FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FK Željezničar, drugo poluvrijeme: Erić - Stevanović, Kosorić, Ikić, Šehić - Hajdarević, Sadiković - Blažević, Bekrić, Stanić - Lendrić.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Samo da Zeko bude zdrav, uz Štilu ako bude spreman, i ostale Željine tigrove da ih u subotu predjemo k'o plitak potok. Digli su se mnogo
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Jedno je kad dovedes igraca das mu ugovor na 3g pa ga sutnes nakon pola godine sto je radila prosla uprava. Jovanovica niko nije sutnuo,sam je odlucio i odletio na prvu priliku da ide vani tj. da se vrati, pa bi on kao sad ostao al eto ima ugovor s klubom vec. Pa nije niko levat da te neko placa a da ti igras za drugi klub.Opijum je napisao/la: ↑29 jul 2020, 18:58StrikeWarzone je napisao/la: ↑29 jul 2020, 18:54Pa trebalo ga je sutnut. Sutnuo je i on nas. Poletio na prvu priliku da ode kao da dosad nije zaradio za zivota.
I ja se slazem, treba se nastavit sa šutanjem tamo dje smo stali prije godinu i po.![]()
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Velezova najveca sansa ce biti korneri
Mnogima je muka zbog Zelje. Cekaju poraze i kikseve.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ko sve ne moze igrati protiv Veleza?
Vidis, ja bas mislim da ce im to biti najmanja sansa, a da ce nasi korneri njima biti glavobolja
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Stanić koristi centaršut Blaževića, ali Strika brani njegov udarac.
Uf, uf Irfoni
Uf, uf Irfoni
- kerimatomic1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bukvalno kombinovani sastav ce nam izaci u subotu,ali nema veze.Steta sto je ovakva situacija sa Zecom jer vidi se da je veliki znalac,kad svi budu na okupu uz mozda jos poneko ime bice to dobro.Cak mislim da Stanic trenutno vise pokazuje od parmaka Veselinovica, bice zanimljivo Blazevica pratiti u vezi.Konacno imamo i klupu kako treba
Newgeneration1921 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 19:41Bukvalno kombinovani sastav ce nam izaci u subotu,ali nema veze.Steta sto je ovakva situacija sa Zecom jer vidi se da je veliki znalac,kad svi budu na okupu uz mozda jos poneko ime bice to dobro.Cak mislim da Stanic trenutno vise pokazuje od parmaka Veselinovica, bice zanimljivo Blazevica pratiti u vezi.Konacno imamo i klupu kako treba

-
- Kontakt:
GOL! Bekrić ubacuje iz kornera, a Lendrić pogađa za 4:0.
Steta pa se raspadamo, da nije tako deset bi im dali.
Naprijed Zeljo ljubavi moja!
Naprijed Zeljo ljubavi moja!
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ma može Ante krilo igrat. Pa je on čitavu karijeru na ofanzivnijim pozicijama igrao do ljeta 2019. kada je prekomandovan na beka. Vazda je igrao špica i krilo. Evo par članaka o njemu od prije nekoliko godina:
Hajdukov wunderkind je hitar poput Zlatka Vujovića, a bit će bolji strijelac
https://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/h ... ac-3110717
Još jedan o Blažu:Mladi napadač (1996. godište) bio je svojedobno označen kao jedan od najvećih potencijala omladinskog pogona Hajduka, ali nije na Poljudu pristao na uvjete ponuđenog novog ugovora, pa je tako razlaz bio očekivan.
Posebnu pozornost na sebe skrenuo je kao kadet baš dok je njegovu generaciju trenirao Igor Tudor, kada je zabio Interu, Manchester Cityu i Zenitu, a "bijeli" su u jakoj konkurenciji u Donecku osvojili drugo mjesto
Hajdukov wunderkind je hitar poput Zlatka Vujovića, a bit će bolji strijelac
https://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/h ... ac-3110717
Blažević je asistirao za Lendrića koji je pogodio mrežu Strike.
Petarda
Petarda
- MocMahale444
E duse drage kad vam rekoh da ante moze na krilo neki su se keslali.
Samo da ih pozdravim.

Samo da ih pozdravim.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Hajdarević je dobio jednu loptu i savladao golmana gostiju. Željo vodi 6:0.
Sto su forumasi vise u crnjaku, to ekipa bolje igra
Prosle sezone 1:1 u prijateljskoj sa Toskom da se podsjetimo

Prosle sezone 1:1 u prijateljskoj sa Toskom da se podsjetimo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.