Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Smrt Željkanu!!
Lutvo laje, karavani prolaze.
Auch.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Službena lica za 1. kolo m:tel PL BiH:
Bor-Mla - Frano Jelić
Slo-Rad - Dragan Petrović
Želj-Vel - Sabrija Topalović
Zri-Oli - Luka Bilbija
Šir-Tuz - Haris Kaljanac
Kru-Sar - Mateo Musa
Bor-Mla - Frano Jelić
Slo-Rad - Dragan Petrović
Želj-Vel - Sabrija Topalović

Zri-Oli - Luka Bilbija
Šir-Tuz - Haris Kaljanac
Kru-Sar - Mateo Musa
Ne mogu svi kao Željezničar da naprave sve svojim rukama, bez dinara od države i vlasti..UstanikSBII je napisao/la: ↑29 jul 2020, 14:27Sad su vas kao beskućnike zbrinuli u državnu imovinusramota više da se po klupama i parkovima smucate
![]()
Ili kao Zrinjski koji je Bijeli Brijeg dobio valjda zato što su većina nekad navijali za Velež..?
Ne provociram, diskutujemo o tome, a vi iz prve ruke mozete reci sta je istina, ja zato i pitam, da znam tu info ne bih vas pitao... Al kad vidim neke stvari, transparetni Torcida Mostar, BBB Mostar (ok mozda i jesu stari, sta znam) pa zvanicne udruge navijaca npr Torcida Mostar, pa web stranice, pa javna gledanja njihovih meceva... Zar ne mogu imati dilemu koga vi to vise pratite? i zar vas ne mogu to pitati? To sto kazem da ste jedan dan Torcida /BBB drugi Ultras je takav dojam, meni iz Sarajeva, kad vidim sta vidim... da ti ne kazem da nema covjeka kojeg znam iz z. Mostara da ne prati nekoga od Dinama ili Hajduka i gleda njihove meceve... ne znam bas da li tako Zrinjski gledaju...ali eto reci pitam te, da igraju Hajduk ili Dinamo protiv Zrinjskog play off za LP, za koga bi ti navijao i jesi siguran da su ti svi drugovi, eto ta nova omladina, na istom s tobom, ako bi ti navijao za Zrinjski?oliverdragojevic je napisao/la: ↑29 jul 2020, 14:34Evo da ti ja odgovorim jer stalno ponavljaš neutemeljene gluposti, kao da provociraš. Ultrasi nikada neće biti "sutradan Torcida i BBB", kao što ti pišeš. Od polovice devedesetih do početka 2000.g. bilo je dosta momaka koji su furali i Zrinjski i Hajduk/Dinamo, ali te generacije su davno "izumrle". Od 2000.tih se u zapadnom Mostaru navija samo za Zrinjski. U ovoj tuči koju spominješ između navodnih BBB i Torcide u Mostaru, nije nijedan mostarac sudjelovao. Eto spominje ti se neki čapljinac. Mostar je studentski grad, a i puno omladine sa strane dolazi vikendom u Mostar u provod.Steven11 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 10:05
Nisam iskreno mislio otvoriti diskusiju o broju gostujucih navijaca pojedinih klubova, i ko ide i ko ne ide na gostovanja, nego me vise zanimalo, onako socioloski, kako u Bl npr al evo mogu reci i zapadni Mostar, dakle i jedni i drugi imaju svoj lokalni klub, i po defaultu bi valjda trebalo da im je to prvi klub, klub za koji navijaju, a za ostale su simpatizeri, kao ja za Man UTD. Medjutim, kad pogledas da se isti navijaci deklarisu kao navijaci ili pripadnici Vulturesa, kad igra Borac a onda su i Delije i Grobari kad igraju ti klubovi. Isto zapadni Mostar, sad su Ultrasi, a onda ce sutradan biti Torcida i BBB, sa sve transparentima, javnim gledanjem, pjevanjem pjesama, clanovi stranica, foruma, kluba itd...
Zato pitam, kad ti igra Borac sa Zvezdom ili Zrinjski sa Hajdukom, za koga ti ljudi zaista navijaju? Imaju li svoj identitet ili ga posudjuju (mislim na pripadnost klubu i pripadnost masi), je li jaci lokal- patriotizam ili ideologija koju tako siroko pokazuju svijetu okolo?
Evo slike Ultrasa sa Poljuda, sa zadnje prijateljske utakmice Hajduk - Zrinjski prije par godina, da vidiš za koga ti ljudi zaista navijaju.
![]()
Ove starije sto spominjes necemo spominjati, dobro znas da je to rodjeno kao Velezovac, pa promijenise klub kao carapu
