakav je i jedino mjerilo im je pogled na igračev CV na TM-u. Maloprije pročitah komentar u fazonu 'neki najaviše bum ovu sedmicu a s ovim imenima to je nemoguće'. Smiješno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jul 2020, 01:25
![]()
![]()
Mali Zvezdina škola, talenat, ali nema mjesta u Zvezdi, što je sasvim normalno za takvu jednu veličinu od kluba. Ne mora značiti da je neko loš ili odron ako igra u drugoj ligi. Ako već iole pratite fudbal, znate da Partizan i CZ imaju svoje filijale i tamo šalju igrače da se nametnu. Jedan od primjera je ovaj Grafičar, uz Teleoptik.
Optimističniji sam za Stanojeva nego za Fanima, jer mi se čini da ovaj mali ima fudbalsku inteligenciju, mimo vidljive agilnosti i hitrosti.
Momak je bio nezaustavljiv u Grafičafu, ali bukvalno
100x smo se opekli s tim kapitalcima..odmah se sjetim Kramara..
Ne kazem ja, mozda fakat jeste dobar, ali mjerilo mu nije cv
Kad se sjetim buke sto smo doveli Rahmanovica..govorili su sta ce nam ovaj debil itd itd..pa nakon 3 godine molimo Boga da ostane i vidimo kako igramo teze bez njega
Da je to neki polovnjak iz Srbije sa vec povelikim brojem godina, pa bi i shvatio raju..a ne momak od 21 god( danas mu rodjendan..) koji igra pravo dobro..momak vrlo lako moze kod nas eksplodirati i da ogromne cifre na njemu zaradimo
Eno Cukaricki prodao momka od 20 godina u Manchester City za 3 miliona€, sto ne bi i mi?
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jul 2020, 01:53
Ako je stoper stavit cu te na listu gnjavatora
hhahah verovatno covek pomislio da je neka ostrvska liga, mozda cak i Cempionsip, zbog ovog "city".
Staviti 4-5 stopera i neka samo ispucaju krilima loptu.zagorski je napisao/la: ↑29 jul 2020, 01:51Kao Sedin Torlak birvaktilefeniksptica je napisao/la: ↑29 jul 2020, 00:52Cijela strana i jedna i druga ce nam bit krila i napad i odbrana. Jos kad bi imali jednog stopera krilo da moze potegnut kad treba i dosta.![]()
To je bio Nesicskoroalen je napisao/la: ↑29 jul 2020, 07:53@hamsik hvala brate.![]()
Ma i Juga i sve ostale komentarisat tek kad potpišu. Ovdje smo stotine stranica ispisali o pojedinim igračima, treba li nam ili ne, i na kraju lik i ne dođe.
Ja nemam ništa protiv ovog eventualnog transfera. Svako ima priliku za dokazivanje. Ovako na prvu, zamisli ponude ti reprezentativca BiH koji ima određeni broj nastupa u najjačoj konkurenciji BiH ikad (period 2010 - 2015.), i koji je uspješno zaustavio Ronalda. Svi bace drkicu na lika, on dođe i bude promašaj. Taj Zahirović je potucao i na Grbavici a Boga mi i u Kaknju, nula od igrača, a pazi kakvu karijeru ima iza sebe. Zato, svakog dovest i dat da igra, pa tek onda sudit.