Najveći kriminalac među "legendama" i najveća "legenda" među kriminalcima!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Najveći kriminalac među "legendama" i najveća "legenda" među kriminalcima!
-
Vjeverica777
- Kontakt:
Stvarno zar ima netko srama da nasu ligu opravdava? Pa covjece zadnja rupa smo , neznam sta vam treba vise je li mozda da cekamo kvalifikacije nasih klubova pa da krene paljba kako smo najlosiji....I likova sto govore kao JSL i HNL su kur.ac bez Dinama,Partizana,Zvezde pa jel onda i Bundesliga ju.rac bez Bayerna...pa dobro je gore jedan rekao da im je jos jedan takav klub kao npr Dinamo,Zvezda lige bi se uspoređivale sa Ruskom ili Portugalskom,pa ako su ostali za ku.rac oni su bar nesto napravili npr Osijek je u obje utakmice dobio PSV i izbacio ga,Vojvodina je izbacila Sampdoriu demolirala je u uzvratu,pa je.beni Belupo je pobjeđivao Aston Vilu...O Rijeci ne treba trošiti rijeci pobjede protiv Milana,izbacivali Stuttgart,Red Bull....dajte ljudi realnosti
čekaj blentovino, jel ti misliš da se taj Osijek može porediti sa PSV-om???? ili Voša sa Sampdoriom? Belupo i Vila?Vjeverica777 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:41Stvarno zar ima netko srama da nasu ligu opravdava? Pa covjece zadnja rupa smo , neznam sta vam treba vise je li mozda da cekamo kvalifikacije nasih klubova pa da krene paljba kako smo najlosiji....I likova sto govore kao JSL i HNL su kur.ac bez Dinama,Partizana,Zvezde pa jel onda i Bundesliga ju.rac bez Bayerna...pa dobro je gore jedan rekao da im je jos jedan takav klub kao npr Dinamo,Zvezda lige bi se uspoređivale sa Ruskom ili Portugalskom,pa ako su ostali za ku.rac oni su bar nesto napravili npr Osijek je u obje utakmice dobio PSV i izbacio ga,Vojvodina je izbacila Sampdoriu demolirala je u uzvratu,pa je.beni Belupo je pobjeđivao Aston Vilu...O Rijeci ne treba trošiti rijeci pobjede protiv Milana,izbacivali Stuttgart,Red Bull....dajte ljudi realnosti
jer to su sve različite galaxije, manje-više što ja marconatu govorim a on se opire, to što je neko na papiru jači, ne mora biti na terenu...nema garancija u fudbalu i sigurica, ko da bi kladionice ovako zarađivale da je to tako jednostavno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pidro svakako u Partizan ne bi prešao i da posalju ponudu (iz poznatih razloga). FKS je vec ranije dva puta CZ odbijso (Cimirot i Kovačević). Partizan i CZ jesu jaci od bilo kod tima kod nas to se ne spori, ali niko me ubijediti ne moze da bi se Vosa, Cuka ili TSC prosetali nasom ligomOrtega10 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:37$ је у & $ је у " ? ? на " ". На & " $ $ ".![]()
", $ $ је те сезоне " " " ". О ' " " " ? " & $ ". ?, " & % " ?...
' је & '. % ' $ га & " & тога " & је ? $. Та ' је " ' $ се о $ ? $ - $ " &, $ је " у ". - $ " " " оно % су " ?... - на ? је ? јасно $ је он своје у " $. " $ те сезоне је " " " " / " $ " ($ $) , ? то не ' " $ га " " ' за $ $ " % са $ $ у " "...
Просто, " $, " $ " " за " ".
" је " $ & се у " " " " "...
' $ се ? $ је " " $, " $ те " - " "...
