Garant ga opet onaj Ulica novinar pitao.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne kontas buraz, Australac je dosao da igra pola godine i znalo se na kraju sezone da ide i tu je kraj price. Klub je pristao da igra pola godine, opet ponavljam pola godina, sto posto iz razloga jer je duplo bolji igrac od ostalih na njegovoj poziciji. Nismo ga puno gledali nazalost pa ce neki rec da nije toliko bolji igrac, ali ne bi niko placao igraca “onako” kao sto su placali njega u karijeri, niko u nasoj ligi nije imao tu platu nit ce je imat narednih deset godina.StrikeWarzone je napisao/la: ↑29 jul 2020, 19:31Jedno je kad dovedes igraca das mu ugovor na 3g pa ga sutnes nakon pola godine sto je radila prosla uprava. Jovanovica niko nije sutnuo,sam je odlucio i odletio na prvu priliku da ide vani tj. da se vrati, pa bi on kao sad ostao al eto ima ugovor s klubom vec. Pa nije niko levat da te neko placa a da ti igras za drugi klub.Opijum je napisao/la: ↑29 jul 2020, 18:58StrikeWarzone je napisao/la: ↑29 jul 2020, 18:54
Pa trebalo ga je sutnut. Sutnuo je i on nas. Poletio na prvu priliku da ode kao da dosad nije zaradio za zivota.
I ja se slazem, treba se nastavit sa šutanjem tamo dje smo stali prije godinu i po.![]()
Pa eto odgovorio si sam sebizeljovac21 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 21:17Hoce li Ermin biti u konkurenciji u subotu? Sta je s njim? Cim igra znaci da je povreda iza njega ili?
Joj Ermina jes se nahajco. Ovako i ja kad ne guzim godinu pa ga utjeram jednom, al' na javi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.