PL BiH Fantasy 20/21 prijave u toku

viewtopic.php?f=162&t=15174
Velez 2/4
Pusti te suplje bgti, uvijek kukamo cim saznamo ko sudi i seremo nema nista od bodova. Izadji na teren, budi bolji, bori se ko lav za svaku loptu i bodovi nece biti upitni.
Ti češ mi pričati o Sabriji Topalovicu i ostalim kriminalcima iz sudijske organizacije. Čuj šuplja, frajer nas klao po federalnoj gdje je stigo, sisoje mu je dao kamaru para one godine da uđe u ligu. Najodvratniji sudija uz onog smrada iz Banovica. Evi ja im **** mater obojici taman da sviraju ko Kolina.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:30Pusti te suplje bgti, uvijek kukamo cim saznamo ko sudi i seremo nema nista od bodova. Izadji na teren, budi bolji, bori se ko lav za svaku loptu i bodovi nece biti upitni.
8 bodova cemo osvojiti, 9 plafon. Nazalost fale 3 igraca, od kojih Hasanovic, lijevi bek i stoper Sa ovim kadrom mozemo iznenaditi svakoga ali kontinuitet tesko. Prognoza: 5 pozicija. Dfudbalfudbal je napisao/la: ↑29 jul 2020, 17:02Pred početak prvenstva volio bih da čujem vaša mišljenja o prvih pet kola (koliko bodova), i da li Feđa ima dovoljno kredita ako (ne daj Bože) krene nešto naopako?
Naravno kao i pitanje da li imamo kvalitetu da se zaletimo na Evropu ili nam fali još nešto?
Prvih pet kola:
Željezničar - Velež
Velež - Zrinjski
Široki - Velež
Velež - Krupa
Sarajevo - Velež
Ima ovde dosta objektivnih i kvalitetnih forumaša, pa bih volio čuti vaša mišljenja.
RacioEmocionalan je napisao/la: ↑29 jul 2020, 17:13Oca mi mog.. o kakvim kreditima pričate a nije prvenstvo ni počelo..
Idemo jako i iz utakmice u utakmicu.
Puno povjerenje u Feđu i momke.
Naravno druže, samo što je po meni suludo igrati se bodova. To je čista kladionica. Ali, samo vi, ne dajte se omesti. Ništa protiv.fudbalfudbal je napisao/la: ↑29 jul 2020, 17:18Forum je da se diskutuje, da sagledas sve uglove koje ne mozes da vidis iz jednog pravca, ponekad i nasmijes ali konstruktivno raspravljas. Niko, prvi ja izmedju svih, niko ne dovodi u pitanje našu podršku i povjerenje.
Ponekada je dobro sagledavati šire teme. Zato sam i postavio, par pitanja da vidim šta raja misli. Nije širenje pesimizma niti nešto negativno.
Željezničar - Velež 1-1
fudbalfudbal je napisao/la: ↑29 jul 2020, 17:02Pred početak prvenstva volio bih da čujem vaša mišljenja o prvih pet kola (koliko bodova), i da li Feđa ima dovoljno kredita ako (ne daj Bože) krene nešto naopako?
Naravno kao i pitanje da li imamo kvalitetu da se zaletimo na Evropu ili nam fali još nešto?
Prvih pet kola:
Željezničar - Velež
Velež - Zrinjski
Široki - Velež
Velež - Krupa
Sarajevo - Velež
Ima ovde dosta objektivnih i kvalitetnih forumaša, pa bih volio čuti vaša mišljenja.
Niko se ne skida Sarajevu, nego treba biti realan, ljudi imaju najjacu ekipu u ligi. Ja se naravno nadam da pobjedimo sva 33 kola ali treba biti realan druze. Pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.