-
Vjeverica777
- Kontakt:
Cuj blentovino ajd fino ...Sad umjesto Osijeka,Voše,Belupa stavi Zelju, Sarajevo, Zrinjski 3 nase najjace ekipe i onda reci tu teoriju kao lopta je okrugla i nema garancija fudbalu,u pravu si nema garancija osim u slucaju nasih klubova,ne prosipaj se bezveze jer bas nemas nikakve osnove da branis nesto neobranjivoDenchi je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:49čekaj blentovino, jel ti misliš da se taj Osijek može porediti sa PSV-om???? ili Voša sa Sampdoriom? Belupo i Vila?Vjeverica777 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:41Stvarno zar ima netko srama da nasu ligu opravdava? Pa covjece zadnja rupa smo , neznam sta vam treba vise je li mozda da cekamo kvalifikacije nasih klubova pa da krene paljba kako smo najlosiji....I likova sto govore kao JSL i HNL su kur.ac bez Dinama,Partizana,Zvezde pa jel onda i Bundesliga ju.rac bez Bayerna...pa dobro je gore jedan rekao da im je jos jedan takav klub kao npr Dinamo,Zvezda lige bi se uspoređivale sa Ruskom ili Portugalskom,pa ako su ostali za ku.rac oni su bar nesto napravili npr Osijek je u obje utakmice dobio PSV i izbacio ga,Vojvodina je izbacila Sampdoriu demolirala je u uzvratu,pa je.beni Belupo je pobjeđivao Aston Vilu...O Rijeci ne treba trošiti rijeci pobjede protiv Milana,izbacivali Stuttgart,Red Bull....dajte ljudi realnosti
jer to su sve različite galaxije, manje-više što ja marconatu govorim a on se opire, to što je neko na papiru jači, ne mora biti na terenu...nema garancija u fudbalu i sigurica, ko da bi kladionice ovako zarađivale da je to tako jednostavno![]()
Niko ne kaze da bi se prosetali, ali da bi bili prvi favoriti za osvajanje i da bi vrlo vjerovatno uzeli ligu, bi...Ne samo to, sve 3 ekipe bi bile medju 4 na tabeli.FoSte95 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:53Pidro svakako u Partizan ne bi prešao i da posalju ponudu (iz poznatih razloga). FKS je vec ranije dva puta CZ odbijso (Cimirot i Kovačević). Partizan i CZ jesu jaci od bilo kod tima kod nas to se ne spori, ali niko me ubijediti ne moze da bi se Vosa, Cuka ili TSC prosetali nasom ligom
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Hajd ne provaljuj se više bgt.marconato je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:58Niko ne kaze da bi se prosetali, ali da bi bili prvi favoriti za osvajanje i da bi vrlo vjerovatno uzeli ligu, bi...Ne samo to, sve 3 ekipe bi bile medju 4 na tabeli.FoSte95 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:53Pidro svakako u Partizan ne bi prešao i da posalju ponudu (iz poznatih razloga). FKS je vec ranije dva puta CZ odbijso (Cimirot i Kovačević). Partizan i CZ jesu jaci od bilo kod tima kod nas to se ne spori, ali niko me ubijediti ne moze da bi se Vosa, Cuka ili TSC prosetali nasom ligom
Napraviste od yebene Jelen lige ovdje Primeru, od Vojvodine Barcelonu, a od Cukarickog Real Madrid.
Sad ja napišem Željo bi se prošetao Jelen ligom, nabijaj ostale po 5-0 i na kraju samouvjereno dodam "realnost umije biti bolna"...ko biva to je to 
Ne prijatelju. Razumijem da svako voli svoje, ali vi pojedinci zivite u velikoj zabludi.let3 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:11Hajd ne provaljuj se više bgt.marconato je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:58Niko ne kaze da bi se prosetali, ali da bi bili prvi favoriti za osvajanje i da bi vrlo vjerovatno uzeli ligu, bi...Ne samo to, sve 3 ekipe bi bile medju 4 na tabeli.FoSte95 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:53Pidro svakako u Partizan ne bi prešao i da posalju ponudu (iz poznatih razloga). FKS je vec ranije dva puta CZ odbijso (Cimirot i Kovačević). Partizan i CZ jesu jaci od bilo kod tima kod nas to se ne spori, ali niko me ubijediti ne moze da bi se Vosa, Cuka ili TSC prosetali nasom ligom
Napraviste od yebene Jelen lige ovdje Primeru, od Vojvodine Barcelonu, a od Cukarickog Real Madrid.
