Koja država jel ova ili onazagor1987 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 14:34To je nase bilo pa ga drzava uzela raspitaj se malo prije nego lupisUstanikSBII je napisao/la: ↑29 jul 2020, 14:27Sad su vas kao beskućnike zbrinuli u državnu imovinusramota više da se po klupama i parkovima smucate
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- UstanikSBII
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- svrakino1921
- Kontakt:
Jao
Kao oni ce u narednih 10 godina imat rok za CAT 4
Ja budala
Pa svake godine se mjenjaju pravila i uslovi za CAT-ove

Ja budala
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Haha cime se ti zamaras ..po tvojim postovima se vidi da si previse opterecen rivalima..nemoj se ljutiti
- AlfredNobel
- Kontakt:
A jašta.. Legalno "oporezovani" privredniciUstanikSBII je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:35Kako ne mogu evo mi smo sve sami od dvorane, kampa do stadionadamir_82 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 14:53Ne mogu svi kao Željezničar da naprave sve svojim rukama, bez dinara od države i vlasti..UstanikSBII je napisao/la: ↑29 jul 2020, 14:27
Sad su vas kao beskućnike zbrinuli u državnu imovinusramota više da se po klupama i parkovima smucate
![]()
Ili kao Zrinjski koji je Bijeli Brijeg dobio valjda zato što su većina nekad navijali za Velež..?![]()
Sarkazam gospodo....UstanikSBII je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:35
Zadnja izmjena: damir_82, dana/u 29 jul 2020, 15:44, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Sta je cudno u tome? Tada sam imao priliku da pricam s osobama hrvatske nacionalnosti i jos par puta poslije toga i svi su isto govorili. Napisao bih ti da sam pricao neki dan s njima al nisamtutankamon1905 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:36Hahahahaha nesto najgluplje sto sam procito na ovom forumu, a konkurencija glupih komentara je vjeruj mi prevelika.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:22Al kad rece od 2000 god se navija samo za zrinjski, prosle godine sam pricao sa trojicom momaka koji kako kazu, svakog vikenda kad igra Hajduk zapale u Split zajedno s bracom ili ocevimana pitanje sto ne idu na tekme zrinjskog umjesto Hajduka odgovore mi da navijaju za Hajduk, a zrinjski samo prate onako
![]()
Takodjer nekoliko radnika MUP-a kazu kako idu na tekme Dinama kad mogu jer navijaju za njega, a zrinjski prate na tv ili preko rezultata![]()
Ko zna koliko ih je jos takvih, al eto na ovom forumu svaki dan cujemo nesto novo.
Prico lik s trojicom prosle godine i jos s nekoliko radnika mupa![]()
![]()
![]()
![]()
Niti je razlika izmedju jucer i prosle godine, nisu sigurno poceli ici na tekme zrinjskog u medjuvremenu
Zlocinac Zlatan Mijo Jelic je pobjegao 2015 u Hrvatsku. Prije toga smo svi znali da cete trajati. Nakon toga samo cekamo ocekivan kraj.UstanikSBII je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:37Sigurno hoćemo ima te priče slušamo od 2007!Steven11 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 14:35Kad si kod smjestaja, vi cete aBd ubrzo biti smjesteni kod Brotnja u ligu... gdje bi i bili da nije bilo rata. Zivi bili pa vidjeli.UstanikSBII je napisao/la: ↑29 jul 2020, 14:27
Sad su vas kao beskućnike zbrinuli u državnu imovinusramota više da se po klupama i parkovima smucate
![]()
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pa pola Sarajeva navija za Želju a ostala pola za Novi Pazar Sarajevo prate onako kad dodu za vikend iz Sandžaka ako neigra Novi Pazar.Steven11 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:31Ma malo se prave 'englezi'... mislim sigurno da ima individualno primjera da zaista prate Zrinjski vise od Hajduka ili Dinama, ko oni u anketi u BL, ali imam dojam da je to manjina... i ova slika sto je postavio Ultras na Poljudu, to je vjerovatno onaj dio Ultrasa sto navija za Dinamo i pripadnici su BBB MostarMostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:22Al kad rece od 2000 god se navija samo za zrinjski, prosle godine sam pricao sa trojicom momaka koji kako kazu, svakog vikenda kad igra Hajduk zapale u Split zajedno s bracom ili ocevimana pitanje sto ne idu na tekme zrinjskog umjesto Hajduka odgovore mi da navijaju za Hajduk, a zrinjski samo prate onako
![]()
Takodjer nekoliko radnika MUP-a kazu kako idu na tekme Dinama kad mogu jer navijaju za njega, a zrinjski prate na tv ili preko rezultata![]()
Ko zna koliko ih je jos takvih, al eto na ovom forumu svaki dan cujemo nesto novo.![]()
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pa ne daje Mijo svoje "pare"? A koliko znam još nije osuden!Steven11 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:43Zlocinac Zlatan Mijo Jelic je pobjegao 2015 u Hrvatsku. Prije toga smo svi znali da cete trajati. Nakon toga samo cekamo ocekivan kraj.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Probaj bolje, lose ti je ovoUstanikSBII je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:44Pa pola Sarajeva navija za Želju a ostala pola za Novi Pazar Sarajevo prate onako kad dodu za vikend iz Sandžaka ako neigra Novi Pazar.Steven11 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:31Ma malo se prave 'englezi'... mislim sigurno da ima individualno primjera da zaista prate Zrinjski vise od Hajduka ili Dinama, ko oni u anketi u BL, ali imam dojam da je to manjina... i ova slika sto je postavio Ultras na Poljudu, to je vjerovatno onaj dio Ultrasa sto navija za Dinamo i pripadnici su BBB MostarMostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:22Al kad rece od 2000 god se navija samo za zrinjski, prosle godine sam pricao sa trojicom momaka koji kako kazu, svakog vikenda kad igra Hajduk zapale u Split zajedno s bracom ili ocevimana pitanje sto ne idu na tekme zrinjskog umjesto Hajduka odgovore mi da navijaju za Hajduk, a zrinjski samo prate onako
![]()
Ko zna koliko ih je jos takvih, al eto na ovom forumu svaki dan cujemo nesto novo.![]()
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Vi ste jedini drugi klub u kantonu koji radi stadion a počeli ste prije koliko?SoulEclipsee je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:39Haha cime se ti zamaras ..po tvojim postovima se vidi da si previse opterecen rivalima..nemoj se ljutiti..Evo ja ti od srca zelim da sto prije zavrsite stadion.
