Probaj bolje, lose ti je ovoUstanikSBII je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:44Pa pola Sarajeva navija za Želju a ostala pola za Novi Pazar Sarajevo prate onako kad dodu za vikend iz Sandžaka ako neigra Novi Pazar.Steven11 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:31Ma malo se prave 'englezi'... mislim sigurno da ima individualno primjera da zaista prate Zrinjski vise od Hajduka ili Dinama, ko oni u anketi u BL, ali imam dojam da je to manjina... i ova slika sto je postavio Ultras na Poljudu, to je vjerovatno onaj dio Ultrasa sto navija za Dinamo i pripadnici su BBB MostarMostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:22Al kad rece od 2000 god se navija samo za zrinjski, prosle godine sam pricao sa trojicom momaka koji kako kazu, svakog vikenda kad igra Hajduk zapale u Split zajedno s bracom ili ocevimana pitanje sto ne idu na tekme zrinjskog umjesto Hajduka odgovore mi da navijaju za Hajduk, a zrinjski samo prate onako
![]()
Takodjer nekoliko radnika MUP-a kazu kako idu na tekme Dinama kad mogu jer navijaju za njega, a zrinjski prate na tv ili preko rezultata![]()
Ko zna koliko ih je jos takvih, al eto na ovom forumu svaki dan cujemo nesto novo.![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Vi ste jedini drugi klub u kantonu koji radi stadion a počeli ste prije koliko?SoulEclipsee je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:39Haha cime se ti zamaras ..po tvojim postovima se vidi da si previse opterecen rivalima..nemoj se ljutiti..Evo ja ti od srca zelim da sto prije zavrsite stadion.
Samo jedno komšijsko natjecanje
Hvala na srdačnim željama
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Netacno..nas plan je da Kosevo dovedemo do kategorije 4, a samim time cemo uloziti u stadion vise nego sto je njegova vrijednost, a to znaci da ce stadion preci u nase vlasnistvo 1/1
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dobiju poklon titulu i umjesto da je proslave oni klanjaju neke dženaze Želji, dobiji sadaka lavor na poklon od države i umjesto da to proslave ko ljudi oni prozivaju navijače ŽeljeSoulEclipsee je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:39Haha cime se ti zamaras ..po tvojim postovima se vidi da si previse opterecen rivalima..nemoj se ljutiti..Evo ja ti od srca zelim da sto prije zavrsite stadion. @svrakino1921 polako nisu jos u toku,dok se upoznaju malo ...
![]()
Ne , nisu to nikako kompleksi niže vrijednosti
- tutankamon1905
- Kontakt:
Covjece uzeo si primjer(mada sam poprilicno siguran da ne govoris istinu) 3 random lika koji navijaju za dinamo ili hajduk i predpostavljam da se druze jer ako mi kazes da si prico s 3 lika koji nemaju veze jedan s drugim, i da su sva trojica to rekli onda pogotovo nemamo sta dalje raspravljat.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:41Sta je cudno u tome? Tada sam imao priliku da pricam s osobama hrvatske nacionalnosti i jos par puta poslije toga i svi su isto govorili. Napisao bih ti da sam pricao neki dan s njima al nisamtutankamon1905 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:36Hahahahaha nesto najgluplje sto sam procito na ovom forumu, a konkurencija glupih komentara je vjeruj mi prevelika.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:22Al kad rece od 2000 god se navija samo za zrinjski, prosle godine sam pricao sa trojicom momaka koji kako kazu, svakog vikenda kad igra Hajduk zapale u Split zajedno s bracom ili ocevimana pitanje sto ne idu na tekme zrinjskog umjesto Hajduka odgovore mi da navijaju za Hajduk, a zrinjski samo prate onako
![]()
Takodjer nekoliko radnika MUP-a kazu kako idu na tekme Dinama kad mogu jer navijaju za njega, a zrinjski prate na tv ili preko rezultata![]()
Ko zna koliko ih je jos takvih, al eto na ovom forumu svaki dan cujemo nesto novo.
Prico lik s trojicom prosle godine i jos s nekoliko radnika mupa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Niti je razlika izmedju jucer i prosle godine, nisu sigurno poceli ici na tekme zrinjskog u medjuvremenu![]()
Evo ja kao ja nemam veze s Ultrasima, u Hrvatskoj sam za Dinamo, al kad je međusobna navijam za Zrinjski i preferiram pogledat Zrinjski više nego Dinamo..Gdje ces covjece onda izvalit da Ultrasi vise preferiraju neki klub iz Hrvatske.