Pogledaj samo izlazne transfere i gdje ti igraci danas igraju recimo Vojvodine samo naspram citave PL zajedno. To ce ti sve reci...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Vala si u pravu, buba se milionima od zarade, A taj isti Borac nabuba na Zlatiboru sve ove ekipe o kojim se bajke pricaju...let3 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:11Hajd ne provaljuj se više bgt.marconato je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:58Niko ne kaze da bi se prosetali, ali da bi bili prvi favoriti za osvajanje i da bi vrlo vjerovatno uzeli ligu, bi...Ne samo to, sve 3 ekipe bi bile medju 4 na tabeli.FoSte95 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:53Pidro svakako u Partizan ne bi prešao i da posalju ponudu (iz poznatih razloga). FKS je vec ranije dva puta CZ odbijso (Cimirot i Kovačević). Partizan i CZ jesu jaci od bilo kod tima kod nas to se ne spori, ali niko me ubijediti ne moze da bi se Vosa, Cuka ili TSC prosetali nasom ligom
Jest, mi živimo u zabludi, a vi došli da nam otvorite oči
Realno, koga boli qrc za izlazne transfere i gdje igraju igraci yebene Vojvodine
Zadnja izmjena: let3, dana/u 29 jul 2020, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
Vjeverica777
- Kontakt:
Onako prijateljski segaju se aaa...Ne pratim toliko JSL ali nasa je samo dno tako da nemamo pravo nesto pricati dok neki klub ne naoravi europski skalp,sto su njihovi klubovi ipak napraviliVanja8 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:18Vala si u pravu, buba se milionima od zarade, A taj isti Borac nabuba na Zlatiboru sve ove ekipe o kojim se bajke pricaju...
" ја " ? $ ' $, ? ".
Не $ % " & " ? $ " " " ?. % &, " " џепа, " у џеп.
То " " " о ' & - ? $ " " $ $. ? је $.
" је то жао, јер ја " у & ? $ се ? $ на " " ' "... $ су " " - ?, " " ¥ $.
О ? $ " $ $ су ? ¥ " & ? ? ? ", а ¥ " " " Прве ? " " $ &... У $, &, Сарајево ? / не ' " " " " " $ ? " ? (", $, &, ТСЦ...)
& новца не $... " је "... " ?...
$ " & " "...Vala si u pravu, buba se milionima od zarade, A taj isti Borac nabuba na Zlatiboru sve ove ekipe o kojim se bajke pricaju...
?, " " су ".... " пуно говоре о '... " се " " "... па & & $ $ ? су $ " $, $ ?...
Zadnja izmjena: Ortega10, dana/u 29 jul 2020, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
" " $.
Nisu oni Real i Barcelona, nego smo mi amateri.let3 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:11Hajd ne provaljuj se više bgt.marconato je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:58Niko ne kaze da bi se prosetali, ali da bi bili prvi favoriti za osvajanje i da bi vrlo vjerovatno uzeli ligu, bi...Ne samo to, sve 3 ekipe bi bile medju 4 na tabeli.FoSte95 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:53Pidro svakako u Partizan ne bi prešao i da posalju ponudu (iz poznatih razloga). FKS je vec ranije dva puta CZ odbijso (Cimirot i Kovačević). Partizan i CZ jesu jaci od bilo kod tima kod nas to se ne spori, ali niko me ubijediti ne moze da bi se Vosa, Cuka ili TSC prosetali nasom ligom
Puno skolovaniji i bolji igraci igraju za Vojvodiju, TSC, Osijek, Rijeku. Bez problema bi popiisali sve nase klubove.
Mislis da je slucajno sto nasi igraci ne mogu dogurati dalje od Posljke i druge Turske lige?
Nikad nismo imali predstavnika u grupama euro takmičenja.
