Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja glupe price....
Da brate, al' imamo i mi ekipa širom federacije koje bi trebale navijati za lokalne timove pa ne navijaju.Steven11 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 10:50Ma ne pricam o Srbiji, nego o BL ili z. Mostaru, gradovima koji imaju svoje klubove koji su neki faktor u domacoj ligi.90minut je napisao/la: ↑29 jul 2020, 10:43Jednostavno je trend navijati za Zvezdu i Partizan ti ne mozes to shvatiti jer si iz Sarajeva kod njih nije bilo ratova zna se za koga se navija.Steven11 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 10:34Nedavni naslovi na portalima:
BRUTALNA TUČNJAVA BAD BLUE BOYSA I TORCIDE U MOSTARU: Jedan torcidaš teško ozlijeđen; Pronašli ga kako leži na tlu. (ovaj povrijedjeni je navijac Hajduka iz Capljine)
Tuča "delija" i "grobara" u Višegradu zbog grafita.
Posljednjih dana širom Srbije i Republike Srpske navijači vječitih rivala jedni drugima uništavaju grafite.
Mozda nisam u pravu sve ok, ali imam osjecaj da bi ovi lokalni ljudi dali svoje guzove ovima sa strane. Tako ja to vidim. Ebes ga.
Da nije bilo kod nas ratova imali bi desetostruko više navijaca širom BiH.
Rat jeste podijelio, ali na stranu njihova ideologija, ne kompariram Sarajevo i Zvezdu, znam za koga ce navijari neko iz BL. Ali Borac vs Zvezda? Socioloski je zanimljivo... Da li postujes vise svoje ili tudje? ( I nemoj samo da kazu da Zvezda nije tudje)
Zvezda je brate evropski šampion gromada od kluba.
Ti sad ode nasiroko! Pricali smo o navijacima, ne o simpatizerima. Delije u kopu imaju vecu brojku od Hz ili Manijaka srazmjerno odnosu same populacije. Simpatizeri su nesto drugo. Znas i sam, pojave se euforijom, nestanu prvim nezadovoljstvom itd. Posebno se beogradjani razmazeni, njima je sve prece od stadiona i traze dlaku u jajetu..MortemHz je napisao/la: ↑29 jul 2020, 10:52Zar to nije logično?marconato je napisao/la: ↑29 jul 2020, 10:06Pojedinci cine grupu koja ima zastavu na severu. Da nisu ozbiljna grupa i da ne akcijaju mislis da bi mogli kaciti bilo sta na ogradu?!
Ne samo oni, nego i svi ostali van Bga!
Zar stvarno mislis da su u Istanbulu, Atini, Zagrebu...bili samo beogradjani? Daj uozbilji se..
Poenta price je da ekipe velike 4, pogotovo Delije imaju.mnogo vece jezgro od bilo koje BH grupe. Usudim se reci, od svih zajedno, pa to onda nije 300-500 ljudi, nego nekoliko puta vise..
Kad vidis pun sever (13 000 ljudi) 2-3 000 (mozda i vise) su oni koji su u pravoj prici, a ostali to sto ti ne racunas u jezgro.
Delije u startu imaju prednost od otprilike 5 puta u odnosu na Horde radi veličine grada. Da ne spominjemo sada RS i ostatak Srbije.
Po meni je čak sramotno što kombinovano Sarajevo i Željezničar imaju bolju posjetu od Zvezde i Partizana!
Grad je x4 manji, nemamo ostatak Bosne a ni neki dio poput RS-a, nismo europski prvaci, ne igramo grupe itd.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Cijeli je balkan stvarno prno u šišu što se toga tice gledaj ti jedan Dinamo ili Hajduk na vecini domacih utakmica o Partizanu da ne pricam..
A baza navijaca bog zna koliko je veca od naše.
Prestalo je odavno biti moderno biti navijac simpatizer isto nema se ni dodati više šta, osim toga da ako Sarajevo napravi iskorak u evropi garantujem istu posjetu kao protiv Gladbaha.
A baza navijaca bog zna koliko je veca od naše.
Prestalo je odavno biti moderno biti navijac simpatizer isto nema se ni dodati više šta, osim toga da ako Sarajevo napravi iskorak u evropi garantujem istu posjetu kao protiv Gladbaha.
Iste su i sarajlije nema tu puno razlike sa beogradjanima. Sarajevo je dosta manji grad,za vrijeme rata masu ljudi odselilo,poginulo takodje i sad narod odlazi masovno jos kad dodas da mi nemamo bazu kao Delije i Grobari da pola drzave npr navija za nas a pola za zelju. Suludo je porediti nas sa Zvjezdom npr pa osvojili LP,igrali najbolji igraci itd itd. Vidis mi se borimo evo 20 godina da nam recimo naprave teren ili da se mozda desi neko svjetsko cudo da nam natkriju tribinu. Sto se tice gostovanja ogranice te recimo na 250 ljudimarconato je napisao/la: ↑29 jul 2020, 11:00Ti sad ode nasiroko! Pricali smo o navijacima, ne o simpatizerima. Delije u kopu imaju vecu brojku od Hz ili Manijaka srazmjerno odnosu same populacije. Simpatizeri su nesto drugo. Znas i sam, pojave se euforijom, nestanu prvim nezadovoljstvom itd. Posebno se beogradjani razmazeni, njima je sve prece od stadiona i traze dlaku u jajetu..MortemHz je napisao/la: ↑29 jul 2020, 10:52Zar to nije logično?marconato je napisao/la: ↑29 jul 2020, 10:06
Pojedinci cine grupu koja ima zastavu na severu. Da nisu ozbiljna grupa i da ne akcijaju mislis da bi mogli kaciti bilo sta na ogradu?!
Ne samo oni, nego i svi ostali van Bga!
Zar stvarno mislis da su u Istanbulu, Atini, Zagrebu...bili samo beogradjani? Daj uozbilji se..
Poenta price je da ekipe velike 4, pogotovo Delije imaju.mnogo vece jezgro od bilo koje BH grupe. Usudim se reci, od svih zajedno, pa to onda nije 300-500 ljudi, nego nekoliko puta vise..
Kad vidis pun sever (13 000 ljudi) 2-3 000 (mozda i vise) su oni koji su u pravoj prici, a ostali to sto ti ne racunas u jezgro.
Delije u startu imaju prednost od otprilike 5 puta u odnosu na Horde radi veličine grada. Da ne spominjemo sada RS i ostatak Srbije.
Po meni je čak sramotno što kombinovano Sarajevo i Željezničar imaju bolju posjetu od Zvezde i Partizana!
Grad je x4 manji, nemamo ostatak Bosne a ni neki dio poput RS-a, nismo europski prvaci, ne igramo grupe itd.![]()
Pa dobro razumljivo donekle da neko iz nekog mjesta koje nema ozbiljnu ekipu i nikad ne igra jaci rang lige da navija za nekog drugog, npr oni iz Konjica navijaju za Velez... nece oni nikad imati nikakav rivalitet sa Velezom.
Ali Borac, Zrinjski, pa mogu opcionalno igrati takmicarske euro meceve protiv ovih idola...i zamisli igraju Borac vs Zvezda u euro kvalifikacijama i za koga navijati?
Ali Borac, Zrinjski, pa mogu opcionalno igrati takmicarske euro meceve protiv ovih idola...i zamisli igraju Borac vs Zvezda u euro kvalifikacijama i za koga navijati?