Uzimaš 5 imaginarnih likova koji nemaju nikakve veze sa Zrinjskim da doneseš sud o nečemu što ne shvaćaš i nemaš pojma..
Konačno neosporiv fakt da je 5arajevo uvijek bilo sda klubić. Da se više ne peglamo i da ne prozivate ostale.
5arajevo horde Bog i "čaršija"
Neka živi nasa stranka sda

5arajevo horde Bog i "čaršija"
Neka živi nasa stranka sda
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Jel ovo onaj sto je pisao kako mu kolege na poslu priznaju da navijaju za Velez ili je to drugi mitomantutankamon1905 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:36Hahahahaha nesto najgluplje sto sam procito na ovom forumu, a konkurencija glupih komentara je vjeruj mi prevelika.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:22Al kad rece od 2000 god se navija samo za zrinjski, prosle godine sam pricao sa trojicom momaka koji kako kazu, svakog vikenda kad igra Hajduk zapale u Split zajedno s bracom ili ocevimana pitanje sto ne idu na tekme zrinjskog umjesto Hajduka odgovore mi da navijaju za Hajduk, a zrinjski samo prate onako
![]()
Ko zna koliko ih je jos takvih, al eto na ovom forumu svaki dan cujemo nesto novo.
Prico lik s trojicom prosle godine i jos s nekoliko radnika mupa![]()
![]()
![]()
![]()
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Bice to prije nista ne brini zabij glavu ko noj u pjesak i jedi se od muke jer ovaj klub stalno rastesvrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:39Jao
Kao oni ce u narednih 10 godina imat rok za CAT 4
Ja budala
Pa svake godine se mjenjaju pravila i uslovi za CAT-ove
![]()
![]()
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
E jbg eto ja sad izmislio sve ovo da bi vama pokusao umanjit vrijednost
Al eto fino je cut da vam ocevi navijaju za Velez, vecina vas za Dinamo ili Hajduk, ali volite i zrinjskog pogledat
Al eto fino je cut da vam ocevi navijaju za Velez, vecina vas za Dinamo ili Hajduk, ali volite i zrinjskog pogledat
-
oliverdragojevic
- Kontakt:
Haha pa čekaj malo, citiram te "Ne provociram, diskutujemo o tome, a vi iz prve ruke mozete reci sta je istina, ja zato i pitam, da znam tu info ne bih vas pitao", lijepo ti odgovorim a ti zatim od mene tražiš da se preispitam za koga navijam i za koga moji prijatelji navijaju?Steven11 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:00
Ne provociram, diskutujemo o tome, a vi iz prve ruke mozete reci sta je istina, ja zato i pitam, da znam tu info ne bih vas pitao... Al kad vidim neke stvari, transparetni Torcida Mostar, BBB Mostar (ok mozda i jesu stari, sta znam) pa zvanicne udruge navijaca npr Torcida Mostar, pa web stranice, pa javna gledanja njihovih meceva... Zar ne mogu imati dilemu koga vi to vise pratite? i zar vas ne mogu to pitati? To sto kazem da ste jedan dan Torcida /BBB drugi Ultras je takav dojam, meni iz Sarajeva, kad vidim sta vidim... da ti ne kazem da nema covjeka kojeg znam iz z. Mostara da ne prati nekoga od Dinama ili Hajduka i gleda njihove meceve... ne znam bas da li tako Zrinjski gledaju...ali eto reci pitam te, da igraju Hajduk ili Dinamo protiv Zrinjskog play off za LP, za koga bi ti navijao i jesi siguran da su ti svi drugovi, eto ta nova omladina, na istom s tobom, ako bi ti navijao za Zrinjski?
Ove starije sto spominjes necemo spominjati, dobro znas da je to rodjeno kao Velezovac, pa promijenise klub kao carapu![]()
Kao prvo miješaš kruške i jabuke, pitanje je bilo za Ultrase, za Ultrase sam i odgovorio, i onda ti spominješ neke ljude koje znaš iz zapdanog mostara da gledaju hajduk i dinamo na tv... Kao drugo nisam ja nikakva omladina. Kao treće .... ma neda mi se više pisat, glup sam što sam išta odgovorarao.
