RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

dejavu
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la dejavu » 29 jul 2020, 10:43

upad za novu ligu :P
PL BiH Fantasy 20/21 prijave u toku :arrow:

viewtopic.php?f=162&t=15174

Velez 2/4
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

I98I
Kontakt:

Post Postao/la I98I » 29 jul 2020, 14:25

Mostar U Srcu Velez Do Groba!

"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"

Tito partija Velezova Armija!

SaMoVelez
Kontakt:

Post Postao/la SaMoVelez » 29 jul 2020, 14:37

Sabrija Topalović, sudijska krpa koja dobija utakmice koje se moraju režirati. Slobodno ostavite svaku nadu Rođeni moji, ovaj debil će otimati iz usta.
Mamu mu ebem debilsku.
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 29 jul 2020, 15:30

SaMoVelez je napisao/la:
29 jul 2020, 14:37
Sabrija Topalović, sudijska krpa koja dobija utakmice koje se moraju režirati. Slobodno ostavite svaku nadu Rođeni moji, ovaj debil će otimati iz usta.
Mamu mu ebem debilsku.
Pusti te suplje bgti, uvijek kukamo cim saznamo ko sudi i seremo nema nista od bodova. Izadji na teren, budi bolji, bori se ko lav za svaku loptu i bodovi nece biti upitni.
Forzza Velez

SaMoVelez
Kontakt:

Post Postao/la SaMoVelez » 29 jul 2020, 15:37

ManciniLevatKlasican je napisao/la:
29 jul 2020, 15:30
SaMoVelez je napisao/la:
29 jul 2020, 14:37
Mamu mu ebem debilsku.
Pusti te suplje bgti, uvijek kukamo cim saznamo ko sudi i seremo nema nista od bodova. Izadji na teren, budi bolji, bori se ko lav za svaku loptu i bodovi nece biti upitni.
Ti češ mi pričati o Sabriji Topalovicu i ostalim kriminalcima iz sudijske organizacije. Čuj šuplja, frajer nas klao po federalnoj gdje je stigo, sisoje mu je dao kamaru para one godine da uđe u ligu. Najodvratniji sudija uz onog smrada iz Banovica. Evi ja im **** mater obojici taman da sviraju ko Kolina.
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 29 jul 2020, 15:44

Razumno, ali ostavit cemo psovke za poslije utakmice ako nas syebe.
Do tad forzamo ispred TV-a :D

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 29 jul 2020, 17:02

Pred početak prvenstva volio bih da čujem vaša mišljenja o prvih pet kola (koliko bodova), i da li Feđa ima dovoljno kredita ako (ne daj Bože) krene nešto naopako?
Naravno kao i pitanje da li imamo kvalitetu da se zaletimo na Evropu ili nam fali još nešto?

Prvih pet kola:

Željezničar - Velež
Velež - Zrinjski
Široki - Velež
Velež - Krupa
Sarajevo - Velež

Ima ovde dosta objektivnih i kvalitetnih forumaša, pa bih volio čuti vaša mišljenja.
Ti si naša ljubav jedina!

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 29 jul 2020, 17:07

fudbalfudbal je napisao/la:
29 jul 2020, 17:02
Pred početak prvenstva volio bih da čujem vaša mišljenja o prvih pet kola (koliko bodova), i da li Feđa ima dovoljno kredita ako (ne daj Bože) krene nešto naopako?
Naravno kao i pitanje da li imamo kvalitetu da se zaletimo na Evropu ili nam fali još nešto?

Prvih pet kola:

Željezničar - Velež
Velež - Zrinjski
Široki - Velež
Velež - Krupa
Sarajevo - Velež

Ima ovde dosta objektivnih i kvalitetnih forumaša, pa bih volio čuti vaša mišljenja.
8 bodova cemo osvojiti, 9 plafon. Nazalost fale 3 igraca, od kojih Hasanovic, lijevi bek i stoper Sa ovim kadrom mozemo iznenaditi svakoga ali kontinuitet tesko. Prognoza: 5 pozicija. D

Daj Boze da pogrijesim, niko rahatniji od mene.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Haroni
Kontakt:

Post Postao/la Haroni » 29 jul 2020, 17:10

Kakvi bodovi, evo ti tačni rezultati ;) :

Željezničar - Velež 1:0
Velež - Zrinjski 2:1
Široki - Velež 2:2
Velež - Krupa 3:0
Sarajevo - Velež 2:0

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 29 jul 2020, 17:13

Oca mi mog.. o kakvim kreditima pričate a nije prvenstvo ni počelo..

Idemo jako i iz utakmice u utakmicu.

Puno povjerenje u Feđu i momke.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

I98I
Kontakt:

Post Postao/la I98I » 29 jul 2020, 17:15

8 bodova

Pobjeda protiv Skutora i Krupe, a remi protiv Listice i Zelje. Tesko da mozemo nesto na kosevu ali nadam se da grijesim. Prognoza: 4-5 pozicija

"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 29 jul 2020, 17:16

Sa zeljom se dobro potuci, fali im 5 6 igraca iz prve postave moze se ocekivati pobjeda
Protiv zrinjskog vjerovatno nerijeseno
Siroki uvijek nezgodan, prijateljske ih uzmemo al kad su takmicarske utakmice u pitanju redovno gubimo u gostima
Protiv krupe samo 3 boda dolazi u obzir
Sarajevo po meni najbolju ekipu ima u ligi, tako da ne ocekujem nista od te utakmice

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 29 jul 2020, 17:16

Ja sam nešto više uvjeren u pobijedu protiv Želje nego protiv Zrinjskog. Faliće nam sigurno ta podrška navijača. Ali vidjećemo.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 29 jul 2020, 17:18

RacioEmocionalan je napisao/la:
29 jul 2020, 17:13
Oca mi mog.. o kakvim kreditima pričate a nije prvenstvo ni počelo..

