Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

marconato
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la marconato » 29 jul 2020, 22:19

Ortega10 je napisao/la:
29 jul 2020, 22:18
$ % теза $ је " " ? " " у & &?
Ma imao je dobru prvu polusezonu, posle se pogubio...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jul 2020, 22:19

marconato je napisao/la:
29 jul 2020, 22:15
Denchi je napisao/la:
29 jul 2020, 22:14
marconato je napisao/la:
29 jul 2020, 22:11

Prijatelju, pricamo o finalu, ne o uvodnim kolima...Ovaj Partizan bi lagano, ali lagano uzeo svaku ekipu iz BiH i to je fakt. Pogotovo ako se radi o utakmici u kojoj je trofej u igri i gdje su maltene igrali na domacem stadionu pred 15 000 svojih navijaca...
pa ne bi ako ih zatekneš u sezoni kad su tanki npr. kad im je Zakarić glavni...svaka utakmica je odnos snaga u tom momentu ne all-time :D
Mi pricamo o trenutnoj situaciji, a ne o periodu od prije 2-5-10 godina... ;)
pa vidi nešto, lopta je okrugla, i Liverpool nije došao da bude poražen i 100 puta je veći od zvezde pa se desi nešto nepredviđeno, da je jak jeste jak, da mogu potcjeniti mogu, da mogu izgubiti mogu, pobjediti takođe, jbg to je čar fudbala, NIKAD, ali nikad ne možeš biti siguran šta će se desiti :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jul 2020, 22:20

Ortega10 je napisao/la:
29 jul 2020, 22:18
$ % теза $ је " " ? " " у & &?
ti reče da pratiš lige? :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Ortega10
Kontakt:

Post Postao/la Ortega10 » 29 jul 2020, 22:22

Denchi je napisao/la:
29 jul 2020, 22:20

% зато % ". ;)
Став " " о ' је ? ". & " Ђорђу " " је % у ?. :mrgreen:
" " $.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 jul 2020, 22:26

Denchi je napisao/la:
29 jul 2020, 22:19
marconato je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
29 jul 2020, 22:14

pa ne bi ako ih zatekneš u sezoni kad su tanki npr. kad im je Zakarić glavni...svaka utakmica je odnos snaga u tom momentu ne all-time :D
pa vidi nešto, lopta je okrugla, i Liverpool nije došao da bude poražen i 100 puta je veći od zvezde pa se desi nešto nepredviđeno, da je jak jeste jak, da mogu potcjeniti mogu, da mogu izgubiti mogu, pobjediti takođe, jbg to je čar fudbala, NIKAD, ali nikad ne možeš biti siguran šta će se desiti :D
E jbg sad.. :) Ajde ovako, od 10 tekmi s OVIM Partizanom,Voša u 5 nece biti porazena, tacnije dobila bi 2-3 meca najmanje, dok bi bilo koji tim iz BiH u 8-9 od 10 bio porazen! Pa dobili su ih ove sezone inu prvenstvu kuci. To je ta razlika. To i istorija pokazuje,Voša je drala isti onaj Partizan sto je Zrinjskom pakovao 11 komada u 2 meca.. ;)
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 29 jul 2020, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jul 2020, 22:28

Ortega10 je napisao/la:
29 jul 2020, 22:22
Denchi je napisao/la:
29 jul 2020, 22:20

% зато % ". ;)
Став " " о ' је ? ". & " Ђорђу " " је % у ?. :mrgreen:
da ne bude da ga ja branim znat će manijaci bolje, bio je jako dobar kako su ga prebacili na desnu stranu u želji i onda je molio i kumio da ode u partizan, praktično isforsirao odlazak, i imao je puno motiva da tamo se dokaže, prvo ime na svakoj utakmici kad je tek došao, u repku ga zvali, poslije tamo vamo, mislim u b ekipi završio....e sad iz kojeg razloga pojma nemam ni ko ga mrzi od navijača, nebitno, više je bitno da je jako dobar bio na terenu....

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jul 2020, 22:33

marconato je napisao/la:
29 jul 2020, 22:26
Denchi je napisao/la:
marconato je napisao/la:

E jbg sad.. :) Ajde ovako, od 10 tekmi s OVIM Partizanom,Voša u 5 nece biti porazena, tacnije dobila bi 2-3 meca najmanje, dok bi bilo koji tim iz BiH u 8-9 od 10 bio porazen! Pa dobili su ih ove sezone inu prvenstvu kuci. To je ta razlika. To i istorija pokazuje,Voša je drala isti onaj Partizan sto je Zrinjskom pakovao 11 komada u 2 meca.. ;)
ma daj, ne znam čemu pretjerivanje, eto ti borca fasovo 3 od zvezde na strani, 2 od sarajeva u BL, ne znam i od želje izgubio i to je ove godine bilo....mislim to se mjenja svake godine...može ti malta ili san marino doći i bunker parkirati i bude nerješeno i šta ti si nivo taj? nemoguće je prognozirati tako nešto...