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Znaci u nekoj skorijoj buducnosti Reprezentacija BiH ce igrat u glavnom gradu,i Kosevo <> Grbavica, ode Bilino Polje u penziju.
Mjau !
Svi su navijali za Velez, mogu klincu pricat sad sta hoce.damir_82 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 14:53Ne mogu svi kao Željezničar da naprave sve svojim rukama, bez dinara od države i vlasti..UstanikSBII je napisao/la: ↑29 jul 2020, 14:27Sad su vas kao beskućnike zbrinuli u državnu imovinusramota više da se po klupama i parkovima smucate
![]()
Ili kao Zrinjski koji je Bijeli Brijeg dobio valjda zato što su većina nekad navijali za Velež..?
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Steven11 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:00Ne provociram, diskutujemo o tome, a vi iz prve ruke mozete reci sta je istina, ja zato i pitam, da znam tu info ne bih vas pitao... Al kad vidim neke stvari, transparetni Torcida Mostar, BBB Mostar (ok mozda i jesu stari, sta znam) pa zvanicne udruge navijaca npr Torcida Mostar, pa web stranice, pa javna gledanja njihovih meceva... Zar ne mogu imati dilemu koga vi to vise pratite? i zar vas ne mogu to pitati? To sto kazem da ste jedan dan Torcida /BBB drugi Ultras je takav dojam, meni iz Sarajeva, kad vidim sta vidim... da ti ne kazem da nema covjeka kojeg znam iz z. Mostara da ne prati nekoga od Dinama ili Hajduka i gleda njihove meceve... ne znam bas da li tako Zrinjski gledaju...ali eto reci pitam te, da igraju Hajduk ili Dinamo protiv Zrinjskog play off za LP, za koga bi ti navijao i jesi siguran da su ti svi drugovi, eto ta nova omladina, na istom s tobom, ako bi ti navijao za Zrinjski?oliverdragojevic je napisao/la: ↑29 jul 2020, 14:34Evo da ti ja odgovorim jer stalno ponavljaš neutemeljene gluposti, kao da provociraš. Ultrasi nikada neće biti "sutradan Torcida i BBB", kao što ti pišeš. Od polovice devedesetih do početka 2000.g. bilo je dosta momaka koji su furali i Zrinjski i Hajduk/Dinamo, ali te generacije su davno "izumrle". Od 2000.tih se u zapadnom Mostaru navija samo za Zrinjski. U ovoj tuči koju spominješ između navodnih BBB i Torcide u Mostaru, nije nijedan mostarac sudjelovao. Eto spominje ti se neki čapljinac. Mostar je studentski grad, a i puno omladine sa strane dolazi vikendom u Mostar u provod.Steven11 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 10:05
Nisam iskreno mislio otvoriti diskusiju o broju gostujucih navijaca pojedinih klubova, i ko ide i ko ne ide na gostovanja, nego me vise zanimalo, onako socioloski, kako u Bl npr al evo mogu reci i zapadni Mostar, dakle i jedni i drugi imaju svoj lokalni klub, i po defaultu bi valjda trebalo da im je to prvi klub, klub za koji navijaju, a za ostale su simpatizeri, kao ja za Man UTD. Medjutim, kad pogledas da se isti navijaci deklarisu kao navijaci ili pripadnici Vulturesa, kad igra Borac a onda su i Delije i Grobari kad igraju ti klubovi. Isto zapadni Mostar, sad su Ultrasi, a onda ce sutradan biti Torcida i BBB, sa sve transparentima, javnim gledanjem, pjevanjem pjesama, clanovi stranica, foruma, kluba itd...
Zato pitam, kad ti igra Borac sa Zvezdom ili Zrinjski sa Hajdukom, za koga ti ljudi zaista navijaju? Imaju li svoj identitet ili ga posudjuju (mislim na pripadnost klubu i pripadnost masi), je li jaci lokal- patriotizam ili ideologija koju tako siroko pokazuju svijetu okolo?
Evo slike Ultrasa sa Poljuda, sa zadnje prijateljske utakmice Hajduk - Zrinjski prije par godina, da vidiš za koga ti ljudi zaista navijaju.
![]()
Ove starije sto spominjes necemo spominjati, dobro znas da je to rodjeno kao Velezovac, pa promijenise klub kao carapu![]()

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
1946 godine stadion Grbavica je DAT Zeljeznicaru. Crno na bijelo ima sve, bio je dokument na ovoj temi, mrzi me trazit.damir_82 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 14:53Ne mogu svi kao Željezničar da naprave sve svojim rukama, bez dinara od države i vlasti..UstanikSBII je napisao/la: ↑29 jul 2020, 14:27Sad su vas kao beskućnike zbrinuli u državnu imovinusramota više da se po klupama i parkovima smucate
![]()
-
- Kontakt:
Al kad rece od 2000 god se navija samo za zrinjski, prosle godine sam pricao sa trojicom momaka koji kako kazu, svakog vikenda kad igra Hajduk zapale u Split zajedno s bracom ili ocevima
na pitanje sto ne idu na tekme zrinjskog umjesto Hajduka odgovore mi da navijaju za Hajduk, a zrinjski samo prate onako
Takodjer nekoliko radnika MUP-a kazu kako idu na tekme Dinama kad mogu jer navijaju za njega, a zrinjski prate na tv ili preko rezultata
Ko zna koliko ih je jos takvih, al eto na ovom forumu svaki dan cujemo nesto novo.

Takodjer nekoliko radnika MUP-a kazu kako idu na tekme Dinama kad mogu jer navijaju za njega, a zrinjski prate na tv ili preko rezultata

Ko zna koliko ih je jos takvih, al eto na ovom forumu svaki dan cujemo nesto novo.
-
- Kontakt:
damir_82 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 14:53Ne mogu svi kao Željezničar da naprave sve svojim rukama, bez dinara od države i vlasti..UstanikSBII je napisao/la: ↑29 jul 2020, 14:27Sad su vas kao beskućnike zbrinuli u državnu imovinusramota više da se po klupama i parkovima smucate
![]()
ZIVJELA SDA!
Svaka cast svim vijestima, ali neprocjenjivo je naricanje nasih komsinica. Hvala im!
Čestitke pitarima. 

Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
eh sad ovako šta mislite, ko će prije završit svoj stadion? 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma malo se prave 'englezi'... mislim sigurno da ima individualno primjera da zaista prate Zrinjski vise od Hajduka ili Dinama, ko oni u anketi u BL, ali imam dojam da je to manjina... i ova slika sto je postavio Ultras na Poljudu, to je vjerovatno onaj dio Ultrasa sto navija za Dinamo i pripadnici su BBB MostarMostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:22Al kad rece od 2000 god se navija samo za zrinjski, prosle godine sam pricao sa trojicom momaka koji kako kazu, svakog vikenda kad igra Hajduk zapale u Split zajedno s bracom ili ocevimana pitanje sto ne idu na tekme zrinjskog umjesto Hajduka odgovore mi da navijaju za Hajduk, a zrinjski samo prate onako
![]()
Takodjer nekoliko radnika MUP-a kazu kako idu na tekme Dinama kad mogu jer navijaju za njega, a zrinjski prate na tv ili preko rezultata![]()

- UstanikSBII
- Kontakt:
Kako ne mogu evo mi smo sve sami od dvorane, kampa do stadionadamir_82 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 14:53Ne mogu svi kao Željezničar da naprave sve svojim rukama, bez dinara od države i vlasti..UstanikSBII je napisao/la: ↑29 jul 2020, 14:27Sad su vas kao beskućnike zbrinuli u državnu imovinusramota više da se po klupama i parkovima smucate
![]()

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- tutankamon1905
- Kontakt:
Hahahahaha nesto najgluplje sto sam procito na ovom forumu, a konkurencija glupih komentara je vjeruj mi prevelika.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:22Al kad rece od 2000 god se navija samo za zrinjski, prosle godine sam pricao sa trojicom momaka koji kako kazu, svakog vikenda kad igra Hajduk zapale u Split zajedno s bracom ili ocevimana pitanje sto ne idu na tekme zrinjskog umjesto Hajduka odgovore mi da navijaju za Hajduk, a zrinjski samo prate onako
![]()
Takodjer nekoliko radnika MUP-a kazu kako idu na tekme Dinama kad mogu jer navijaju za njega, a zrinjski prate na tv ili preko rezultata![]()
Prico lik s trojicom prosle godine i jos s nekoliko radnika mupa

- UstanikSBII
- Kontakt:
Sigurno hoćemo ima te priče slušamo od 2007!Steven11 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 14:35Kad si kod smjestaja, vi cete aBd ubrzo biti smjesteni kod Brotnja u ligu... gdje bi i bili da nije bilo rata. Zivi bili pa vidjeli.UstanikSBII je napisao/la: ↑29 jul 2020, 14:27Sad su vas kao beskućnike zbrinuli u državnu imovinusramota više da se po klupama i parkovima smucate
![]()
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.