Budi mi pozdravljen.
ma i komunicirat s vama je kompleks izgledalet3 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:53Dobiju poklon titulu i umjesto da je proslave oni klanjaju neke dženaze Želji, dobiji sadaka lavor na poklon od države i umjesto da to proslave ko ljudi oni prozivaju navijače ŽeljeSoulEclipsee je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:39Haha cime se ti zamaras ..po tvojim postovima se vidi da si previse opterecen rivalima..nemoj se ljutiti..Evo ja ti od srca zelim da sto prije zavrsite stadion. @svrakino1921 polako nisu jos u toku,dok se upoznaju malo ...
![]()
i sve tako.
Ne , nisu to nikako kompleksi niže vrijednosti![]()
da ne spominjem neko prcanje "nemate svoj stadion" ili "podstanari1946", "migranti" , vidite to nisu kompleksi.... nego pitati ko će prije dovršiti svoj stadion e tttoooooo suuu kompleksi uuuuuuuuuuuuuu, a tek za plate pitat ma to su megakompleksi....
kakva bjeda od ljudi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Grad Mostar, popularnost klubova:
1) Velez (navijaju svi iz I. Mostara plus dede, nane i potajno mnogi ocevi i mame sadasnjih Ultrasa iz Z. Mostara)
2) Hajduk (navija vise od polovine Z. Mostara)
3) Dinamo (Navija malo manje od polovine Z. Mostara)
4) Ostali poput Zrinjskog, Rijeke, Osijeka i Intera iz Zapresica, navijaju u Z. Mostaru kao dopunski klub nakon gore pobrojanih.
Recite ako sta nije tacno?

1) Velez (navijaju svi iz I. Mostara plus dede, nane i potajno mnogi ocevi i mame sadasnjih Ultrasa iz Z. Mostara)
4) Ostali poput Zrinjskog, Rijeke, Osijeka i Intera iz Zapresica, navijaju u Z. Mostaru kao dopunski klub nakon gore pobrojanih.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Zar ovaj Sabrija nije kaznjen, jer nije svirao penal za Tuzlu na Grbavici u martu kad su igrali?
U onon emisiji rekose cist penal nije sviran. Znaci zataskano, idemo dalje
since 1973
Pa ovdje ste svaki dan pisali izbjeglice,podstanari ajde fukare gledajte svoj klub i molite Boga kao sto radite svaki dan da vas neki kralj banana kupilet3 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:53Dobiju poklon titulu i umjesto da je proslave oni klanjaju neke dženaze Želji, dobiji sadaka lavor na poklon od države i umjesto da to proslave ko ljudi oni prozivaju navijače ŽeljeSoulEclipsee je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:39Haha cime se ti zamaras ..po tvojim postovima se vidi da si previse opterecen rivalima..nemoj se ljutiti..Evo ja ti od srca zelim da sto prije zavrsite stadion. @svrakino1921 polako nisu jos u toku,dok se upoznaju malo ...
![]()
i sve tako.
Dobro si, bijeda od ljudi koja na proslavi poklon titule klanja dženaze drugim klubovimaDenchi je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:59ma i komunicirat s vama je kompleks izgledalet3 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:53Dobiju poklon titulu i umjesto da je proslave oni klanjaju neke dženaze Želji, dobiji sadaka lavor na poklon od države i umjesto da to proslave ko ljudi oni prozivaju navijače ŽeljeSoulEclipsee je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:39
Haha cime se ti zamaras ..po tvojim postovima se vidi da si previse opterecen rivalima..nemoj se ljutiti..Evo ja ti od srca zelim da sto prije zavrsite stadion. @svrakino1921 polako nisu jos u toku,dok se upoznaju malo ...
![]()
i sve tako.
![]()
![]()
da ne spominjem neko prcanje "nemate svoj stadion" ili "podstanari1946", "migranti" , vidite to nisu kompleksi.... nego pitati ko će prije dovršiti svoj stadion e tttoooooo suuu kompleksi uuuuuuuuuuuuuu, a tek za plate pitat ma to su megakompleksi....
kakva bjeda od ljudi
To nidje na svijetu nema
TI kad bi slucajno posao u Mostar zavrsio bi u Brckom, koga ces ti bola znat iz Z.MostaraSteven11 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:59Grad Mostar, popularnost klubova:
![]()
Ko vas je bio u Konjicu jesu li Boysi ?
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Za koji klub je navijao tvoj tata?
Pa on kaze da je navijao za Velez, navijali su svi za Velez, citav Mostar, regija ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.