Ortega10
Kontakt:

Post Postao/la Ortega10 » 29 jul 2020, 22:37

$ је у & $ је у " ? ? на " ". На & " $ $ ". ;)
", $ $ је те сезоне " " " ". О ' " " " ? " & $ ". ?, " & % " ?...

' је & '. % ' $ га & " & тога " & је ? $. Та ' је " ' $ се о $ ? $ - $ " &, $ је " у ". - $ " " " оно % су " ?... - на ? је ? јасно $ је он своје у " $. " $ те сезоне је " " " " / " $ " ($ $) , ? то не ' " $ га " " ' за $ $ " % са $ $ у " "...

Просто, " $, " $ " " за " ".
" је " $ & се у " " " " "...

' $ се ? $ је " " $, " $ те " - " "...
" " $.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 jul 2020, 22:39

Denchi je napisao/la:
29 jul 2020, 22:33
marconato je napisao/la:
29 jul 2020, 22:26
Denchi je napisao/la:

ma daj, ne znam čemu pretjerivanje, eto ti borca fasovo 3 od zvezde na strani, 2 od sarajeva u BL, ne znam i od želje izgubio i to je ove godine bilo....mislim to se mjenja svake godine...može ti malta ili san marino doći i bunker parkirati i bude nerješeno i šta ti si nivo taj? nemoguće je prognozirati tako nešto...
Ma yebo prijateljsku. Rezultat cak i ne pokazuje koliko je Zvezda juce bila dominantna. Isto kao kad nas gledam protiv Bajerna. Moze ti i Ortega, kao i navijaci Borca koji su gledali to potvrdiiti...
Napredak je neki dan pruzio mnogo veci otpor.

Naravno da su cuda moguca i da svako svakog moze izbaciti, mozda i mi sutra ispadnemo od nekih ribara, konobara, niko ne garantuje da necemo, pogotovo u novonastalim uslovima.
Ja ti pricam o evidentnoj razlici u klasi. Nije sad tu pitanje ko je koga dobio 2 ili 3-0, nego o evidentoj razlici u tehnicko-taktickim, ali i fitizickim elementima igre.
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 29 jul 2020, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.

sampras
Kontakt:

Post Postao/la sampras » 29 jul 2020, 22:40

TheIvicnjak je napisao/la:
29 jul 2020, 19:31
Prije 4 godine:

Gdje su im titule, stadion??

slika

Danas

slika
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Najveći kriminalac među "legendama" i najveća "legenda" među kriminalcima!

Vjeverica777
Kontakt:

Post Postao/la Vjeverica777 » 29 jul 2020, 22:41

Stvarno zar ima netko srama da nasu ligu opravdava? Pa covjece zadnja rupa smo , neznam sta vam treba vise je li mozda da cekamo kvalifikacije nasih klubova pa da krene paljba kako smo najlosiji....I likova sto govore kao JSL i HNL su kur.ac bez Dinama,Partizana,Zvezde pa jel onda i Bundesliga ju.rac bez Bayerna...pa dobro je gore jedan rekao da im je jos jedan takav klub kao npr Dinamo,Zvezda lige bi se uspoređivale sa Ruskom ili Portugalskom,pa ako su ostali za ku.rac oni su bar nesto napravili npr Osijek je u obje utakmice dobio PSV i izbacio ga,Vojvodina je izbacila Sampdoriu demolirala je u uzvratu,pa je.beni Belupo je pobjeđivao Aston Vilu...O Rijeci ne treba trošiti rijeci pobjede protiv Milana,izbacivali Stuttgart,Red Bull....dajte ljudi realnosti

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jul 2020, 22:49

Vjeverica777 je napisao/la:
29 jul 2020, 22:41
Stvarno zar ima netko srama da nasu ligu opravdava? Pa covjece zadnja rupa smo , neznam sta vam treba vise je li mozda da cekamo kvalifikacije nasih klubova pa da krene paljba kako smo najlosiji....I likova sto govore kao JSL i HNL su kur.ac bez Dinama,Partizana,Zvezde pa jel onda i Bundesliga ju.rac bez Bayerna...pa dobro je gore jedan rekao da im je jos jedan takav klub kao npr Dinamo,Zvezda lige bi se uspoređivale sa Ruskom ili Portugalskom,pa ako su ostali za ku.rac oni su bar nesto napravili npr Osijek je u obje utakmice dobio PSV i izbacio ga,Vojvodina je izbacila Sampdoriu demolirala je u uzvratu,pa je.beni Belupo je pobjeđivao Aston Vilu...O Rijeci ne treba trošiti rijeci pobjede protiv Milana,izbacivali Stuttgart,Red Bull....dajte ljudi realnosti
čekaj blentovino, jel ti misliš da se taj Osijek može porediti sa PSV-om???? ili Voša sa Sampdoriom? Belupo i Vila?
jer to su sve različite galaxije, manje-više što ja marconatu govorim a on se opire, to što je neko na papiru jači, ne mora biti na terenu...nema garancija u fudbalu i sigurica, ko da bi kladionice ovako zarađivale da je to tako jednostavno :D

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 29 jul 2020, 22:53

Ortega10 je napisao/la:
29 jul 2020, 22:37
$ је у & $ је у " ? ? на " ". На & " $ $ ". ;)
", $ $ је те сезоне " " " ". О ' " " " ? " & $ ". ?, " & % " ?...