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Znam ja sta ti mislis, ali upravo ti pokusavam reci da imas pogresnu percepciju kad su Delije u pitanju!90minut je napisao/la: ↑29 jul 2020, 10:54To stoji, al' znaš i sam od pocetka na šta ja mislim kad kazem jezgro.
Meni je jezgro upravo ono kad se pojavilo kod stadiona Partizana iza onog ugla pa im izletilo 100-150, da li je slucajnost da je isto bilo oko 150 kad su sacekusu napravili konvoju onog podgrupi kad je pao trans?
To sto se desilo kod JNA je potpuno logicno. Zasto bi se cimali ljudi iz Novog Sada, Niša, Republike Srpske...da se akcijaju Grobari na dan kad Zvezda uopste i ne igra kuci, kad imaju u Beogradu 200-300-500 ljudi da to odrade?!
Sta mislis ko je startovao Torcidu kod Doboja, jesu li sve Beograđani ili je tu bilo i drugih ekipa?!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Zar Sadiku nije trebao za ZeljA potpisati? 

Sad ulazimo u neke druge price kad bi mi cimali sve ekipe moglo bi se nagurati uvijek na veci broj, al' to su opet ponavljam neke druge price pravo jezgro je ono što ti je na dohvat ruke gdje mozes mobitelom u roku pola sata iskupiti 100-150 ljudi na to ja mislim.marconato je napisao/la: ↑29 jul 2020, 11:12Znam ja sta ti mislis, ali upravo ti pokusavam reci da imas pogresnu percepciju kad su Delije u pitanju!90minut je napisao/la: ↑29 jul 2020, 10:54To stoji, al' znaš i sam od pocetka na šta ja mislim kad kazem jezgro.
Meni je jezgro upravo ono kad se pojavilo kod stadiona Partizana iza onog ugla pa im izletilo 100-150, da li je slucajnost da je isto bilo oko 150 kad su sacekusu napravili konvoju onog podgrupi kad je pao trans?
To sto se desilo kod JNA je potpuno logicno. Zasto bi se cimali ljudi iz Novog Sada, Niša, Republike Srpske...da se akcijaju Grobari na dan kad Zvezda uopste i ne igra kuci, kad imaju u Beogradu 200-300-500 ljudi da to odrade?!
Sta mislis ko je startovao Torcidu kod Doboja, jesu li sve Beograđani ili je tu bilo i drugih ekipa?!
& " & не " " " ? " $ ' " & $ " ?.Steven11 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 23:36
'Nako te i pitamAl zanimljivo je, nevezano za bilo sta, kako fakat neko ko navija za Borac i Zvezdu dozivi taj mec? Npr ja navijam za Sarajevo i veoma volim Man Utd. Ali kad bi kojim slucajem igrali medjusobno nema dileme da bih volio da Sarajevo dobije 10 -0.
S obzirom da u BL je tako kako jeste, i idealizira se Srbija, Partizan, Zvezda i bla bla, bas me zanima da li ti lokalci drze do svog lokalnog ili im je jaci ovaj ideoloski klub? Ne provociram bgm, 'nako pitam...
% се ? ", $ " " су $ - $ на " " " " " " & $. То $ $ ? '. $ $ не ".
Стога је " " $ су & " " $ " " ?, " " ". " у ? не " " $ " за &, у " за ?, " за $, $ за $.
Просто то је " ".
" " $.
Al ce igrati za ZeljA, zar mu to nije bio dovoljno velik razlog da ne razmislja o parama?
Mogao je vala da odradi pripreme sa Zeljom, da ga Amaw Osim spremi kvalitetno i ode u drugi klub full spreman. Nije razmisljao, pare mu u glavi
- Kockoglavi
- Kontakt:
- RajaBa1983
- Kontakt:
a budale jbt

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Ma postala momku zajeb.ancija svjestan je i on na šta mu klub lici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.