Idemo odma odmasvrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 19:45Cuj i poslovne prostore da oni uzimaju rentu ili onaj Vijetnamac milijarder
Sta je ovo ljudi
Jel ovo moguce
![]()
![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Moze nam sesvrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 19:45Cuj i poslovne prostore da oni uzimaju rentu ili onaj Vijetnamac milijarder
Sta je ovo ljudi
Jel ovo moguce
![]()
![]()
![]()
![]()
Bahati bahati pitari
Stadion kosevo-najperspektivniji stadion u BiH
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ovaj Lendric ce biti najbolji napadac u ovoj sezoni PLBiH.
jestesvrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 19:45Cuj i poslovne prostore da oni uzimaju rentu ili onaj Vijetnamac milijarder
Sta je ovo ljudi
Jel ovo moguce
![]()
![]()
![]()
![]()
ostali ste mali
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mislis da moze za 1-2 kola nabiti toliko golova da ga niko nece stici do kraja
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- svrakino1921
- Kontakt:
Tsko jeFrancescoTotti je napisao/la: ↑29 jul 2020, 19:52Moze nam sesvrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 19:45Cuj i poslovne prostore da oni uzimaju rentu ili onaj Vijetnamac milijarder
Sta je ovo ljudi
Jel ovo moguce
![]()
![]()
![]()
![]()
Bahati bahati pitari![]()
Stadion kosevo-najperspektivniji stadion u BiH
- svrakino1921
- Kontakt:
10 500 natkrivenih mjestaDenchi je napisao/la: ↑29 jul 2020, 19:53jestesvrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 19:45Cuj i poslovne prostore da oni uzimaju rentu ili onaj Vijetnamac milijarder
Sta je ovo ljudi
Jel ovo moguce
![]()
![]()
![]()
![]()
ostali ste mali
![]()
To samo veliki imaju
Pišu portali
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
NAJVEĆI STADIONsvrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 20:0210 500 natkrivenih mjestaDenchi je napisao/la: ↑29 jul 2020, 19:53jestesvrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 19:45Cuj i poslovne prostore da oni uzimaju rentu ili onaj Vijetnamac milijarder
Sta je ovo ljudi
Jel ovo moguce
![]()
![]()
![]()
![]()
ostali ste mali
![]()
To samo veliki imaju
TO samo veliki imaju
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Cuj to, nece valjda proci pripreme sa plavima, oni mu sve plate(doduse ne bas sve, al nije ni bitno) i on tako ode pred pocetak lige?
Sram da ga bude.
- svrakino1921
- Kontakt:
Mozete mislit
Izgleda pitari misle jednu tribinu radit i to izgleda istok
I to temelje na atletskoj stazi
Nsravno ovsj istok ce srusit
I onda ce teren pomjerit prema zapadu
Ustvari jedan dio terena ce bit na atletskoj stazi
I kao istok i zapad ce bit bez atletske staze
A sjever i jug ce kasnije radit
A i ako ostanu u krivu nikakav problem
I hoce akcije da prave akcije kao sto smo mi pravili sa navijacima
Oni ce napravit frankestajna gore
Ja budala

Ja budala
fulio si temusvrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 20:12Mozete mislit
Ja budala
![]()
![]()
![]()
![]()
viewtopic.php?f=99&t=85&start=414360
- tutankamon1905
- Kontakt:
Iz Sarajeva nisi izašo, garantiram. Kakav bola Mostar i ti, imo bi bar 100 slika iz Mostara da se pohvališ jer to bi ti bila kao ekskurzija.Steven11 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 16:43Jesam, jesam, pio kafu ispod mosta, a pored bili tvoj dedo i nana.tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 16:35Kolko kancerogenih trolera na jednom forumu ovo je nevjerovatno
Bola takvi kao ti već u vrapčićima dobiju po labrnji..nisi ti mogo dobacit do starog mosta. Eventualno ako ti je neko sliku pokazo
Probaj i ti jednom, ne ujeda niko.
Ne sekiraj se ti za mene, ja je pijem u svakom dijelu svog grada bez ikakvih problema. Problema imaju samo genijalci poput tebe s takvim debilnim razmisljanjem. On ce iz nekog sarajevskog zaostalog naselja govorit nekom gdje ce kavu pit u svom gradu
Eto čime se oni baveDenchi je napisao/la: ↑29 jul 2020, 20:14fulio si temusvrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 20:12Mozete mislit
Ja budala
![]()
![]()
![]()
![]()
viewtopic.php?f=99&t=85&start=414360
Milion svojih problema, oni o nama
Čak i znaju projekte o kojim mi nismo upućeni
Iako cesto upadnem da vidim kakvih informacija korisnih ima o nasoj ligi uopste, skontam da je ovaj forum postao tako toksican, gdje se seljadija prepire ko ima bolji krov na tribini od 3k mjesta. Pogotovo sarajlije, koje su svima vise na vrh kurtza. Pa ne bi da u drzavi 3 anfielda imamo. Kako ste jadni i kako vam je dosadno u zivotu, pa to nema nigdje. 
ma nije, samo ulaziš baš tu gdje su neke varnice, a uželjeli se svi pa malo prekomjerno serendamo....DieRoten je napisao/la: ↑29 jul 2020, 20:23Iako cesto upadnem da vidim kakvih informacija korisnih ima o nasoj ligi uopste, skontam da je ovaj forum postao tako toksican, gdje se seljadija prepire ko ima bolji krov na tribini od 3k mjesta. Pogotovo sarajlije, koje su svima vise na vrh kurtza. Pa ne bi da u drzavi 3 anfielda imamo. Kako ste jadni i kako vam je dosadno u zivotu, pa to nema nigdje.![]()
odeš na Muzika ili Ljepotice momentalno padneš u sevdah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.