Idemo jako i iz utakmice u utakmicu.

Puno povjerenje u Feđu i momke.

Forum je da se diskutuje, da sagledas sve uglove koje ne mozes da vidis iz jednog pravca, ponekad i nasmijes ali konstruktivno raspravljas. Niko, prvi ja izmedju svih, niko ne dovodi u pitanje našu podršku i povjerenje.
Ponekada je dobro sagledavati šire teme. Zato sam i postavio, par pitanja da vidim šta raja misli. Nije širenje pesimizma niti nešto negativno.
Ti si naša ljubav jedina!

brandao
Kontakt:

Post Postao/la brandao » 29 jul 2020, 17:21

Nekih 10 bodova u prvih 5 kola su moja zelja,kao i vecini realnih navijaca Veleza.Dva preteska gostovanja u Sarajevu i jedno supertesko gostovanje u Sirokom,gdje se nadam da sa makar 4 boda izlazimo iz tih utakmica.Domace utakmice su vrlo vazne,dosta smo bodova prosuli na domacem terenu u prosloj sezoni,gdje su nam za dlaku izmakla evropska takmicenja.Mnogo ce toga ovisiti i o formi napadaca.Fejsal,iako me kupio svojom brzinom je jos uvijek enigma sa svojim napadackim potencijalom.Iskreno se nadam da ce eksplodirati i krenuti postizati golove vec od Grbavice.Cvijanovic,covjek od koga najvise ocekujem u napadu ove sezone je nase najvece pojacanje kako se vratio poslije povrede.Nadam se da su povrede iza njega,te da ce eksplodirati od postizanja golova.Za Brandaa su suvisne rijeci,preko njegove strane ce vrebati najveca opasnost po protivnicki gol.Za sredinu terena vec imamo dosta igraca,ja se nadam sa nesto brzim triom(Radovac-Prses-Vehabovic)da cemo brzo dolaziti do gola.Tako nesto smo vidjeli vec sada na prijateljskim utakmicama.Da ne bude sve bajno,odbrana nam je ocigledno slabija strana.Zvonic i Bobic su nazalost najslabija karika u ovoj ekipi i iskreno se nadam njihovom odlasku na kraju polusezone.Jedini razlog sto trenutno igraju jeste to sto su nasa djeca.Volio bih da me iznenade bar malo,da ne budu toliki kikseri kao sto znaju biti.U Fedju i ne sumnjam,vec sam negdje govorio da mu treba sati da radi i 5 godina,jer se pokazao kad je najvise trebalo prosle sezone.
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 29 jul 2020, 17:26

29 jul 2020, 17:18
Forum je da se diskutuje, da sagledas sve uglove koje ne mozes da vidis iz jednog pravca, ponekad i nasmijes ali konstruktivno raspravljas. Niko, prvi ja izmedju svih, niko ne dovodi u pitanje našu podršku i povjerenje.
Ponekada je dobro sagledavati šire teme. Zato sam i postavio, par pitanja da vidim šta raja misli. Nije širenje pesimizma niti nešto negativno.
Naravno druže, samo što je po meni suludo igrati se bodova. To je čista kladionica. Ali, samo vi, ne dajte se omesti. Ništa protiv.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

I98I
Kontakt:

Post Postao/la I98I » 29 jul 2020, 17:26

Haroni je napisao/la:
29 jul 2020, 17:10
Kakvi bodovi, evo ti tačni rezultati ;) :

Željezničar - Velež 1:0
Velež - Zrinjski 2:1
Široki - Velež 2:2
Sarajevo - Velež 2:0
Željezničar - Velež 1-1
Velež - Zrinjski 1-0
Široki - Velež 1-1
Sarajevo - Velež 2-1

Evo tacni rezultata :tralala:

Trapatoni
Kontakt:

Post Postao/la Trapatoni » 29 jul 2020, 17:32

29 jul 2020, 17:02

Prvih pet kola:

Željezničar - Velež
Velež - Zrinjski
Široki - Velež
Velež - Krupa
Sarajevo - Velež

Po meni bi trebali uzeti 11/15
Zeljo-Velez - 2 - Mada bit ce teska utakmica do bola, al eto nadam se minimalna pobjeda
Velez-Zrinjski- X - dosta zanimljiva utakmica
Siroki-Velez - 2 - znamo da na Pecari tesko dolazimo do pobjede, ali nadam se da ce Fedja prekinuti taj crni niz kao i na Grbavici
Velez-Krupa - 1 - ne treba ih podcjenjivati, ali sve osim pobjede bi za nas bio neuspjeh, pogotovo jer igramo kuci, a i imaju dugo putovanje
Sarajevo-Velez - X - realno svi bi bili zadovoljni bodom na Koševu

DieRoten
Kontakt:

Post Postao/la DieRoten » 29 jul 2020, 17:37

Glupa vam je prica. Ne brukajte se brojanjem bodova unaprijed. I sto ste pi.cke takve? Odmah skidamo gace Sarajevu je li? Fuj, kakvi ste vi navijaci, stid me :thumbdown:

I98I
Kontakt:

Post Postao/la I98I » 29 jul 2020, 17:41

DieRoten je napisao/la:
29 jul 2020, 17:37
Glupa vam je prica. Ne brukajte se brojanjem bodova unaprijed. I sto ste pi.cke takve? Odmah skidamo gace Sarajevu je li? Fuj, kakvi ste vi navijaci, stid me :thumbdown:
Niko se ne skida Sarajevu, nego treba biti realan, ljudi imaju najjacu ekipu u ligi. Ja se naravno nadam da pobjedimo sva 33 kola ali treba biti realan druze. Pozz

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.