Najskuplji izlazni transfer lige je 1,3 miliona.
Klubovi nam redovno budu natamburani od egzotičnih ekipa u pred kvalifikacijama, pred kvalifikacija.
Mi se jedino sa Crnogorcima i Makedoncima mozemo nositi.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 29 jul 2020, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Pazi Ortegine price na ćirilici, dovode islužene igrace iz Srbije i Hrvatske...a srpski klubovi dovode sve same reprezentativce iz Španije i Njemačke, garant
Samo još fali Filip Višnjić da zagusla o Milošu, Kosovu, božurima i turcima...hajd ba, manite se mitova.
Samo još fali Filip Višnjić da zagusla o Milošu, Kosovu, božurima i turcima...hajd ba, manite se mitova.
Amateri su i oni, u tome je fazon.Evander je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:25
Nisu oni Real i Barcelona, nego smo mi amateri.
Puno skolovaniji i bolji igraci igraju za Vojvodiju, TSC, Osijek, Rijeku. Bez problema bi popiisali sve nase klubove.
Mislis da je slucajno sto nasi igraci ne mogu do gurati dalje od Posljke i druge Turske lige?
Mi se jedino sa Crnogorcima i Makedoncima mozemo nositi.
Samo što par mitomana ovdje od njih prave Barce i Reale...valjda još nisu skontali da su Zvezda, Bari, 1991 davna prošlost koja se nikad više nece ponoviti, pa i dalje jašu na tim mitovima.
U prethodnom postu trazis argument i kad si se isti napise, ti odgivaras koga boli qrac bla bla...
Radoja, Sergej Milinkovic, Gaćinović, Tadić...su redom igralu JSL i sad su u ligama 5. Sta je to ako ne potvrda odredjenog kvaliteta?!
Marušić je igrao u yebenim Voždovcu, Kostić u Radničkom iz Kragujevca, Milivojević dobar dio JSL karijere u Radu, Radonjić u Čukaričkom...
Daleko od toga da je JSL samo Zvezda i Partizan kako vi mislite.
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 29 jul 2020, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Pa suplja prica. Drzavne repke im zive od Bsone i Hercegovine. Ovdje da drzava ulaze POLA onoga sto ulaze srbija i hr u svoj sport bili bi miljama ispred njih. Prvo po posjeti stadionima gdje smo i sad tu negdje nekad i ispred pa nadalje.
Treba li da izvlacim imena 30ak najboljih igraca hr i srb svi iz bosne a otisli su samo i samo zbog uslova koji vladaju u ovoj zemlji.
Da nenzaboravimo srb i hr kao agresori su svu infrastrukturu u nasoj zemlji pa smo 96. Krenuli od nule a znamo da kad je zemlja srusena ipak sport nije prioritet posebno neznalicama u nasoj vlasti.
Kad sve to saberes i oduzmes, niste vi nista daleko koliko ste trebali biti
Treba li da izvlacim imena 30ak najboljih igraca hr i srb svi iz bosne a otisli su samo i samo zbog uslova koji vladaju u ovoj zemlji.
Da nenzaboravimo srb i hr kao agresori su svu infrastrukturu u nasoj zemlji pa smo 96. Krenuli od nule a znamo da kad je zemlja srusena ipak sport nije prioritet posebno neznalicama u nasoj vlasti.
Kad sve to saberes i oduzmes, niste vi nista daleko koliko ste trebali biti
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kojih igraca iz BiH?! Imas Jovića i Gaćinovića koji imaju mjesta u 23 i to je to. Gudelj BiH nije ocima vidio, momak rodjen u Bgu.Pantelija je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:32Pa suplja prica. Drzavne repke im zive od Bsone i Hercegovine. Ovdje da drzava ulaze POLA onoga sto ulaze srbija i hr u svoj sport bili bi miljama ispred njih. Prvo po posjeti stadionima gdje smo i sad tu negdje nekad i ispred pa nadalje.
Kad sve to saberes i oduzmes, niste vi nista daleko koliko ste trebali biti![]()
Ko jos?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.