FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GOL! Zec pogađa glavom za vodstvo Željezničara.

Željo vodi. Nakon ubačaja Miličevića sa lijeve strane, Zec je matirao Selimovića glavom i doveo Plave u vodstvo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kako ce Zecina da mnoge usutka ove sezone 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sakrili loptu Jamala i MesaGosti za sada bezopasni. Teško dolaze do lopte.

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Pa trebalo ga je sutnut. Sutnuo je i on nas. Poletio na prvu priliku da ode kao da dosad nije zaradio za zivota.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Nova prilika za domaće, ali pokušaj Jamaka odlazi pored gola.
- MocMahale444
Naravno nogirati levata.StrikeWarzone je napisao/la: ↑29 jul 2020, 18:54Pa trebalo ga je sutnut. Sutnuo je i on nas. Poletio na prvu priliku da ode kao da dosad nije zaradio za zivota.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Ovo sa Jovanovićem je laž i patka, igra se tu neka igrica.
Prethodnih par mjeseci nije mogao potpisati jer nije mogao otići, i imao je ugovor s nama, svi nogometni savezi su jedinstveni, samo potpis igrača svojeručno može biti valjan, faks, kopije, nisu važeći.
Imao je pravo pregovarati ali potpisati ugovor nikako.
Potpisao nije, ovi ga nedaju ili pak neko iz kluba igra neku igricu s njim.
Kad smo već kod dresova, imao sam priliku sarađivati sa 3 kluba koji su se odlučili za NO1, i mogu reći da sam iznenađen materijalom, kvalitetom a posebno dizajnom.
Pljuvati nešto je najlakše, cijena je pristojna, imam već dva dresa od njih i znam šta govorim.
A kad je dizajn u pitanju, pogledajte zadnje dresove Gradine iz Srebrenika, sa motivom grada, usklađeno sve, Macron je ipak brend, ali ja ne bi u budućnosti od ove firme bježao.
Prethodnih par mjeseci nije mogao potpisati jer nije mogao otići, i imao je ugovor s nama, svi nogometni savezi su jedinstveni, samo potpis igrača svojeručno može biti valjan, faks, kopije, nisu važeći.
Imao je pravo pregovarati ali potpisati ugovor nikako.
Potpisao nije, ovi ga nedaju ili pak neko iz kluba igra neku igricu s njim.
Kad smo već kod dresova, imao sam priliku sarađivati sa 3 kluba koji su se odlučili za NO1, i mogu reći da sam iznenađen materijalom, kvalitetom a posebno dizajnom.
Pljuvati nešto je najlakše, cijena je pristojna, imam već dva dresa od njih i znam šta govorim.
A kad je dizajn u pitanju, pogledajte zadnje dresove Gradine iz Srebrenika, sa motivom grada, usklađeno sve, Macron je ipak brend, ali ja ne bi u budućnosti od ove firme bježao.
Novi gol na Grbavici, Hajrić je sa 12-13 metara pogodio mrežu Selimovića.
StrikeWarzone je napisao/la: ↑29 jul 2020, 18:54Pa trebalo ga je sutnut. Sutnuo je i on nas. Poletio na prvu priliku da ode kao da dosad nije zaradio za zivota.
I ja se slazem, treba se nastavit sa šutanjem tamo dje smo stali prije godinu i po.

Vico, moze li liga po pola?
Mrsko mi pisat i sad ulazit u rasprave, ali ima nekih stvari iza kulisa zbog kojih nije zasluzio da ga se sutne
Mozda poslije napisem koju

Idemo masino

Mozda poslije napisem koju

Idemo masino

Zec se dobro snalazi u gužvi pred golom TOŠK-a i ostavlja loptu za Hajrića koji lagano pogađa za 2:0.
Na drugoj strani velika prilika za Zeca. Gosti su imali dosta sreće, biće samo korner za Željezničar.
Kakva pitanja i kakve konstrukcije ljudi postavljaju,jel se zajebavate ili fakat ozbiljno,nadam se da je neka ironija.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Treba mu rec da ostavi malo za Veleza

Nakon kornera Anel Hajrić postiže pogodak za Plave.
Mujicu odbranio golman tj. poslao u korner i 3:0
Mujicu odbranio golman tj. poslao u korner i 3:0
Opasan Zec.
Možda i bude spreman za drugu polusezonu.
Možda i bude spreman za drugu polusezonu.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
-
- Kontakt:
Ja mislim da ce Juricic rijesiti subotnji duel. 1:0 rezultat, u drugom poluvremenu pada gol