' је & '. % ' $ га & " & тога " & је ? $. Та ' је " ' $ се о $ ? $ - $ " &, $ је " у ". - $ " " " оно % су " ?... - на ? је ? јасно $ је он своје у " $. " $ те сезоне је " " " " / " $ " ($ $) , ? то не ' " $ га " " ' за $ $ " % са $ $ у " "...

Просто, " $, " $ " " за " ".
" је " $ & се у " " " " "...

' $ се ? $ је " " $, " $ те " - " "...
Pidro svakako u Partizan ne bi prešao i da posalju ponudu (iz poznatih razloga). FKS je vec ranije dva puta CZ odbijso (Cimirot i Kovačević). Partizan i CZ jesu jaci od bilo kod tima kod nas to se ne spori, ali niko me ubijediti ne moze da bi se Vosa, Cuka ili TSC prosetali nasom ligom

Vjeverica777
Kontakt:

Post Postao/la Vjeverica777 » 29 jul 2020, 22:56

Denchi je napisao/la:
29 jul 2020, 22:49
Vjeverica777 je napisao/la:
29 jul 2020, 22:41
čekaj blentovino, jel ti misliš da se taj Osijek može porediti sa PSV-om???? ili Voša sa Sampdoriom? Belupo i Vila?
jer to su sve različite galaxije, manje-više što ja marconatu govorim a on se opire, to što je neko na papiru jači, ne mora biti na terenu...nema garancija u fudbalu i sigurica, ko da bi kladionice ovako zarađivale da je to tako jednostavno :D
Cuj blentovino ajd fino ...Sad umjesto Osijeka,Voše,Belupa stavi Zelju, Sarajevo, Zrinjski 3 nase najjace ekipe i onda reci tu teoriju kao lopta je okrugla i nema garancija fudbalu,u pravu si nema garancija osim u slucaju nasih klubova,ne prosipaj se bezveze jer bas nemas nikakve osnove da branis nesto neobranjivo

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 jul 2020, 22:58

FoSte95 je napisao/la:
29 jul 2020, 22:53
Pidro svakako u Partizan ne bi prešao i da posalju ponudu (iz poznatih razloga). FKS je vec ranije dva puta CZ odbijso (Cimirot i Kovačević). Partizan i CZ jesu jaci od bilo kod tima kod nas to se ne spori, ali niko me ubijediti ne moze da bi se Vosa, Cuka ili TSC prosetali nasom ligom
Niko ne kaze da bi se prosetali, ali da bi bili prvi favoriti za osvajanje i da bi vrlo vjerovatno uzeli ligu, bi...Ne samo to, sve 3 ekipe bi bile medju 4 na tabeli.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 jul 2020, 23:11

marconato je napisao/la:
29 jul 2020, 22:58
FoSte95 je napisao/la:
Niko ne kaze da bi se prosetali, ali da bi bili prvi favoriti za osvajanje i da bi vrlo vjerovatno uzeli ligu, bi...Ne samo to, sve 3 ekipe bi bile medju 4 na tabeli.
Hajd ne provaljuj se više bgt.
Napraviste od yebene Jelen lige ovdje Primeru, od Vojvodine Barcelonu, a od Cukarickog Real Madrid.

Ortega10
Kontakt:

Post Postao/la Ortega10 » 29 jul 2020, 23:12

? " " ?...
" " $.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 jul 2020, 23:15

Sad ja napišem Željo bi se prošetao Jelen ligom, nabijaj ostale po 5-0 i na kraju samouvjereno dodam "realnost umije biti bolna"...ko biva to je to :kafa:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 jul 2020, 23:17

let3 je napisao/la:
29 jul 2020, 23:11
marconato je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:
Napraviste od yebene Jelen lige ovdje Primeru, od Vojvodine Barcelonu, a od Cukarickog Real Madrid.
Ne prijatelju. Razumijem da svako voli svoje, ali vi pojedinci zivite u velikoj zabludi.
Pogledaj samo izlazne transfere i gdje ti igraci danas igraju recimo Vojvodine samo naspram citave PL zajedno. To ce ti sve reci... ;)

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 29 jul 2020, 23:18

let3 je napisao/la:
29 jul 2020, 23:11
marconato je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:
Vala si u pravu, buba se milionima od zarade, A taj isti Borac nabuba na Zlatiboru sve ove ekipe o kojim se bajke pricaju...

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Jurica95 i 19 gostiju.