let3 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 16:38
Na jednu obicnu opasku da pojedini slavili titule tako što su klanjaju dženaze drugima (umobolno, složit ces se), ti si za dva posta došao do nekog virtualnog pišanja po drugim kolegama forumašima ili šta vec
Znaš i sam da si kompleksaš koji nema argumenata, pa u neostatku istih kreneš srljati u uvrede na licnoj bazi tipa "pichke, bjeda, manjak intelekta, mali mozgovi" i slicno... a ja samo iznosim cinjence i nista vise.
Nisam kriv, šta ja mogu kad su cinjenice poteške
pojedini slave titule tako što slave titule, odgovoriti na prcanje rivala(koji je počeo prcanje na takav način) je sasvim legitimno među navijačkim skupinama, vas jedino boli što:
a)nemate titule godina 8
b)kontra-prcanje sa dženazom je obišlo državu i šire
c)nećete skoro ništa osvojiti tako da odgovora nema
d)sve navedeno
kada spominješ takvo što(kontra-prcanje, odgovor na nešto) bitno je spomenuti zbog čega se to radi, pošto si to prešutio tvoja namjera je bila da pomutiš vodu svojim tumačenjem, a kad ti neko osujeti takve namjere jednom slikom, može se zbilja reći da si okusio "golden shower"
te riječi koje si naveo ja koristim da opišem hrabrost grupe koja podržava upotrebu vatrenog oružja, bombi, nasrta na javna prevozna sredstva ovog grada, koja je na platnom spisku uprave, koja se tuče sa drugim svojim tribinama, koja je izgubila glavni trans i ne poštuje kodeks, a takođe redovno pravi gafove iz pravopisa na transovima, a i klubska administracija ih prati gafovima na natpisima u salonima, stadionu itd. što svjedoči o intelektu tj. manjku istog

to su sve činjenice kao što znaš
ako ti nešto dušu tišti a ti to napusti

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače