Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

CroCop
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la CroCop » 29 jul 2020, 16:18

Steven11 je napisao/la:
29 jul 2020, 16:07
CroCop je napisao/la:
29 jul 2020, 16:02
Steven11 je napisao/la:
29 jul 2020, 15:59
Grad Mostar, popularnost klubova:

1) Velez (navijaju svi iz I. Mostara plus dede, nane i potajno mnogi ocevi i mame sadasnjih Ultrasa iz Z. Mostara)
2) Hajduk (navija vise od polovine Z. Mostara)
3) Dinamo (Navija malo manje od polovine Z. Mostara)
4) Ostali poput Zrinjskog, Rijeke, Osijeka i Intera iz Zapresica, navijaju u Z. Mostaru kao dopunski klub nakon gore pobrojanih.

Recite ako sta nije tacno?

😜
TI kad bi slucajno posao u Mostar zavrsio bi u Brckom, koga ces ti bola znat iz Z.Mostara
Ko vas je bio u Konjicu jesu li Boysi ? :urnebes:
Pa znam, neces vjerovati svu trojicu koji su vidjeli stari most uzivo....

i da, upoznao sam ih na Poljudu :)
Sad ti pogotovo vjerujem :urnebes:
Nisi ti vidio dalje od Sarajeva, ne dipr
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 29 jul 2020, 16:19

Plavac87 je napisao/la:
29 jul 2020, 16:16
Evander je napisao/la:
29 jul 2020, 16:00
Plavac87 je napisao/la:
29 jul 2020, 15:29
Čestitke pitarima. :salut:
Hvala.
Abd, da i vi cim prije zavrsite jug i zapad.
Hvala, hvala. Ovo su stvari gdje ne bi trebalo biti zlobe, bar ne previse. Za opste dobro i budućnost nase djece.

FrancescoTotti je napisao/la:
29 jul 2020, 16:08
Plavac87 je napisao/la:
29 jul 2020, 15:54
Konačno neosporiv fakt da je 5arajevo uvijek bilo sda klubić. Da se više ne peglamo i da ne prozivate ostale.

5arajevo horde Bog i "čaršija"
Neka živi nasa stranka sda

:bih:
Neosporiv fakt.

Sarajevo ima svoj stadion.
Sarajevo ima svoju akademiju.

A vi kako te?
Momak ti si zalutao ovdje. Skroz druga tema. :rol:
E vala neka sam i ovo docekao od Plavca, od mene... :salut:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 29 jul 2020, 16:19

UstanikSBII je napisao/la:
29 jul 2020, 15:44
Steven11 je napisao/la:
29 jul 2020, 15:31
Mostarwolf1981 je napisao/la:
29 jul 2020, 15:22
Al kad rece od 2000 god se navija samo za zrinjski, prosle godine sam pricao sa trojicom momaka koji kako kazu, svakog vikenda kad igra Hajduk zapale u Split zajedno s bracom ili ocevima :D na pitanje sto ne idu na tekme zrinjskog umjesto Hajduka odgovore mi da navijaju za Hajduk, a zrinjski samo prate onako :rol:
Takodjer nekoliko radnika MUP-a kazu kako idu na tekme Dinama kad mogu jer navijaju za njega, a zrinjski prate na tv ili preko rezultata :rol:
Ko zna koliko ih je jos takvih, al eto na ovom forumu svaki dan cujemo nesto novo.
Ma malo se prave 'englezi'... mislim sigurno da ima individualno primjera da zaista prate Zrinjski vise od Hajduka ili Dinama, ko oni u anketi u BL, ali imam dojam da je to manjina... i ova slika sto je postavio Ultras na Poljudu, to je vjerovatno onaj dio Ultrasa sto navija za Dinamo i pripadnici su BBB Mostar :)
Pa pola Sarajeva navija za Želju a ostala pola za Novi Pazar Sarajevo prate onako kad dodu za vikend iz Sandžaka ako neigra Novi Pazar.
Jeh et ti mi znas to.. Dosao u Rajvosa kad je cuo ezan mislio teroristicki napad..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jul 2020, 16:21

let3 je napisao/la:
29 jul 2020, 16:16
Denchi je napisao/la:
29 jul 2020, 16:14
let3 je napisao/la:
29 jul 2020, 16:13
:rol: :rol: sjoo Denchia pichoke što se upalio ko tetkica na ovim vrućinama :mrgreen:
malo da te pišnem, da te rashladim :shh: :wave:
Ma ja to u prolazu malo bacim piš po vama vijetnamskim kompleksašima :kafa: šta odmah :plac: pichko :wave:
a šteta ne možeš dobacit kad ste ispod nas jbg :rol: :urnebes: šuti i trpi :tralala:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 jul 2020, 16:23

Denchi
Neka te bolan sa tim virtualnim pišanjima po forumima, budalo jedna iskompleksirana.
Ugledaj se na mene gospodina , progovori koju pametnu :kafa:

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 29 jul 2020, 16:24

CroCop je napisao/la:
29 jul 2020, 16:18
Steven11 je napisao/la:
CroCop je napisao/la:
29 jul 2020, 16:02

TI kad bi slucajno posao u Mostar zavrsio bi u Brckom, koga ces ti bola znat iz Z.Mostara
Ko vas je bio u Konjicu jesu li Boysi ? :urnebes:

Pa vidio sam Stari most uzivo npr.. jesi ti? Jesi primijetio da tamo ljudi nisu tamniji?
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 29 jul 2020, 16:26

marconato je napisao/la:
29 jul 2020, 13:34
Baader je napisao/la:
29 jul 2020, 13:22
Posjeta Vojvodine je zaqrac. Rang Veleža i Zrinjskog, a grad pet puta veći i jedan klub. Sramotna je liga u Srbiji, po svemu.
Sramotno je igrati LŠ i LE?!
Jedan ili dva kluba nisu cijela liga. Kada izuzmeš Zvezdu, stanje je katastrofalno s obzirom da na veličinu države.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jul 2020, 16:27

let3 je napisao/la:
29 jul 2020, 16:23
Denchi
Neka te bolan sa tim virtualnim pišanjima po forumima, budalo jedna iskompleksirana.
nadam se da stojiš u stavu mirno dok razgovaraš s navijačem Šampiona države cjele :D
nažalost tvoj manjak intelekta se očituje u tvom izboru podrške malom radničkom klubu
na jedan običan upit o roku završetka stadiona, toliko kmečanja,vaši mali mozgovi ne mogu još da procesiraju informacije...
žalosno zbilja :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 29 jul 2020, 16:31

Derdiyok je napisao/la:
29 jul 2020, 14:37
Lutvo laje, karavani prolaze.
Mancini je napisao/la:
29 jul 2020, 13:57
marconato je napisao/la:
29 jul 2020, 13:34

Sramotno je igrati LŠ i LE?!
Sramotno je veličati ratne zločince i davati dresove istim.
Auch.
Kakve veze ima Lutvo koji laje i karavane koje prolaze sa veličanjem ratnih zločinaca i davanjem dresova istim?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 29 jul 2020, 16:32

Stanje u zapadnom Mostaru je daleko od "čistog" po pitanju Hajduka ili Dinama, ali sigurno značajno/nemjerljivo bolje za Zrinjski nego prije 15ak godina. Doduše, u odnosu na period od prije 15ak godina, ni teoretski ni praktično ne može biti gore, if you know what I mean :mrgreen:

Elem, lijepo se Ultrasi čiste od tih zaostavština i to će sigurno biti ok kod njih.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 29 jul 2020, 16:35

Kolko kancerogenih trolera na jednom forumu ovo je nevjerovatno :rol:
Steven11 je napisao/la:
29 jul 2020, 16:24
CroCop je napisao/la:
Steven11 je napisao/la:

Pa vidio sam Stari most uzivo npr.. jesi ti? Jesi primijetio da tamo ljudi nisu tamniji?
Bola takvi kao ti već u vrapčićima dobiju po labrnji..nisi ti mogo dobacit do starog mosta. Eventualno ako ti je neko sliku pokazo

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 jul 2020, 16:38

Denchi je napisao/la:
29 jul 2020, 16:27
let3 je napisao/la:
29 jul 2020, 16:23
Denchi
nadam se da stojiš u stavu mirno dok razgovaraš s navijačem Šampiona države cjele :D
nažalost tvoj manjak intelekta se očituje u tvom izboru podrške malom radničkom klubu
na jedan običan upit o roku završetka stadiona, toliko kmečanja,vaši mali mozgovi ne mogu još da procesiraju informacije...
žalosno zbilja :kafa:
Na jednu obicnu opasku da pojedini slavili titule tako što su klanjaju dženaze drugima (umobolno, složit ces se), ti si za dva posta došao do nekog virtualnog pišanja po drugim kolegama forumašima ili šta vec :D
Znaš i sam da si kompleksaš koji nema argumenata, pa u neostatku istih kreneš srljati u uvrede na licnoj bazi tipa "pichke, bjeda, manjak intelekta, mali mozgovi" i slicno... a ja samo iznosim cinjence i nista vise.

Nisam kriv, šta ja mogu kad su cinjenice poteške :kafa:

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 29 jul 2020, 16:43

tutankamon1905 je napisao/la:
29 jul 2020, 16:35
Kolko kancerogenih trolera na jednom forumu ovo je nevjerovatno :rol:
Steven11 je napisao/la:
29 jul 2020, 16:24
CroCop je napisao/la:

Bola takvi kao ti već u vrapčićima dobiju po labrnji..nisi ti mogo dobacit do starog mosta. Eventualno ako ti je neko sliku pokazo
Jesam, jesam, pio kafu ispod mosta, a pored bili tvoj dedo i nana.

Probaj i ti jednom, ne ujeda niko.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 29 jul 2020, 16:44

Nas najveci klub ima svoj najveci stadion u drzavi

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 jul 2020, 16:46

TheIvicnjak je napisao/la:
29 jul 2020, 16:44
Ništa on nema svoje, sirotinja ko što je i dosad bio.
Plus, niko ga ne voli osim došljaka i komunalnih radnika :kafa:

Goodman
Kontakt:

Post Postao/la Goodman » 29 jul 2020, 16:55

Vicini pušikurci 1946.
"Isplatio se sav trud koji smo moj tim i ja uložili u proteklom periodu. Zahvaljujem se svima koji su nam pomogli, a još više onima koji nisu. Vrlo dobro znamo da smo sve ovo uspjeli sami, bez bilo kakve vanjske pomoći i lobija. Klub i navijači zajedno - baš onako kako i treba! Nadamo se da ćemo što prije završiti pregovore i procedure te da od naredne godine Koševo postaje naše", rekla je Buljubašić za zvaničnu web stranicu FK Sarajevo.
:urnebes: :rol:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 jul 2020, 16:56

A sad bez zahebancije, je li realno da je pojedinim komsijama toliko krivo sto Sarajevo dobija svoj dom?
Mislim, sta vi imate od toga je li taj stadion gradski ili vlasnistvo FKS?
Isto kao da bi meni bilo krivo sto ste vi napravili istok. Cak sta vise, drago mi je da se gradi infrastruktura.
U zemlji gdje nas kradu sa svih strana i trpaju u svoje dzepove, valjda bi svima koji prate sport, trebalo biti drago kad se nesto pozitivno desi, bilo to da Velez pravi stadion, Zeljeznicar pravi stadion, Sarajevo dobija stadion....

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jul 2020, 16:57

let3 je napisao/la:
29 jul 2020, 16:38

Na jednu obicnu opasku da pojedini slavili titule tako što su klanjaju dženaze drugima (umobolno, složit ces se), ti si za dva posta došao do nekog virtualnog pišanja po drugim kolegama forumašima ili šta vec :D
Znaš i sam da si kompleksaš koji nema argumenata, pa u neostatku istih kreneš srljati u uvrede na licnoj bazi tipa "pichke, bjeda, manjak intelekta, mali mozgovi" i slicno... a ja samo iznosim cinjence i nista vise.

Nisam kriv, šta ja mogu kad su cinjenice poteške :kafa:
pojedini slave titule tako što slave titule, odgovoriti na prcanje rivala(koji je počeo prcanje na takav način) je sasvim legitimno među navijačkim skupinama, vas jedino boli što:
a)nemate titule godina 8
b)kontra-prcanje sa dženazom je obišlo državu i šire
c)nećete skoro ništa osvojiti tako da odgovora nema
d)sve navedeno

kada spominješ takvo što(kontra-prcanje, odgovor na nešto) bitno je spomenuti zbog čega se to radi, pošto si to prešutio tvoja namjera je bila da pomutiš vodu svojim tumačenjem, a kad ti neko osujeti takve namjere jednom slikom, može se zbilja reći da si okusio "golden shower" :D

te riječi koje si naveo ja koristim da opišem hrabrost grupe koja podržava upotrebu vatrenog oružja, bombi, nasrta na javna prevozna sredstva ovog grada, koja je na platnom spisku uprave, koja se tuče sa drugim svojim tribinama, koja je izgubila glavni trans i ne poštuje kodeks, a takođe redovno pravi gafove iz pravopisa na transovima, a i klubska administracija ih prati gafovima na natpisima u salonima, stadionu itd. što svjedoči o intelektu tj. manjku istog ;) to su sve činjenice kao što znaš :D

ako ti nešto dušu tišti a ti to napusti :kafa:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jul 2020, 16:57

Evander je napisao/la:
29 jul 2020, 16:56
A sad bez zahebancije, je li realno da je pojedinim komsijama toliko krivo sto Sarajevo dobija svoj dom?
Mislim, sta vi imate od toga je li taj stadion gradski ili vlasnistvo FKS?
Isto kao da bi meni bilo krivo sto ste vi napravili istok. Cak sta vise, drago mi je da se gradi infrastruktura.
U zemlji gdje nas kradu sa svih strana i trpaju u svoje dzepove, valjda bi svima koji prate sport, trebalo biti drago kad se nesto pozitivno desi, bilo to da Velez pravi stadion, Zeljeznicar pravi stadion, Sarajevo dobija stadion....
Sumnjam da je nekom krivo, vise je zajebancija
Svaka cast i cestitke ;)
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jul 2020, 17:00

let3 je napisao/la:
29 jul 2020, 16:46
TheIvicnjak je napisao/la:
29 jul 2020, 16:44
Ništa on nema svoje, sirotinja ko što je i dosad bio.
Plus, niko ga ne voli osim došljaka i komunalnih radnika :kafa:
poštujem tvoje mišljenje jer dolazi iz mjesta boli, iako je netačno
imamo više članova, što svjedoči o većem broju navijača...

:kafa:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, benko21, gh0stHZ, Google [Bot], GradKamena2, soe i 54 gosta.