Samo jedno komšijsko natjecanje
Hvala na srdačnim željama
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Netacno..nas plan je da Kosevo dovedemo do kategorije 4, a samim time cemo uloziti u stadion vise nego sto je njegova vrijednost, a to znaci da ce stadion preci u nase vlasnistvo 1/1
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dobiju poklon titulu i umjesto da je proslave oni klanjaju neke dženaze Želji, dobiji sadaka lavor na poklon od države i umjesto da to proslave ko ljudi oni prozivaju navijače ŽeljeSoulEclipsee je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:39Haha cime se ti zamaras ..po tvojim postovima se vidi da si previse opterecen rivalima..nemoj se ljutiti..Evo ja ti od srca zelim da sto prije zavrsite stadion. @svrakino1921 polako nisu jos u toku,dok se upoznaju malo ...
![]()
Ne , nisu to nikako kompleksi niže vrijednosti
- tutankamon1905
- Kontakt:
Covjece uzeo si primjer(mada sam poprilicno siguran da ne govoris istinu) 3 random lika koji navijaju za dinamo ili hajduk i predpostavljam da se druze jer ako mi kazes da si prico s 3 lika koji nemaju veze jedan s drugim, i da su sva trojica to rekli onda pogotovo nemamo sta dalje raspravljat.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:41Sta je cudno u tome? Tada sam imao priliku da pricam s osobama hrvatske nacionalnosti i jos par puta poslije toga i svi su isto govorili. Napisao bih ti da sam pricao neki dan s njima al nisamtutankamon1905 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:36Hahahahaha nesto najgluplje sto sam procito na ovom forumu, a konkurencija glupih komentara je vjeruj mi prevelika.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:22Al kad rece od 2000 god se navija samo za zrinjski, prosle godine sam pricao sa trojicom momaka koji kako kazu, svakog vikenda kad igra Hajduk zapale u Split zajedno s bracom ili ocevimana pitanje sto ne idu na tekme zrinjskog umjesto Hajduka odgovore mi da navijaju za Hajduk, a zrinjski samo prate onako
![]()
Ko zna koliko ih je jos takvih, al eto na ovom forumu svaki dan cujemo nesto novo.
![]()
![]()
![]()
![]()
Niti je razlika izmedju jucer i prosle godine, nisu sigurno poceli ici na tekme zrinjskog u medjuvremenu![]()
Evo ja kao ja nemam veze s Ultrasima, u Hrvatskoj sam za Dinamo, al kad je međusobna navijam za Zrinjski i preferiram pogledat Zrinjski više nego Dinamo..Gdje ces covjece onda izvalit da Ultrasi vise preferiraju neki klub iz Hrvatske.
Uzimaš 5 imaginarnih likova koji nemaju nikakve veze sa Zrinjskim da doneseš sud o nečemu što ne shvaćaš i nemaš pojma..
Konačno neosporiv fakt da je 5arajevo uvijek bilo sda klubić. Da se više ne peglamo i da ne prozivate ostale.
5arajevo horde Bog i "čaršija"
Neka živi nasa stranka sda

5arajevo horde Bog i "čaršija"
Neka živi nasa stranka sda
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Jel ovo onaj sto je pisao kako mu kolege na poslu priznaju da navijaju za Velez ili je to drugi mitomantutankamon1905 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:36Hahahahaha nesto najgluplje sto sam procito na ovom forumu, a konkurencija glupih komentara je vjeruj mi prevelika.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:22Al kad rece od 2000 god se navija samo za zrinjski, prosle godine sam pricao sa trojicom momaka koji kako kazu, svakog vikenda kad igra Hajduk zapale u Split zajedno s bracom ili ocevimana pitanje sto ne idu na tekme zrinjskog umjesto Hajduka odgovore mi da navijaju za Hajduk, a zrinjski samo prate onako
![]()
![]()
![]()
![]()
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Bice to prije nista ne brini zabij glavu ko noj u pjesak i jedi se od muke jer ovaj klub stalno rastesvrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:39Jao
Ja budala
![]()
![]()
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
E jbg eto ja sad izmislio sve ovo da bi vama pokusao umanjit vrijednost
Al eto fino je cut da vam ocevi navijaju za Velez, vecina vas za Dinamo ili Hajduk, ali volite i zrinjskog pogledat
Al eto fino je cut da vam ocevi navijaju za Velez, vecina vas za Dinamo ili Hajduk, ali volite i zrinjskog pogledat
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.